Aangereden op de scooter

U bent op de scooter aangereden. Als gevolg hiervan bent u gewond geraakt en medische zorg nodig. Misschien bent u zelfs na het verkeersongeval met de scooter naar de eerste hulp van het ziekenhuis gebracht. Dan maakt u kosten.

Kunt u niet werken door het scooterongeval? Dan lijdt u schade. Er is dan sprake van letselschade. Is een ander verantwoordelijk voor het ontstaan van het ongeval? Dan is deze persoon aansprakelijk voor uw schade. U heeft dan recht op vergoeding van uw letselschade.

Wij verhalen uw letselschade na een scooterongeval voor u. En voor u als slachtoffer is onze rechtsbijstand kosteloos voor u. De kosten voor juridische bijstand door onze letselschadespecialisten wordt namelijk door de verzekeraar van de tegenpartij vergoed!

Bij Letselschade Kompas zorgen wij dat al uw letselschade verhaalt wordt, u hoeft zelf niks te doen. Zo kunt u zich bezighouden met uw herstel! Door onze deskundigheid en ervaring in het verhalen van letselschade bij scooterongevallen hoeft u zich over het verhalen van uw letselschade geen zorgen meer te maken. Dat regelen wij!

Neem voor het verhalen van uw letselschade zo snel mogelijk contact met ons op. Wij gaan dan direct voor u aan het werk. Zij zorgen ervoor dat de eerste gemaakte kosten direct vergoed worden door middel van een voorschot op uw totale letselschade.

Zo snel mogelijk na de aanrijding op de scooter komt uw letselschade advocaat bij u thuis. Wij bespreken dan welk letsel u heeft opgelopen toen u op de scooter werd aangereden. Veel voorkomend letsel bij scooterongevallen zijn botbreuken, blauwe plekken en soms zelfs hersenletsel. Vervolgens bespreekt u met uw letselschadespecialist de gevolgen die de aanrijding op de scooter voor u hebben. Bent u bijvoorbeeld arbeidsongeschikt of is er sprake van een studievertraging? Uw letselschade advocaat brengt alles in kaart en gaat vervolgens direct voor u aan het werk.

Bent u op de scooter aangereden door een andere scooter of een auto? Neem contact met ons op. Wij verhalen uw letselschade kosteloos voor u. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons! Contact buiten kantooruren? Start de chat en laat uw telefoonnummer achter. Onze dienstdoende letselschade advocaat belt u direct.

Letselschade melden?

Zoekt u hulp bij het verhalen van letselschade na een ongeval? De specialisten van Letselschade Kompas helpen u graag. Bel 0800 278 4626 of vul ons contactformulier op. Wij nemen dan direct contact met u op!

  Meld uw schade

  Professionele begeleiding

  Laat uw zaak professioneel begeleiden door een specialist met kennis van zaken.

  Waar heeft u hulp bij nodig?
  Letselschade

  Als u bij een ongeval gewond raakt, dan noemen wij de schade die u hierdoor lijdt letselschade. Deze schade valt uiteen in twee categorieën, te weten materiële en immateriële schade. Deze laatste categorie letselschade is beter bekend als smartengeld.

  Schadevergoeding

  Als u door de schuld van een ander letselschade oploopt, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Hierbij kunt u naast inkomensschade en medische kosten denken aan smartengeld.