Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

EN NL
NL

Gratis hulp van een letselschade Advocaat Arnhem

Letselschade Kompas is specialist in het verhalen van letselschade. Wij zijn geen standaard letselschade bureau, maar onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Daarom wordt u altijd geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat.

Onze letselschade specialisten helpen u gratis bij letselschade. Dus bent u gewond geraakt bij een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet? Wat er ook is gebeurd, u kunt altijd bij ons terecht, 100% kosteloos!

Waarom zij kosteloos voor u kunnen werken? Als een ander het ongeluk veroorzaakt heeft, dan kunt u niet alleen schadevergoeding eisen, de kosten van rechtsbijstand komen ook voor vergoeding in aanmerking. Wij stellen de tegenpartij daarom aansprakelijk voor uw letselschade en de kosten van rechtsbijstand!

Letselschade advocaat in Arnhem inschakelen

Zoekt u hulp van een letselschade advocaat in Arnhem? Voor een vrijblijvend letselschade advies of het indienen van een letselschade claim helpen wij u graag.

Uw letselschade advocaat weet vaak direct of u recht heeft op een letselschadevergoeding na eenΒ aanrijding,Β bedrijfsongevalΒ of hondenbeet. En dit is vaker dan u denkt! Neem daaromΒ contactΒ met ons op en laat u kosteloos adviseren. Mogen wij u letselschade claimen op de aansprakelijke partij? Dan is het goed om te weten dat wij dit kosteloos voor u doen! De aansprakelijke partij betaalt de advocaatkosten!

Wilt u een letselschade advies of uw letselschade verhalen? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen nog dezelfde dag contact met u op. Liever direct een letselschade advocaat in Arnhem aan de lijn? Bel dan gratis 0800 278 4626. Wij zijn de hele week bereikbaar, ook in het weekend!

Waarom een letselschade advocaat in Arnhem inschakelen?

Dient u dus een letselschade claim in, dan wordt deze in bijna alle gevallen behandeld door een letselschade jurist van een verzekeraar. Deze zal er alles aan doen om een zo laag mogelijke letselschadevergoeding te betalen.

Uw letselschade advocaat in Arnhem weet precies waar u recht op heeft en zorgt ervoor dat u niet tekort wordt gedaan door de letselschade verzekeraar. Maar dat is niet alles wat wij voor u doen. Wij nemen het volledige letselschade traject voor u uit handen. Dit betekent dat uw letselschade advocaat in Arnhem:

 

Soms is het ook nodig om een medische adviseur in te schakelen. Dit is meestal het geval bij ernstig letsel en/ of blijvend letsel. Bij Letselschade Kompas hebben wij onze eigen medisch adviseur. Deze schakelen wij zo nodig voor u in.

Op welke letselschadevergoeding heb ik recht?

De hoogte van uw letselschade vergoeding hangt af van diverse factoren, met name:

 • De aard en ernst van het letsel
 • Of er sprake is van blijvend letsel
 • Welke klachten en beperkingen ervaart u door het ongeval?
 • Is er sprake van arbeidsongeschiktheid
 • Persoonlijke situatie (leeftijd, gezinssituatie enz.)

 

Letselschade berekenen is niet eenvoudig. Uw letselschade advocaat in Arnhem weet echter precies waar u recht op heeft en zet alle schadeposten voor u op een rij. Het gaat dan vaak om de volgende schadeposten bij letselschade:

 • Medische kosten
 • Reiskosten
 • Schade door arbeidsongeschiktheid
 • Ziekenhuiskosten (tv, eten en drinken)
 • Studievertraging
 • Kosten zonder nut (doorlopend sport abonnement)
 • Mantelzorg
 • Huishoudelijke hulp
 • Onderhoudskosten huis en tuin
 • Honden uitlaatservice
 • Smartengeld

 

Smartengeld is een vergoeding voor de pijn en angst die u door het ongeval lijdt, maar ook voor psychische klachten als een PTSS.

Wie is mijn letselschade advocaat in Arnhem

Onze letselschade advocaten stellen zich graag aan u voor.Β HierΒ ziet u ons volledige team. Het is daarbij belangrijk dat u altijd geholpen wordt door een letselschade advocaat. Letselschade Kompas is namelijk geen letselschadebureau, maar onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten.

Ondanks dat u geholpen wordt door een letselschade advocaat maakt u geen kosten voor onze rechtsbijstand. Wij werken altijd kosteloos voor u.

Is u een verkeersongeval of bedrijfsongeval overkomen en wilt u uw letselschade kosteloos door ons laten verhalen? Neem dan contact met ons op. Vul hier uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op of bel 0800 278 4626 (gratis).

Wij staan u graag bij in deze moeilijke tijd!

Formulier sluiten

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Formulier sluiten

Letselschade advocaat Arnhem

Wilt u uw letselschade claimen in Arnhem of uw letselschade berekenen?

Neem dan contact met ons op. Onze letselschade specialisten helpen u graag. Wij komen gewoon bij u thuis dus u hoeft niet naar ons kantoor te komen, wel zo fijn als je herstellende bent van een ongeluk.