Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Gratis hulp van een letselschade Advocaat Arnhem

Letselschade Kompas is specialist in de verhalen van letselschade. Wij zijn geen standaard letselschadebureau , maar onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten . Daarom wordt u altijd geholpen door een ervaren deskundige en letselschade advocaat.

Onze letselschadespecialisten helpen u gratis bij letselschade. Dus bent u gewond geraakt bij een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet ? Wat er ook is gebeurd, u kunt altijd bij ons terecht, 100% verplicht!

Waarom zij moeilijk voor u kunnen werken? Als een ander het ongeluk heeft veroorzaakt, dan kunt u niet alleen rechtvaardigende eisen, de kosten van rechtsbijstand komen ook voor vergoeding in klacht. Wij stellen de tegenpartij daarom aansprakelijk voor uw letselschade en de kosten van rechtsbijstand!

Letselschade advocaat te Arnhem inschakelen

Zoekt u hulp van een letselschade advocaat in Arnhem? Voor een willekeurig letselschade advies of het indienen van een letselschadeclaim helpen wij u graag.

Uw letselschade advocaat weet vaak direct of u recht heeft op een letselschade na een  aanrijding, bedrijfsongeval  of hondenbeet. En dit is vaker dan u denkt! Neem daarom  contact  met ons op en laat u adviseren. Mogen wij u letselschade claimen op de aansprakelijke partij? Dan is het goed om te weten dat wij dit voor u doen! De aansprakelijke partij betaalt de advocaatkosten!

Wilt u een letselschade advies of uw letselschade verhalen? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen nog dezelfde dag contact met u op. Liever direct een letselschade advocaat in Arnhem aan de lijn? Bel dan gratis 0800 278 4626. Wij zijn de hele week bereikbaar, ook in het weekend!

Waarom een ​​letselschade advocaat in Arnhem inschakelen?

Dient u dus een letselschade claim in, dan wordt deze in bijna alle gevallen behandeld door een letselschade jurist van een verzekeraar. Deze zal er alles aan doen om een ​​zo laag mogelijke beschuldiging te betalen.

Uw letselschadeadvocaat in Arnhem weet precies waar u recht op heeft en zorgt ervoor dat u geen tekort wordt gedaan door de letselschadeverzekeraar. Maar dat is niet alles wat wij voor u doen. Wij nemen het volledige letselschadetraject voor u uit handen. Dit betekent dat uw letselschade advocaat in Arnhem:

 

Soms is het ook nodig om een ​​medische adviseur te schakelen. Dit is zelden het geval bij ernstig letsel en/of blijvend letsel. Bij Letselschade Kompas hebben wij onze eigen medisch adviseur. Deze schakelaar wij zo nodig voor u in.

Op welke beschuldiging heb ik recht?

De hoogte van uw letselschade vergoeding hangt af van diverse factoren, met name:

 • De aard en ernst van het letsel
 • Of er sprake is van blijvend letsel
 • Welke klachten en beperkingen kunnen u oplopen door het ongeval?
 • Is er sprake van arbeidsongeschiktheid
 • Persoonlijke situatie (leeftijd, gezinssituatie enz.)

 

Letselschade berekenen is niet eenvoudig. Uw letselschade advocaat in Arnhem weet echter precies waar u recht op heeft en zet alle schadeposten voor u op een rij. Het gaat dan vaak om de volgende schadeposten bij letselschade:

 • Medische kosten
 • Reiskosten
 • Schade door arbeidsongeschiktheid
 • Ziekenhuiskosten (tv, eten en drinken)
 • Studievertraging
 • Kosten zonder moer (doorlopend sportabonnement)
 • mantelzorg
 • Huishoudelijke hulp
 • Onderhoudskosten huis en tuin
 • Honden uitlaatservice
 • Smartengeld

 

Smartengeld is een vergoeding voor pijn en angst door het incident, maar ook voor psychische klachten als een PTSS.

Wie is mijn letselschade advocaat te Arnhem

Onze letselschadeadvocaten stellen zich graag aan u voor. Hier  ziet u ons volledige team. Het is belangrijk dat u altijd geholpen wordt door een letselschade advocaat. Letselschade Kompas is namelijk geen letselschadebureau, maar onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten.

Ondanks dat u geholpen wordt door een letsel advocaat maakt u geen kosten voor onze rechtsbijstand. Wij werken altijd voor u.

Is u een verkeersongeval of bedrijfsongeval overkomen en wilt u uw letselschade mede door ons laten verhalen? Neem dan contact met ons op. Vul hier uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op of bel 0800 278 4626 (gratis).

Wij staan ​​u graag bij in deze onderliggende tijd!

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade advocaat Arnhem

Wilt u uw letselschade claimen in Arnhem of Doetinchem of uw letselschade berekenen?

Neem dan contact met ons op. Onze letselschadespecialisten helpen u graag. Wij komen gewoon bij u thuis, dus u hoeft niet naar ons kantoor te komen, wel zo fijn als u bent hersteld van een ongeluk.