Onze letselschade advocaten staat u kosteloos bij!

Letselschade advocaat Nijmegen

As u bij een ongeval gewond bent geraakt en klachten heeft, dan is het fijn als u geholpen wordt door een letselschade advocaat. Deze neemt het verhalen van de financiële gevolgen van een ongeval op zich en behartigt uw belagen tegenover de letselschade verzekeraar. Bij Letselschade Kompas Brugman helpen wij u graag en altijd 100% kosteloos!

Letselschade Advocaat Nijmegen

Zoekt u een letselschade advocaat in Nijmegen voor het verhalen van letselschade? Letselschade Kompas helpt graag. Onze letselschade specialisten staan aan uw zijde gedurende het gehele letselschade proces.

Wij werken altijd 100% kosteloos voor u bij het verhalen van letselschade na een ongeval. De rechtsbijstandskosten worden vergoed door de aansprakelijke partij of svi- verzekering!

Advies bij letselschade door een letselschade advocaat in Nijmegen

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. U wordt daarom bij uw letselschade claim bijgestaan door een letselschade advocaat. Daarnaast hebben wij onze eigen medisch adviseur en een heel netwerk aan deskundigen op het gebied van arbeid, zorg en aanpassingen in woningen of van een auto.

Bij Letselschade Kompas kunnen wij u dus meer dan alleen adviseren op het gebied van letselschade. Wij zorgen ook dat u bij de juiste specialisten terecht kunt en adviseren u bij problemen op het werk of met overheidsinstanties. Zoals het UWV of de gemeente (WMO).

Maak een afspraak met een letselschade advocaat in Nijmegen

Wilt u een vrijblijvend letselschade advies? Heeft u vragen het verhalen van letselschade of wilt u een second opinion van uw lopende letselschade dossier? Uw letselschade advocaat in Nijmegen helpt u graag.

Uiteraard bent u van harte welkom op onze afspraak locatie in Nijmegen. Maar wij komen ook gewoon bij u thuis voor een letselschade advies of een intakegesprek. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Wat doet een letselschade advocaat in Nijmegen voor mij?

Letselschade claimen is een ingewikkeld proces. En dat heeft u ook nog een letselschade jurist van een verzekeraar tegenover u. Dit is een ongelijke strijd! De verzekeraar heeft immers veel kennis van het letselschade recht. Zonder de juiste hulp ontvangt u vaak niet waar u recht op heeft na een verkeersongeval of bedrijfsongeval.

Schakelt u een letselschade advocaat in Nijmegen in, dan staat u sterk. Wij weten immers precies waar u recht op heeft en hoe ervoor te zorgen dat u een eerlijke letselschade vergoeding ontvangt.

Wij staan u bij tijdens het volledige letselschade traject. Dit houdt in dat wij:

 • De tegenpartij aansprakelijk stellen
 • Een eventuele verjaringstermijn stuiten
 • Uw letselschade berekenen
 • Zorgen voor een correcte smartengeldvergoeding
 • Onderhandelen met de verzekeraar
 • Een maximale schadevergoeding voor u verhalen.

Hoe hoog is mijn letselschade vergoeding?

De hoogte van een letselschade vergoeding hangt af van diverse factoren. De belangrijkste zijn de ernst van het letsel, de duur van het letsel en of er al dan niet sprake is van blijvend letsel.

Naast het letsel zelf zijn ook de gevolgen van het letsel van invloed op de hoogte van de letselschadevergoeding. Zo zal deze hoger zijn bij blijvende arbeidsongeschiktheid. Maar ook de looptijd van de schade is bepalend. Zo is vaak bij jongeren of bij blijvend letsel de looptijd langer en daarmee de letselschade hoger.

Welke schade verhaalt een letselschade advocaat?

Letselschade bestaat uit vele schadeposten. Uw letselschade advocaat in Nijmegen onderzoekt samen met u welke letselschadeposten in uw geval van toepassing zijn.

De belangrijkste schadeposten bij letselschade zijn:

 • Schade door arbeidsongeschiktheid (inkomensschade)
 • Het eigen risico
 • Eigen bijdragen medicijnen
 • Medische hulpmiddelen
 • Facturen van behandelaars
 • Reiskosten
 • (Extra) kinderopvang
 • Hulp in het huishouden
 • Studievertraging
 • Onderhoudskosten huis en tuin
 • Kosten gemaakt in het ziekenhuis (tv, parkeerkosten)
 • Smartengeld

Bent u gewond geraakt bij het ongeluk? Dan is er altijd recht op een smartengeldvergoeding. De aard en ernst van het letsel maakt niet uit. Zowel bij een whiplash, een breuk of hersenletsel is er recht op smartengeld.

Contact met uw letselschade advocaat in Nijmegen

Lijdt u letselschade na een auto-ongeluk? Bent u als fietser aangereden of is u een arbeidsongeval overkomen? Onze letselschade advocaten in Nijmegen helpen u graag met het verhalen van uw letselschade.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

  Meld uw schade