Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Slootdorp

Heeft u letsel naar aanleiding van een verkeersongeval of een bedrijfsongeval? Onze letselschade advocaten in Slootdorp helpen u graag verder bij het verhalen van letselschade.

In de wet is opgenomen dat u recht heeft op de hulp van een gratis letselschade advocaat. Onze letselschade specialisten kunnen u dan ook altijd gehele kosteloos bijstaan bij uw letselschadeclaim.

Wat doet een letselschade advocaat in Slootdorp na een verkeerongeval?

Bent u in de buurt van Slootdorp aangereden door iemand anders? Dan is de andere partij aansprakelijk voor uw letselschade. Dit geldt ook voor een aanrijding van achteren.

In de wet is opgenomen dat voertuigen voldoende afstand moeten houden. Is er geen voldoende afstand gehouden? Dan is het achterop rijdende voertuig aansprakelijk voor de schade. Het achteroprijdende voertuig is aansprakelijk, met uitzonderingen daargelaten. Bijvoorbeeld als het voorste voertuig het achterste voertuig afsnijdt.

Een letselschade advocaat in Slootdorp helpt bij letselschade als gevolg van een verkeersongeval. Wij stellen de aansprakelijkheidsbrief op, regelen een voorschot op uw letselschadevergoeding en zorgen voor een zo hoog mogelijke schadevergoeding.

Wilt u weten wat een letselschade advocaat in Slootdorp van ons letselschade bureau voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Hulp van een letselschade advocaat in Slootdorp na een bedrijfsongeval

Heeft u letsel naar aanleiding van een bedrijfsongeval opgelopen? Hierbij kunt u denken aan hersenletsel, nekklachten of botbreuken. De schade kan in dit soort gevallen hoog oplopen.

Uw werkgever is in de meeste gevallen aansprakelijk voor uw schade. De Nederlandse wetgeving legt werkgevers namelijk een zware zorgplicht op. Dit betekent dat de werkgever er alles aan moet doen om een ongeval te voorkomen.

Bij een bedrijfsongeval is het lastig voor de werkgever om te bewijzen dat hij heeft voldaan aan zijn zorgplicht. Daarom kunt u in de regel de werkgever aansprakelijk stellen. De werkgever is dan verplicht om uw schade te vergoeden.

Niet alleen voor een bedrijfsongeval, ook bij letselschade door een fout van een collega of als gevolg van een verkeersongeluk onder werktijd kunt u de werkgever aansprakelijk stellen voor letselschade.

Uw letselschade advocaat in Slootdorp helpt u graag en kosteloos bij het verhalen van uw letselschade na een bedrijfsongeval.

Gebeten door een hond? Uw letselschade advocaat in Slootdorp helpt!

Bent u gebeten door een hond en heeft u daardoor letsel? Dan kunnen wij voor u de bezitter van de hond aansprakelijk stellen. In artikel 6:179 BW (Burgerlijk Wetboek) staat vermeldt dat de bezitter van een dier de schade moet vergoeden die het dier toebrengt aan personen en zaken.

Van belang is wel dat u moet bewijzen dat u door een hond gebeten bent, maar ook van wie deze hond is. Vraag daarom altijd getuigen om een getuigenverklaring en maak een foto van de hond. Bel bij twijfel altijd de politie!

Hondenbezitters zijn niet verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid voor schade veroorzaak door een hond. Daarom is het belangrijk dat u weet of er een verzekering is die letselschade dekt. Dit kan een WA of AVP verzekering zijn.

Wat te doen na een ongeval?

Bij letsel dat is veroorzaakt door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet is het belangrijk voor het letselschade dossier dat u zo snel mogelijk een bezoek brengt aan een arts. De arts kan uw letsel dan beoordelen en behandelen.Het is ook van belang dat u de contactgegevens van getuigen noteert. Daarnaast is het belangrijk dat u contact opneemt met ons kantoor zodat een van onze advocaten u verder kan helpen.

Onze letselschade advocaten uit Slootdorp zullen het werk voor u uit handen nemen. Deze:

 • onderzoekt de aansprakelijkheid
 • stelt de tegenpartij aansprakelijk voor uw letselschade
 • regelt dat uw schade snel en volledig vergoed wordt

Welke letselschade bedragen worden vergoed?

Zowel materiële als immateriële schade die u door een ongeval oploopt wordt vergoed. U kunt denken aan de volgende schadeposten:

 • Verlies van inkomen (arbeidsongeschiktheid)
 • Medische kosten
 • Reiskosten naar uw arts, fysiotherapeut of psycholoog
 • Kosten voor huishoudelijke hulp
 • De kosten die u maakt voor onderhoud aan uw huis en tuin
 • Studievertraging
 • Schade aan kleding, schoenen en andere materiële zaken
 • Smartengeld
Wat is smartengeld?

Smartengeld is een vergoeding voor de pijnklachten die u heeft. Maar smartengeld is ook een vergoeding voor emotionele, geestelijke en psychische schade. Tot slot valt ook verlies van levensvreugde en verdriet onder smartengeld.

De hoogte van het smartengeld wordt bepaald door "oude" zaken uit de rechtspraak. Deze zijn verzameld in de Smartengeldgids.

Contact met uw letselschade advocaat in Slootdorp

Bent u gewond geraakt of heeft u klachten zoals whiplashklachten overgehouden aan een ongeluk? Uw letselschade advocaat in Slootdorp helpt u graag en altijd 100% kosteloos.

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland