Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Letselschade advocaat Utrecht

U bent op zoek naar een letselschade advocaat in Utrecht omdat u letsel heeft. Dan bent u bij Letselschade Kompas aan het juiste adres. Aan Letselschade Kompas zijn namelijk letselschade advocaten verbonden met ruime ervaring in het verhalen van letselschade.

Voor de kosten van onze rechtsbijstand hoeft u zich geen zorgen te maken; wij brengen nooit kosten in rekening voor onze rechtsbijstand. Deze kosten verhalen wij namelijk op de aansprakelijke partij!

Waar vind ik mijn letselschade advocaat in Utrecht?

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. U vindt onze afspraak locatie in Utrecht aan de Newtonlaan 115, 3584 BH te Utrecht. Uiteraard bent u hier van harte welkom, maar wij komen ook graag bij langs. Want wij snappen dat u bij letsel liever thuis bent.

Lijdt u letselschade door een verkeersongval of een bedrijfsongeval? Of bent u door een hond gebeten? Neem dan contact op met een letselschade advocaat van Letselschade Kompas Utrecht. Wij staan u graag bij in deze nare periode. Bel gratis 0800 278 4626 of vul hier uw gegeven in voor vragen of een kosteloos letselschade advies.

Ik heb schade door een ongeval, wat kan ik doen?

U bent gewond geraakt bij een verkeersongeval of een arbeidsongeval en u lijdt hierdoor schade. Deze letselschade komt in een aantal gevallen voor vergoeding in aanmerking. Bijvoorbeeld omdat u van achteren bent aangereden of als fietser aangereden bent. Maar het kan ook zijn dat er sprake is van werkgeversaansprakelijkheid. De vraag is alleen, hoe verhaal ik mijn schade?

Het is aan u te bewijzen dat u in het verkeer of op het werk een ongeval is overkomen. Vaak is dit overduidelijk omdat er getuigen zijn of omdat u samen een schadeformulier invult. Vervolgens is het zaak de juiste persoon aansprakelijk te stellen en uw letselschade vergoeding te claimen.

Een letselschade claim indienen is zo eenvoudig nog niet. Daarom is bij wet bepaald dat u bij aansprakelijkheid recht heeft op een letselschade advocaat. Daarbij kun u voor een letselschade advocaat in Utrecht bij ons terecht. Wij nemen alle financiële zorgen uit handen zodat u zich kunt richten op uw revalidatie en behandelingen.

Welke schade verhaalt een letselschade advocaat in Utrecht voor mij?

Letselschade is heel divers en bij iedereen anders. De hoogte van de letselschade vergoeding hangt dan ook af van vele factoren zoals:

 • de aarde en ernst van het letsel
 • de gevolgen van het letsel op arbeid
 • of er blijvend letsels is of tijdelijk letsel
 • looptijd van de schade

Er wordt een onderscheid gemaakt tussen materiële schadeposten en smartengeld. De eerste categorie schadeposten betreft de kosten die u maakt door een ongeval en schade door arbeidsongeschiktheid.

Smartengeld is een vergoeding voor gederfde levensvreugde, zoals door pijnklachten en angstklachten. Bent u gewond geraakt bij een ongeval? Dan heeft u sowieso recht op smartengeld.

Schadeposten bij letselschade

Dit zijn de meest voorkomende schadeposten bij letselschade:

 • inkomensschade omdat u niet kunt werken
 • hulp in het huishouden
 • medische kosten
 • reiskosten
 • ziekenhuisdaggeldvergoeding
 • onderhoudskosten huis en tuin
 • mantelzorg
 • studievertraging
 • (extra) kinderopvang
 • Smartengeld

Uw letselschade advocaat in Utrecht maakt graag een letselschade berekening voor u. Dan weet u op welke schadevergoeding u recht heeft. Daarbij nemen wij ook de toekomstige schade mee!

Het team van Letselschade Kompas Utrecht

Maak hier kennis met onze letselschade advocaten in Utrecht. Deze zijn allen in dienst van Brugman Letselschade Advocaten Utrecht. U wordt bij ons dus altijd geholpen door een letselschade advocaat en niet door een letselschade jurist. Dat is de kracht van Letselschade Kompas!

Al onze letselschadespecialisten zijn universitair opgeleid en hebben ruime ervaring in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval.

 

Contact met uw letselschade advocaat in Utrecht

Heeft u vragen of wilt u dat wij u kosteloos helpen bij het verhalen van uw letselschade? Bel dan gratis 0800 278 4626 of vul hier uw gegevens in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade advocaat Utrecht

Wilt u uw letselschade claimen in Utrecht of uw letselschade berekenen?

Neem dan contact met ons op. Onze letselschade specialisten helpen u graag. Wij komen gewoon bij u thuis dus u hoeft niet naar ons kantoor te komen, wel zo fijn als je herstellende bent van een ongeluk.