Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

De expertise van een letselschade advocaat in Den Helder

Na de erkenning van de aansprakelijkheid door de veroorzaker van het ongeval, komt uw letselschade advocaat in Den Helder bij u op bezoek voor een gesprek over de schade die u naar aanleiding van het ongeval lijdt of in de toekomst nog zal lijden.

Uiteraard bent u direct na het ongeval niet bezig met het verhalen van de letselschade op de veroorzaker. Op dat moment is de toestand van uw gezondheid het enige dat telt. U maakt echter wel kosten, bijvoorbeeld voor een medische behandeling en dus lijdt u letselschade. Wij als uw letselschade advocaat in Den Helder en omstreken nemen het stuk van het verhalen van de letselschade bij u weg en garanderen u een voortvarende werkwijze.

Kosteloze rechtsbijstand door uw letselschade advocaat in de omgeving van Den Helder

U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten die gemoeid zijn met het verhalen van uw letselschade. De letselschade advocaten van Brugman Letselschade advocaten Den Helder werken namelijk gegarandeerd compleet kosteloos voor u.

De kosten die wij maken verhalen wij rechtstreeks op de aansprakelijke partij in uw dossier. Dit risico ligt volledig bij ons en u zult dus in geen geval opdraaien voor de kosten van onze hulp.

Wij zijn gespecialiseerd in alle aspecten die komen kijken bij het verhalen van letselschade. Daarnaast beschikken wij over eigen medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen. In het verlengde hiervan kunnen wij u hulp bieden bij een re-integratietraject. Wij kunnen dus meer voor u betekenen dan het enkel verhalen van uw letselschade.

Wat doet een letselschade advocaat in Den Helder?

Een letselschade advocaat in Den Helder kan de verschillende kosten die u maakt nadat u een ongeval is overkomen voor u verhalen op de aansprakelijke partij. U heeft bijvoorbeeld een medische behandeling gehad waardoor u het eigen risico van uw zorgverzekering kwijt bent en u heeft reiskosten gemaakt om bij uw behandelaar te komen.

Daarnaast kan het voorkomen dat het niet meer mogelijk is om bepaalde huishoudelijke taken uit te voeren of om naar uw werk te gaan. De gevolgen van het ongeval kunnen immers groot zijn waardoor u zich wellicht afvraagt:

 • Wie betaalt de kosten van een studievertraging?
 • Door wie wordt uw loon doorbetaald in het geval van arbeidsongeschiktheid?
 • Bij wie kunt u terecht voor de kosten van ingeschakelde hulp in het huishouden?
 • Wie kunt u inschakelen voor hulp bij het verzorgen van uw kinderen als u dit zelf niet meer kunt?

 

Achter deze vragen die opkomen na een ongeval schuilen verschillende soorten letselschades die voor een vergoeding in aanmerking komen. De verschillende soorten letselschade bedragen worden onderverdeeld in materiele schade en immateriële schade, het smartengeld. De advocaten van Brugman Letselschade advocaten in Den Helder zijn gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Wij weten dat er grote belangen mee gemoeid zijn en zorgen ervoor dat uw schade voortvarend en kosteloos verhaald wordt op de aansprakelijke partij.

Contact met een letselschade advocaat in Den Helder

Is u een ongeval overkomen en wilt u de letselschade die u daardoor lijdt verhalen op de aansprakelijke partij? Neem contact met ons op! Wij zijn dagelijks bereikbaar om u te woord te staan via het volgende telefoonnummer: 0229 221 551 of vul ons contactformulier in via de volgende link. In het laatste geval nemen we dezelfde dag nog contact op met u.

Letselschade bedragen

Een schadevergoeding bestaat uit diverse letselschade bedragen. Deze kunnen onderverdeeld worden in materiële schadeposten en smartengeld. Materiële schadeposten zijn te waarderen in geld. Bij smartengeld is dit juist niet het geval. Hier gaat het om een vergoeding van:

 • pijnklachten
 • angstklachten zoals rij angst
 • psychische klachten als een PTSS

 

In het geval van materiële schadeposten gaat het om kosten die u maakt. Daarbij valt te denken aan:

 • het verplicht eigen risico
 • kosten gemaakt tijdens een ziekehuisopname
 • huishoudelijke hulp en overname van huishoudelijke taken (mantelzorg)
 • reiskosten
 • kosten voor verzorging en verpleging

 

Daarnaast zijn er schadeposten als inkomensschade, pensioenschade en schade als gevolg van een studievertraging. Ook deze schade komt voor vergoeding in aanmerking.

letselschade advocaat Amsterdam
Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade verhalen

Letselschade advocaat Den Helder

Lijdt u letselschade als gevolg van een ongeluk of bent u gebeten? Onze letselschade advocaten in Den Helder helpen u gratis bij letselschade.

Wij

kunnen u de hoogst mogelijke rechtsbijstand verlenen door het hoge opleidingsniveau en de permanente nascholing van de letselschade specialisten verbonden aan ons letselschade bureau. Indien nodig schakelen wij voor het verhalen van uw letselschade gratis een advocaat letselschade in.

Wilt u uw letselschade verhalen? Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, gaan uw letselschade berekenen en verhalen uw schade inclusief het smartengeld op de aansprakelijke partij.

WIJ

Top advocaten, hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.

Elly Uitslager

1 year geleden

Goede ervaring, professioneel en duidelijk.
De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend.

Vikaash

54 years geleden

Heel goede ervaring met deze letselschade Advocaat, deze heeft mij prima geholpen.

Gerard

54 years geleden

Goede klantvriendelijkheid en een prettige samenwerking.
Geholpen door Mvr. el Haddad

Bresilla Mulder

11 months geleden

Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.

Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.

Heel erg bedankt voor alles!!

CO

11 months geleden

Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn advocaat mevrouw El Haddad. Ik ben echt oprecht zeer te spreken over haar vakkundigheid en de manier hoe ze je te woord staat. Daarnaast verschaft ze je van alle informatie wat je nodig hebt en stelt ze je gerust. Al met al een top ervaring !

Frank Witholt

54 years geleden

Full professionalism, professional help from beginning to end, very friendly service. I am very pleased with the services and the approach to the client by the attorneys Brugman. I recommend it to everyone. Call them and it will help 101%

Kamil G

1 year geleden

Brugman heeft mij geholpen met mijn letselschade. Zeer bekwame medewerkers en professionele service. Ze hielden mij altijd keurig op de hoogte van de huidige stand van zaken. Ik raad Brugman ten zeerste aan.

Kevin Wiedijk

1 year geleden

Wat een uitstekende keuze, Brugman letselschade advocaten kantoor. Voortreffelijke medewerkers
Zeer professioneel. Uitstekende communicatie vanaf begin tot eind. Ik zal, in voorkomende gevallen Brugman advocaten kantoor aanbevelen !

André Kalbvleesch

2 years geleden

Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had. Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank :)

Tobias Moon

2 years geleden

Na een motorongeluk en onenigheid met de verzekering van de tegenpartij, heb ik mij gemeld bij Brugman letselschade in Wognum. Ben hier zeer goed ontvangen en hebben alles goed doorgenomen qua ongeval en evt kosten voortvloeiende uit het ongeval. Brugman letselschade heeft mijn dossier behartigd en met goede afsluiting tot een einde gebracht . De mensen bij Brugman letselschade zijn snel met hun mail beantwoorden en de communicatie verloopt vaak via een toegewezen persoon. Al met al zeker een aanrader om als U een letselschade advocaat nodig heeft ik U Brugman letselschade zeker kan aanbevelen .

Bert

54 years geleden

Ik heb mijn dossier laten overnemen door Brugman letselschade en werd meteen goed opgepakt , vriendelijke behandelaar , snelle antwoorden en optimale inzet. Sinds ik bij Brugman zit zie ik eindelijk vooruitgang in mijn zaak! Zeker aan te raden.

MY

2 years geleden