Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Deventer

U bent betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval, hondenbeet of aanrijding in Deventer en heeft hieraan verwondingen en klachten overgehouden. Hierdoor lijdt u schade en deze wilt u op de tegenpartij verhalen. Hiervoor kunt u terecht bij uw letselschade advocaat in Deventer van ons letselschade bureau.

Kiest u voor een letselschade specialist van ons letselschadekantoor, dan helpen wij u volledig kosteloos.

Gratis hulp van een letselschade advocaat in Deventer

Wellicht heeft u weleens met een advocaat te maken gehad, bijvoorbeeld bij een arbeidsgeschil. U vraagt zich dan wellicht af hoe het mogelijk is dat onze letselschade experts kosteloos voor u kunnen werken. Dit is echter geregeld in de wet!

In het Nederlands Burgerlijk Wetboek staat dat de onderdeel van de schade die u als slachtoffer van een ongeluk lijdt, onderdeel is van uw schadevergoeding. Zo komt het dat wij u gratis kunnen helpen na een aanrijding, een bedrijfsongeval of een hondenbeet.

Hulp van een letselschade advocaat in Deventer

Na een ongeluk in het verkeer, een arbeidsongeluk of een hondenbeet komt er veel op u af. Van het 1 op het andere moment komt u onder behandeling van artsen en kunt u wellicht ook niet werken. U maakt allerlei kosten en uw salaris wordt niet (volledig) doorbetaald. Als ondernemer heeft u helemaal geen inkomen meer. Dan is het wel fijn als u hulp krijgt van een letselschade advocaat in Lelystad.

Kiest u voor de hulp van een letselschade advocaat in Lelystand van ons letselschadekantoor, dan nemen wij alle zorgen voor u uit handen:

 • er wordt een aansprakelijkheidsbrief verzonden aan de aansprakelijke partij
 • wij voeren de correspondentie met de schadeverzekeraar van de tegenpartij
 • bij discussies over de schuldvraag, het causaal verband en de hoogte van de schadevergoeding vertegenwoordigen wij u
 • indien nodig starten wij een deelgeschilprocedure of bodemprocedure
 • wij stellen een schadestaat op en verhalen uw letselschade maximaal

 

Wilt u u letselschade berekenen en onze gratis juridische hulp? Onze letselschade advocaten in Lelystad helpen u graag en altijd geheel kosteloos.

Wat te doen bij een aanrijding in Deventer?

Bent u gewond geraakt bij een fietsongeluk, een achterop aanrijding of een scooterongeluk? U kunt dan letselschade claimen als een derde schuldig bij een aanrijding is. Dit klinkt wellicht eenvoudig, maar dit is het in de praktijk niet. Dan is het wel zo fijn als u gratis juridische hulp kunt krijgen van een letselschade advocaat in Deventer.

Uiteraard zal uw letselschade advocaat er alles aan doen om uw letselschade te verhalen. Maar u kunt zelf ook veel doen. Hiermee vergroot u de kans op het succesvol claimen van een letselschadevergoeding:

 • vul altijd een schadeformulier in, niet alleen bij een auto ongeluk, maar ook als u als fietser aangereden bent of als voetganger aangereden bent
 • laat u het schade-aanrijdingsformulier ook door de tegenpartij ondertekenen? Dan staat de inhoud van het schadeformulier vast.
 • vraag getuigen om een getuigenverklaring af te leggen
 • ga met uw letsel altijd naar een arts. Dit is vooral belangrijk bij whiplash symptomen of ander niet objectiveerbaar letsel zoals rugklachten of hoofdpijn.
 • wacht niet te lang met het inschakelen van uw letselschade advocaat in Lelystad. Hoe eerder u ons inschakelt, hoe beter wij u kunnen helpen met het verhalen van letselschade

Opstellen schadestaat

Een van de taken die uw letselschade advocaat in Deventer op zich neemt is het opstellen van een schadestaat. Het opstellen van een schadestaat is belangrijk voor het berekenen van letselschade. Op de schadestaat staan namelijk alle schadeposten die in uw geval voor vergoeding in aanmerking komen.

De letselschadebedragen waar u recht op heeft worden verdeeld in materiële schadeposten en smartengeld. Onder een materiële schadevergoeding valt een vergoeding van:

 • inkomensschade, ook wel verlies aan verdienvermogen genaamd
 • pensioenschade
 • schade door een studievertraging
 • medische kosten
 • reiskosten
 • kosten voor reparatie
 • in het ziekenhuis gemaakt kosten
Wat is smartengeld?

Naast een vergoeding van materiële letselschade bedragen is er recht op een smartengeldvergoeding. Maar wat is smartengeld?

Smartengeld is een vergoeding voor alle gevolgen van een ongeluk die niet op geld waardeerbaar zijn. Hierbij valt te denken aan:

 • pijnklachten zoals nekklachten, hoofdpijn of pijn door een gebroken been
 • angstklachten zoals rijangst na een kettingbotsing of angst voor honden na een hondenbeet
 • boosheid en frustratie over wat er gebeurd is
 • psychische klachten

 

Laat uw smartengeld berekenen door uw letselschade advocaat in Deventer. Wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos.

Wie is aansprakelijk bij een bedrijfsongeval?

Iemand raakt gewond door een defecte machine. Een collega maakt een fout met letselschade van het slachtoffer tot gevolg. Of een bezorger overkomt onder werktijd een verkeersongeval. De vraag is dat wie voor de letselschade aansprakelijk gesteld kan worden.

In de wet is opgenomen dat op werkgevers een zorgplicht rust. Wat hieronder valt staat in artikel 7:658 van het Burgerlijk Wetboek (BW):

 • machines en andere bedrijfsmiddelen dienen onderhouden te worden
 • instructies zijn schriftelijk gegeven aan de medewerkers
 • het toezicht op de werkzaamheden is voldoende

 

Overtreedt de werkgever de zorgplicht, dan kunt u de werkgever aansprakelijk stellen. Maar kan dit ook als een collega letsel toebrengt of u als chauffeur onder werktijd een ongeval overkomt?

In de wet is opgenomen dat werkgevers aansprakelijk zijn voor fouten van medewerkers. Wordt u dus van achteren aangereden bij een heftruckongeluk, dan is niet de persoon die u aanrijdt, maar de werkgever aansprakelijk.

De Hoge Raad, Nederlands hoogste rechtsorgaan, heeft uitgemaakt dat werkgevers moeten zorgen dat haar medewerkers verzekerd zijn tegen letselschade als gevolg van een verkeersongeluk onder werktijd. Dus wordt u van achteren aangereden bij een kop-staart botsing of veroorzaakt u zelf een aanrijding, dan is er ook recht op een letselschade vergoeding.

Lijdt u letselschade door een arbeidsongeval? Uw letselschade advocaat in Deventer helpt u graag.

Mensen lezen ook:

Contact met uw letselschade advocaat in Deventer

Lijdt u letselschade en wilt u gratis juridische hulp van een letselschade advocaat in Deventer? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd volledig kosteloos.

Na een ongeluk zijn er verwondingen en klachten. Dan is het wel zo prettig dat uw letselschade advocaat voor een letselschade advies of intakegesprek bij u thuis komt. Wij begrijpen dat maar al te goed. Daarom komt uw letselschade advocaat in Deventer gewoon bij u thuis om u te helpen bij uw letselschade.

De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland