Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Den Helder

Wanneer in u in de omgeving van Den Helder een ongeval in bijvoorbeeld het verkeer of op de werkvloer overkomt, wordt u uiteraard het liefst bijgestaan door een specialist in letselschade dicht bij u in de buurt. Het is namelijk belangrijk dat u zich in het geval van letselschade laat bijstaan door een deskundige en ervaren letselschade advocaat in Den Helder.

Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade advocaten Den Helder, claimt de door u geleden letselschade kosteloos na een ongeval of hondenbeet.

De expertise van een letselschade advocaat in Den Helder

Na de erkenning van de aansprakelijkheid door de veroorzaker van het ongeval, komt uw letselschade advocaat in Den Helder bij u op bezoek voor een gesprek over de schade die u naar aanleiding van het ongeval lijdt of in de toekomst nog zal lijden.

Uiteraard bent u direct na het ongeval niet bezig met het verhalen van de letselschade op de veroorzaker. Op dat moment is de toestand van uw gezondheid het enige dat telt. U maakt echter wel kosten, bijvoorbeeld voor een medische behandeling en dus lijdt u letselschade. Wij als uw letselschade advocaat in Den Helder nemen het stuk van het verhalen van de letselschade bij u weg en garanderen u een voortvarende werkwijze.

Gratis hulp letselschade advocaat Den Helder

U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten die gemoeid zijn met het verhalen van uw letselschade. De letselschade advocaten van Letselschade Kompas Den Helder werken namelijk gegarandeerd kosteloos voor u.

De juridische kosten die wij maken verhalen wij rechtstreeks op de aansprakelijke partij. Dit risico ligt volledig bij ons en u zult dus in geen geval opdraaien voor de kosten van onze hulp.

Wij zijn gespecialiseerd in alle aspecten die komen kijken bij het verhalen van letselschade. Daarnaast beschikt uw letselschade advocaat in Den Helder over eigen medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen. Wij helpen u dus niet alleen bij het verhalen van uw letselschade.

Wat doet een letselschade advocaat in Den Helder?

Een letselschade advocaat in Den Helder kan de verschillende kosten die u maakt nadat u een ongeval is overkomen voor u verhalen op de aansprakelijke partij. U heeft bijvoorbeeld een medische behandeling gehad waardoor u het eigen risico van uw zorgverzekering kwijt bent en u heeft reiskosten gemaakt om bij uw behandelaar te komen.

Daarnaast kan het voorkomen dat het niet meer mogelijk is om bepaalde huishoudelijke taken uit te voeren of om naar uw werk te gaan. De gevolgen van het ongeval kunnen immers groot zijn waardoor u zich wellicht afvraagt:

 • Wie betaalt de kosten van een studievertraging?
 • Door wie wordt uw loon doorbetaald in het geval van arbeidsongeschiktheid?Bij wie kunt u terecht voor de kosten van ingeschakelde hulp in het huishouden?
 • Wie kunt u inschakelen voor hulp bij het verzorgen van uw kinderen als u dit zelf niet meer kunt?

 

Uw letselschade advocaat in Den Helder pakt het gehele financiële plaatje voor u op. Wij beantwoorden uw vragen, voeren de communicatie met de schadeverzekering van de tegenpartij en zorgen ervoor dat uw letselschade keuring binnen korte termijn verhaald wordt. Dit allemaal zonder dat u hiervoor kosten maakt.

Letselschade claimen na een ongeluk

Letselschade claimen na een ongeluk is niet eenvoudig. Want wie is schuldig bij een aanrijding en wanneer kunt u de werkgever aansprakelijk stellen voor letselschade? Wie is aansprakelijk voor een hondenbeet?

Uiteraard helpt uw letselschade advocaat in Den Helder u bij het verhalen van letselschade na een fietsongeluk, auto ongeluk op ongeval op het werk. Maar u kunt zelf ook belangrijke stappen ondernemen. Zo zorgt u ervoor dat de kans op het claimen van schadevergoeding toeneemt:

 • zorg dat er bij een verkeersongeluk altijd een schadeformulier ingevuld wordt
 • vraag bij een bedrijfsongeval uw collega's om te getuigen
 • bent u door een hond gebeten? Zorg er voor dat uw weet wie de hondenbezitter is

Wie is schuldig bij een aanrijding?

RefU bent aangereden en wilt schadevergoeding eisen. Dan is de vraag wie schuldig is bij een aanrijding belangrijk. Het antwoord op deze vraag vinden wij in diverse wettelijke bepalingen.

 • in artikel 19 Reglement Verkeerstekens en Verkeersregels staat dat bestuurders voldoende afstand moeten houden. Gebeurt dit niet, dan is het achterste voertuig schuldig aan de aanrijding
 • op grond van artikel 5 Wegenverkeerswet mag niemand gevaar veroorzaken op de weg. Geeft iemand dus geen voorrang, dan is deze persoon aansprakelijk voor de letselschade van het slachtoffer.

 

Wilt u weten wie in uw geval schuldig en aansprakelijk is voor uw schade? Vraag het uw letselschade advocaat in Den Helder. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland