Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Wat doet een letselschade advocaat in Slootdorp na een verkeerongeval?

Bent u in de buurt van Slootdorp aangereden door iemand anders? Dan is de andere partij aansprakelijk voor uw letselschade. Dit geldt ook voor een aanrijding van achteren. In de wet is opgenomen dat voertuigen voldoende afstand moeten houden. Is er geen voldoende afstand gehouden? Dan is het achterop rijdende voertuig aansprakelijk voor de schade. Het achteroprijdende voertuig is aansprakelijk, met uitzonderingen daargelaten.

Een letselschade advocaat in Slootdorp helpt bij letselschade als gevolg van een verkeersongeval. Wij stellen de aansprakelijkheidsbrief op, regelen een voorschot op uw letselschadevergoeding en zorgen voor een zo hoog mogelijke schadevergoeding.

Wilt u weten wat een letselschade advocaat in Slootdorp van ons letselschade bureau voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Hulp van een letselschade advocaat in Slootdorp na een bedrijfsongeval

Heeft u letsel naar aanleiding van een bedrijfsongeval? Hierbij kunt u denken aan hersenletsel, nekklachten of botbreuken. De schade kan in dit soort gevallen hoog oplopen.

Uw werkgever is in de meeste gevallen aansprakelijk voor uw schade. De Nederlandse wetgeving legt werkgevers namelijk een zware zorgplicht op. Dit betekent dat de werkgever er alles aan moet doen om een ongeval te voorkomen.

Bij een bedrijfsongeval is het lastig voor de werkgever om te bewijzen dat hij heeft voldaan aan zijn zorgplicht. Daarom kunt u in de regel de werkgever aansprakelijk stellen. De werkgever is dan verplicht om uw schade te vergoeden.

Niet alleen voor een bedrijfsongeval, ook bij letselschade door een fout van een collega of als gevolg van een verkeersongeluk onder werktijd kunt u de werkgever aansprakelijk stellen voor letselschade.

Gebeten door een hond? Uw letselschade advocaat in Slootdorp helpt!

Bent u gebeten door een hond en heeft u daardoor letsel? Dan kunnen wij voor u de bezitter van de hond aansprakelijk stellen. In artikel 6:179 BW (Burgerlijk Wetboek) staat vermeldt dat de bezitter van een dier de schade moet vergoeden die het dier toebrengt aan personen en zaken.

Van belang is wel dat u moet bewijzen dat u door een hond gebeten bent, maar ook van wie deze hond is. Vraag daarom altijd getuigen om een getuigenverklaring en maak een foto van de hond. Bel bij twijfel altijd de politie!

Hondenbezitters zijn niet verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid voor schade veroorzaak door een hond. Daarom is het belangrijk dat u weet of er een verzekering is die letselschade dekt. Dit kan een WA of AVP verzekering zijn.

Wat te doen na een ongeval?

Bij letsel dat is veroorzaakt door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet is het belangrijk voor het letselschade dossier dat u zo snel mogelijk een bezoek brengt aan een arts. De arts kan uw letsel dan beoordelen en behandelen.

Het is ook van belang dat u de contactgegevens van getuigen noteert. Daarnaast is het belangrijk dat u contact opneemt met ons kantoor zodat een van onze advocaten u verder kan helpen. Onze letselschade advocaten uit Slootdorp zullen het werk voor u uit handen nemen.

Welke letselschade bedragen worden vergoed?

Zowel materiΓ«le als immateriΓ«le schade wordt vergoed. U moet denken aan de volgende schadeposten:

  • Verlies van inkomen (arbeidsongeschiktheid)
  • Medische kosten
  • Reiskosten naar uw arts, fysiotherapeut of psycholoog
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • De kosten die u maakt voor onderhoud aan uw huis en tuin
  • Studievertraging
  • Schade aan kleding, schoenen en andere materiΓ«le zaken
  • Smartengeld
Wat is smartengeld?

Smartengeld is een vergoeding voor de pijnklachten die u heeft. Maar smartengeld is ook een vergoeding voor emotionele, geestelijke en psychische schade. Tot slot valt ook levensvreugde en verdriet onder smartengeld.

Mensen zoeken ook

πŸ‘¨β€βš–οΈletselschade advocaat

πŸ‘¨β€βš–οΈletselschade advocaat Amsterdam

πŸ‘¨β€βš–οΈletselschade advocaat Rotterdam

🚲fietsongeluk

πŸš—door auto aangereden

πŸ₯‡beste letselschade advocaat

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Gratis letselschade claimen

Letselschade advocaat Slootdorp

Lijdt u letselschade door een verkeersongeluk, arbeidsongeval of bent u gebeten door een hond? Onze letselschade advocaten in Slootdorp helpen u geheel gratis bij het verhalen van uw letselschade.

Wij

zijn Letselschade Kompas, een letselschadebureau waar de beste letselschade juristen van Nederland gratis voor u werken als u gewond bent geraakt en gedeeltelijke schade. Door zekerheid ervaring in het claimen van letselschade weten wij hoe wij u het beste kunnen helpen en altijd volledig kunnen helpen!

Graag stellen wij onze letselschade juristen aan u voor!

WIJ

Toppadvocaten, hele contacten over en weer, Charlotte bedankt voor alles wat je bent een topper en Friso bedankt dat je attent bent op de mogelijkheden.

Elly Uitslager

1 year geleden

Goede letselschade specialisten, ben blij dat dit letselschadebureau ingeschakeld heb!

Vikaash

54 years geleden

Heel goede ervaring met deze letselschade Advocaat, deze heeft mij prima geholpen.

Gerard

54 years geleden

Duidelijk letselschade advies gekregen en altijd goed bereikbaar. Mijn volledige letselschade vergoed gekregen. Ik raad deze letselschade juristen zeker aan.

Bresilla Mulder

11 months geleden

Fijne mensen met veel kennis en ervaring. De heer Friso Brugman gaat direct voor mij aan de slag en heeft mijn schade snel en volledig verhaald op de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

CO

11 months geleden

Ik werd zeer vriendelijk te woord door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn mevrouw advocaat El Haddad. Ik ben echt zeer goed te spreken over haar waarschijnlijkheid en de manier waarop ze je woord staat. Daarnaast heb je alle informatie die je nodig hebt en stelt je gerust. Al met al een topervaring!

Frank Witholt

54 years geleden

Volledige professionaliteit, professionele hulp van begin tot eind, zeer vriendelijke service. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en de benadering van de cliΓ«nt door de advocaten Brugman. Ik raad het iedereen aan. Bel ze en het helpt 101%

Kamil G

1 year geleden

Brugman heeft mij geholpen met mijn letselschade. Zeer bekwame medewerkers en professionele service. Ze zijn altijd precies op de hoogte van de huidige stand van zaken. Ik raad Brugman ten zeerste aan.

Kevin Wiedijk

1 year geleden

Goede letselschade specialisten.

AndrΓ© Kalbvleesch

2 years geleden

Absoluut ontdekt! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit werd beschreven. Ik zou niet geschoolden om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed ondersteund en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had. Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank :)

Tobias Moon

2 years geleden

Na een motorongeluk en onenigheid met de verzekering van de tegenpartij, heb ik mij gemeld bij Brugman letselschade in Wognum. Ben hier zeer goed ontvangen en alles is goed doorgenomen qua ongeval en evt geaccepteerde uit het ongeval. Brugman letselschade heeft mijn dossier gehartigd en met goede afsluiting tot een einde gebracht. De mensen bij Brugman letselschade zijn snel met hun mailcontact en de communicatie verloopt vaak via een afgestudeerde persoon. Al met al zeker een aanbeveling om als U een letselschade advocaat nodig heeft ik U Brugman letselschade zeker kan aanbevelen.

Bert

54 years geleden

Ik heb mijn dossier laten overnemen door Brugman letselschade en werd meteen goed opgepakt , vriendelijke behandelaar , snelle antwoorden en optimale inzet. Sinds ik bij Brugman zit zie ik vooruitgang geboekt in mijn zaak! Zeker aan te raden.

MY

2 years geleden