Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL
Letselschade door scooter ongeluk
Op de scooter aangereden

Je bent op de scooter aangereden door een auto. Als gevolg hiervan bent je gewond geraakt en heb je medische zorg nodig. Misschien ben je zelfs na het verkeersongeval met de scooter naar de eerste hulp van het ziekenhuis gebracht. Dan maak je kosten.

Kun je niet werken door het scooterongeval? Dan lijdt je schade. Er is dan sprake van letselschade. Is een ander verantwoordelijk voor het ontstaan van het ongeval? Dan is deze persoon aansprakelijk voor de schade. U heeft dan recht op vergoeding van uw letselschade.

Wij verhalen jouw letselschade na een scooter ongeval voor je. En als slachtoffer is onze rechtsbijstand kosteloos. De kosten voor juridische bijstand door onze letselschadespecialisten wordt namelijk door de verzekeraar van de tegenpartij vergoed!

Ik ben aangereden op de scooter, wat nu?

 

Als je bent aangereden op de scooter, dan wil je natuurlijk jouw letselschade vergoed krijgen. Ben je op de scooter aangereden door een auto en is deze schuldig aan de aanrijding? Dan heb je sowieso recht op een schadevergoeding van je letselschade.

Recht hebben op schadevergoeding is iets anders dan schadevergoeding krijgen. Jij moet bewijzen dat de tegenpartij schuldig is aan de aanrijding. Zorg er daarom voor dat

  • er een schadeformulier ingevuld wordt. Hierop kun je aangeven wie schuldig is aan de aanrijding, wat jouw letselschade is en kun je namen van getuigen schrijven.
  • laat een schade-aanrijdingsformulier altijd ondertekenen. Het is dan een bewijsmiddel tussen partijen
  • vraag getuigen om gegevens, bij discussie over wie schuldig is heb je hier veel aan!
  • maak foto's van de schade
  • ga altijd naar een arts, ook bij lichte klachten. Deze kunnen verergeren en tot letselschade lijden.
  • bel ons dan weet je zeker dat je schade op de juiste manier en volledig verhaald wordt!
Werkgeversaansprakelijkheid bij scooter ongeluk tijdens werk

Als maaltijdbezorger ben je veel voor je werk onderweg. De kans op een scooter ongeluk is daarmee groter dan gemiddeld. Overkomt je dan een scooterongeluk, dan maak je kosten en lijdt je schade door arbeidsongeschiktheid of een studievertraging.

Wat veel mensen niet weten, is dat jouw werkgever verplicht is jou te verzekeren tegen letselschade door een scooterongeluk. Deze verzekeringsplicht geldt alleen als je tijdens het werk betrokken raakt bij een aanrijding op de scooter.

Ben je tijdens werk op de scooter aangereden door een auto? Dan maakt het voor een schadevergoeding niet uit wie schuld aan het ongeluk heeft. Jouw werkgever is altijd verplicht om de schade te vergoeden! Ook als er geen verzekering voor je is afgesloten!

 

Schadevergoeding letselschade

Is er recht op een schadevergoeding van jouw letselschade, dan wordt alle schade vergoed. Dit betekent alle kosten, inkomensschade en schade door een studievertraging. Daarnaast heb je recht op een smartengeldvergoeding voor de pijn die je lijdt, littekens en eventuele angstklachten.

Bij je thuis of op locatie
Binnen 24 uur geholpen
€€ Geheel kosteloos

Wij zijn erg flexibel en operationeel in heel Nederland. Zo kunnen wij bij u thuis, of bij ons op locatie komen. Wij beschikken over een aantal divers gelegen afspraaklocaties in heel Nederland. Liever thuis? Geen enkel probleem!

Wij kunnen u binnen 24 uur van dienst zijn door een intake in te plannen, deze kunnen wij geheel vrijblijvend en bovendien kosteloos met u inplannen, bij ons of op locatie.

Een vraag die wij vaak vragen is hoe het kan dat een letselschade advocaat gratis kan werken voor een letselschadeslachtoffer. Dit komt omdat wij onze rechtsbijstand verhalen op de aansprakelijke partij. Vaak is dit een verzekeraar. Daarom betaalt u dus gegarandeerd niks voor onze gespecialiseerde rechtsbijstand.

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten
Aangereden
Op de scooter

Kunt u niet werken door het scooterongeval? Dan lijdt u schade. Er is dan sprake van letselschade. Is een ander verantwoordelijk voor het ontstaan van het ongeval? Dan is deze persoon aansprakelijk voor uw schade. U heeft dan recht op vergoeding van uw letselschade.