Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Hoogwoud

U bent aangereden, gebeten door een hond of betrokken geraakt bij een arbeidsongeval . In al deze gevallen is de kans groot dat u recht op een rechtvaardiging heeft.

Onze letselschade juristen en letselschade advocaat in Hoogwoud helpen u gratis bij letselschade in heel West Friesland.

Waar vind ik mijn letselschade advocaat in Hoogwoud?

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten, 1 van de grootste advocatenkantoren gespecialiseerd in letselschade. Ons letselschadebureau is gevestigd in Wognum, in het oude kantoor van de DSB bank, naast het Gemeentehuis.

Uiteraard bent u van harte welkom op ons letselschadekantoor in Wognum. Maar uw letselschade advocaat in Hoogwoud kan ook gewoon bij u thuis komen om u te helpen bij uw letselschade claim. Wel zo fijn als u verwondingen of letsel aan een ongeluk heeft overgehouden.

Wat kost een letselschade advocaat Hoogwoud?

Een letselschade advocaat in Hoogwoud inschakelen, is dat niet hartstikke duur? Nee hoor, in de meeste gevallen kunnen wij u gratis helpen bij letselschade. Hoe kan dit?

Onze letselschadespecialisten leggen het u graag uit. In Nederland geldt een uniek systeem als het om de kosten van een belangenbehartiger bij letselschade gaat. In artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek staat namelijk dat als u de tegenpartij aansprakelijk stellen voor letselschade kunt, dat u ook recht op gratis juridische hulp heeft.

Dus na een kop staartbotsing, kettingbotsing of ander ongeluk, kunt u een letselschade jurist of letselschade advocaat in Hoogwoud van ons kantoor gratis inschakelen!

Waarom een ​​letselschade advocaat in Hoogwoud inschakelen?

Soms probeert een schadeverzekering zelf met u te onderhandelen over uw letselschade. Geen goed idee, dan een letselschade jurist van een verzekeraar zal proberen de schadevergoeding zo laag mogelijk te houden. Ga dus nooit zelf uw schade regelen, maar schakel een letselschade advocaat in Hoogwoud in. Zoals hiervoor uitgelegd is dit kosteloos als een ander aansprakelijk is.

Letselschade claimen is niet eenvoudig, maar specialistenwerk. Er komt ook veel kijken bij het verhalen van letselschade. Daarom is het inschakelen van een letselschade advocaat in Hoogwoud ook zo belangrijk. Maar wat doet een letselschade advocaat dan voor u? Wij zetten het voor u op een rijtje:

Ik ben aangereden, wat nu?

Een auto ongeluk op de A7 van de AC de Graafweg, een fietsongeluk binnen de bebouwde kom of als voetganger aangereden op het zebrapad. Het zal u maar gebeuren, een aanrijding.

Zeker als u ernstig letsel heeft opgelopen, zit u met veel vragen. Wie is aansprakelijk, wie vergoedt mijn letselschade en op welke letselschade bedragen kan ik aanspraak maken?

In Nederland zijn alle auto's, scooters en andere motorvoertuigen verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid. Als u de tegenpartij aansprakelijk kunt stellen, is er in ieder geval een verzekeraar die uw letselschade betaalt. Maar u dient dan wel aan te tonen wie schuldig is bij een aanrijding. Daarom is het volgende van belang:

 • vul altijd een schade-aanrijdingsformulier in, bij een auto- ongeluk, maar ook als u als voetganger of fietser aangereden bent
 • zorg ervoor dat u, maar ook de tegenpartij het schadeformulier ondertekent
 • zoek getuigen van het verkeersongeval en vraag om een ​​getuigenverklaring
 • bel bij doorrijden na een aanrijding altijd ter plaatse de politie
 • maak foto's van de voertuigen en uw letsel
 • ga met uw verwondingen en klachten zoals whiplash klachten altijd naar een arts
 • schakel zo snel mogelijk uw letselschadeadvocaat in Hoogwoud van ons letselschadebureau in. Hoe eerder wij aan de slag kunnen hoe beter het is

Wat is een bedrijfsongeval?

U kunt op het werk gewond raken. Bijvoorbeeld door een val van een ladder, een val van een steiger, heftruck ongeluk of omdat u met uw vingers of hand tussen de werkende delen van een machine komt. Er ontstaat ​​dan letsel en dit kan tot schade lijden. Bijvoorbeeld loonschade kosten door arbeidsongeschiktheid of medische zoals het eigen risico. Maar wat is een bedrijfsongeval nu eigenlijk?

De term bedrijfsongeval is niet in de wet opgenomen. Maar het heeft te maken met de zorgplicht van de werkgever van de werkgever. Er wordt gesproken van een bedrijfsongeval als u tijdens het werk gewond raakt en hieraan letsel en schade overhoudt.

Kunt u aantonen dat u onder werktijd gewond bent geraakt en dat u hieraan letselschade over hebt gehouden? Dan is er in beginsel sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Alleen als de werkgever kan aantonen dat hij voldaan heeft aan zijn zorgplicht, ligt dit anders. Uit de rechtspraak weten wij echter dat deze zorgplicht zo streng is, dat u in bijna alle gevallen de werkgever aansprakelijk stellen voor letselschade kunt.

Niet alleen een bedrijfsongeval valt onder de term werkgeversaansprakelijkheid. Ook voor letselschade veroorzaakt door een medewerker of letselschade als gevolg van een verkeersongeluk onder werktijd brengt aansprakelijkheid van de werkgever met zich mee.Uw letselschade advocaat in Hoogwoud helpt u graag bij letselschade als gevolg van een bedrijfsongeval, altijd 100% inbegrepen!

Wat te doen bij een hondenbeet?

Bent u gebeten door een hondenbeet ? Aansprakelijk voor een hondenbeet is de bezitter van de hond. Dit staat in artikel 6:179 BW , dat over aansprakelijkheid voor dieren gaat.

Aansprakelijkheid voor dieren is een risicoaansprakelijkheid. Dit betekent dat schuld van de hondenbezitter geen voorwaarde is voor aansprakelijkheid. Het enkele feit dat iemand bezitter is van een dier maakt deze persoon aansprakelijk voor letselschade. Ook al loopt de hond keurig aan de lijn als deze u bijt.

Bent u slachtoffer van een hondenbeet? Vraag dan altijd direct van wie de hond is en noteer de gegevens van de hondenbezitter. Maar ook foto's van het dier en vraag getuigen om een ​​getuigenverklaring. U vergroot de kans op de succesvolle verhalen van letselschade.

Uw letselschade advocaat in Hoogwoud helpt u graag bij letselschade door een hondenbeet en altijd 100% kosteloos.

Letselschade door gebrekkig wegdek

Letselschade kan ook veroorzaakt worden doordat u valt over een stoeptegel of als gevolg van een slecht wegdek. Dit kan als voetganger, maar ook omdat u een ongeval op de motor overkomt door een kuil in de weg.

Voor letselschade door een slecht wegdek kunt u de gemeente aansprakelijk stellen. In sommige gevallen is echter de provincie aansprakelijk als wegbeheerder.

Door een ongeluk als gevolg van een slechtwegdek kunt u divers letsel oplopen. Zo kun u uw elleboog breken, uw been breken, een hand breken of kan er enkelletsel ontstaan.

Contact met uw letselschade advocaat in Hoogwoud

Een letselschadejurist van ons letselschadebureau helpt u altijd 100% gratis. Letselschade Kompas is echter een onderdeel van een landelijk werkend advocatenkantoor, met haar hoofdvestiging in Wognum.

Bij ons wordt u geholpen door een letselschade jurist of letselschade advocaat, de keuze is aan u. Maar het verschil tussen beiden is klein, het belangrijkste verschil is dat een letselschade advocaat ook voor u kan procederen. Verder hebben zowel een letselschade advocaat in Hoogwoud als een letselschade jurist van ons kantoor allen een universitaire opleiding gevolgd en zijn zij als letselschade specialist opgeleid.

Wilt u ook gratis hulp van een letselschade advocaat of letselschade jurist in Hoogwoud? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en altijd 100% enthousiast!

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland