Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Wat te doen bij een aanrijding in Deventer?

Indien u aangereden in Deventer bent door toedoen van een ander, dan kunt u aanspraak maken op een letselschadevergoeding. Deze bestaat uit alle gemaakte kosten en schade als inkomensschade. Maar letselschadeverhalen is niet eenvoudig.

Alvorens u letselschade claimen kunt, dient vast te staan dat de tegenpartij schuldig is aan de aanrijding. Dit doet u bijvoorbeeld door het invullen van een schadeformulier. Hierop kunt u aanvullen wie de aanrijding in Deventer veroorzaakt heeft, maar ook aangeven wat voor verkeersfout er gemaakt is.

Schakelt u direct na de aanrijding in Deventer een letselschadejurist in, dan regelt deze alles voor, van het opstellen van een aansprakelijkheidsbrief tot het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en het regelen van een voorschot op de letselschade.

Een aanrijding in Deventer, wat nu?

Na een aanrijding in Deventer zit u met veel vragen. Wie is schuldig bij een aanrijding en hoe moet je iemand aansprakelijk stellen? Welke letselschade bedragen komen voor vergoeding in aanmerking?

Hieronder vindt u een antwoord op deze vragen. Van belang is dat u na een aanrijding in Deventer in ieder geval zorgt dat u kunt bewijzen dat de tegenpartij aansprakelijk is. Naast het invullen van het schade-aanrijdingsformulier is het daarom van belang om te zorgen voor getuigen die het verkeersongeval gezien hebben. Dit kunnen omstanders zijn, maar ook inzittenden bij u in de auto.

Van belang is ook dat vast staat welke verwondingen of klachten u aan het auto ongeluk of fietsongeluk overgehouden hebt. Daarom is het van belang dat u direct na een aanrijding in Deventer naar een arts gaat en uw letsel laat documenteren in uw medisch dossier. Zo voorkomt u discussie met de letselschade verzekeraar van de tegenpartij.

Hoe ziet het letselschadetraject er uit?

Een letselschadetraject bestaat uit diverse stappen. De eerste stap is dat vast moet komen te staan wie schuldig is bij een aanrijding. Bijvoorbeeld als u als fietser aangereden door een auto bent of bij een auto ongeluk. Staat dit vast, dan kunt u de tegenpartij aansprakelijk stellen voor uw letselschade.

Na het aansprakelijk stellen van de tegenpartij zijn dit de stappen die onderdeel uitmaken van het letselschade traject:

 • zorgen voor het erkennen van aansprakelijkheid
 • na erkenning aansprakelijkheid een voorschot op de letselschadevergoeding claimen
 • schadestaat opstellen
 • medisch advies vragen in geval van ernstig en blijvend letsel
 • onderhandelen met de schadeverzekeraar van de tegenpartij
 • het regelen van een zo hoog mogelijke slotbetaling van uw letselschadevergoeding

Welke letselschade bedragen komen voor vergoeding in aanmerking?

Welke letselschade bedragen voor vergoeding in aanmerking komen, hangt af van uw persoonlijke omstandigheden, zoals:

 • de aard en ernst van het letsel
 • uw werksituatie (in loondienst, zelfstandig ondernemer of student met bijbaan.)
 • gevolgen die het ongeval voor u persoonlijk hebben

 

Meer in het algemeen kunnen wij na een aanrijding in Deventer de volgende letselschade bedragen onderscheiden:

 • loonschade
 • inkomensschade van zelfstandig ondernemer
 • studievertraging
 • medische kosten
 • kosten voor hulp in het huishouden
 • reiskosten
 • smartengeld

 

Wilt u weten op welke schadevergoeding bij letselschade u recht heeft? Ons team van letselschade juristen helpt u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Mensen zoeken ook

๐Ÿฅ‡ beste letselschade advocaat

๐Ÿ›ต scooter ongeluk

๐Ÿ‘จโ€โš–๏ธ letselschade advocaat Rotterdam

๐Ÿ‘จโ€โš–๏ธ letselschade advocaat Utrecht

๐Ÿ‘จโ€โš–๏ธ letselschade advocaat Den Haag

๐Ÿ˜ž whiplash symptomen

๐ŸšŽ openbaar vervoer

๐Ÿ‘ฎ verbaal opvragen verwerking

๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿฆฝ blijvende invaliditeit

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade

Materiรซle schade

Een aanrijding in Deventer kan voor schade zorgen. Onze letselschade juristen verhalen deze letselschade geheel kosteloos voor u.

Wij

zijn Letselschade Kompas, een letselschadebureau waar de beste letselschade juristen van Nederland gratis voor u werken als u gewond bent geraakt en gedeeltelijke schade. Door zekerheid ervaring in het claimen van letselschade weten wij hoe wij u het beste kunnen helpen en altijd volledig kunnen helpen!

Graag stellen wij onze letselschade juristen aan u voor!

WIJ

Toppadvocaten, hele contacten over en weer, Charlotte bedankt voor alles wat je bent een topper en Friso bedankt dat je attent bent op de mogelijkheden.

Elly Uitslager

1 year geleden

Goede letselschade specialisten, ben blij dat dit letselschadebureau ingeschakeld heb!

Vikaash

54 years geleden

Heel goede ervaring met deze letselschade Advocaat, deze heeft mij prima geholpen.

Gerard

54 years geleden

Duidelijk letselschade advies gekregen en altijd goed bereikbaar. Mijn volledige letselschade vergoed gekregen. Ik raad deze letselschade juristen zeker aan.

Bresilla Mulder

11 months geleden

Fijne mensen met veel kennis en ervaring. De heer Friso Brugman gaat direct voor mij aan de slag en heeft mijn schade snel en volledig verhaald op de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

CO

11 months geleden

Ik werd zeer vriendelijk te woord door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn mevrouw advocaat El Haddad. Ik ben echt zeer goed te spreken over haar waarschijnlijkheid en de manier waarop ze je woord staat. Daarnaast heb je alle informatie die je nodig hebt en stelt je gerust. Al met al een topervaring!

Frank Witholt

54 years geleden

Volledige professionaliteit, professionele hulp van begin tot eind, zeer vriendelijke service. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en de benadering van de cliรซnt door de advocaten Brugman. Ik raad het iedereen aan. Bel ze en het helpt 101%

Kamil G

1 year geleden

Brugman heeft mij geholpen met mijn letselschade. Zeer bekwame medewerkers en professionele service. Ze zijn altijd precies op de hoogte van de huidige stand van zaken. Ik raad Brugman ten zeerste aan.

Kevin Wiedijk

1 year geleden

Goede letselschade specialisten.

Andrรฉ Kalbvleesch

2 years geleden

Absoluut ontdekt! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit werd beschreven. Ik zou niet geschoolden om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed ondersteund en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had. Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank :)

Tobias Moon

2 years geleden

Na een motorongeluk en onenigheid met de verzekering van de tegenpartij, heb ik mij gemeld bij Brugman letselschade in Wognum. Ben hier zeer goed ontvangen en alles is goed doorgenomen qua ongeval en evt geaccepteerde uit het ongeval. Brugman letselschade heeft mijn dossier gehartigd en met goede afsluiting tot een einde gebracht. De mensen bij Brugman letselschade zijn snel met hun mailcontact en de communicatie verloopt vaak via een afgestudeerde persoon. Al met al zeker een aanbeveling om als U een letselschade advocaat nodig heeft ik U Brugman letselschade zeker kan aanbevelen.

Bert

54 years geleden

Ik heb mijn dossier laten overnemen door Brugman letselschade en werd meteen goed opgepakt , vriendelijke behandelaar , snelle antwoorden en optimale inzet. Sinds ik bij Brugman zit zie ik vooruitgang geboekt in mijn zaak! Zeker aan te raden.

MY

2 years geleden