Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

EN NL
NL

Wat te doen na een scooterongeluk in Den Haag?

Ben je betrokken bij een scooterongeluk in Den Haag, dan is een aantal dingen van belang als je schadevergoeding claimen wilt. Zo is het allerbelangrijkst dat je een schadeformulier invult. Hieruit blijkt namelijk wat er gebeurd is, maar staan ook de verzekeringsgegevens van de tegenpartij en kun je invullen welk letsel en materiΓ«le schade je aan het scooterongeluk in Den Haag hebt overgehouden.

Verder is belangrijk dat er foto's van het ongeluk gemaakt worden en dat namen van getuigen genoteerd worden. Mocht er discussie ontstaan over de toedracht van de aanrijding, dan kunnen getuigen aangeven wie schuldig is aan de aanrijding en dus aansprakelijk voor de letselschade.

Gratis rechtsbijstand bij een scooterongeluk Den Haag

Overkomt je een scooterongeluk in Den Haag en is dit te wijten aan een andere weggebruiker, dan heb je recht op gratis hulp van een letselschade specialist. Deze regelt alles voor je, van het onderzoeken van de schuldvraag, het opstellen van een aansprakelijkheidsbrief en het regelen van een voorschot op de letselschadevergoeding.

Het recht op gratis hulp bij letselschade is opgenomen in de wet. Je kunt er dus altijd aanspraak op maken. De enige voorwaarde is dat een ander aansprakelijk gesteld kan worden. Daarnaast kun je ook vaak aanspraak maken op hulp van een letselschade advocaat bij een schade opzittende verzekering.

Wie is schuldig bij een scooterongeluk in Den Haag?

De belangrijkste vraag bij een scooterongeluk is wie schuldig is aan de aanrijding. Immers kan er alleen aanspraak op een letselschadevergoeding gedaan worden als je de tegenpartij aansprakelijk stellen kunt.

Schuldig bij een scooterongeluk in Den Haag is de bestuurder die een onrechtmatige daad pleegt of te wel een verkeersfout begaat. dus bij een voorrangsfout of bij een achterop aanrijding is er recht op een letselschade vergoeding.

Is de tegenpartij aansprakelijk? Vul dit dan in op het schade-aanrijdingsformulier en laat dit schadeformulier ondertekenen door de tegenpartij. De inhoud van het aanrijdingsformulier staat dan tussen partijen vast.

Wat doet een letselschade advocaat bij een scooterongeluk in Den Haag?

Schakel je een letselschade bureau in na een scooterongeluk in Den Haag, dan zal deze alle rompslomp van je overnemen. Je kunt je dan richten op de revalidatie en een optimaal herstel.

Uiteraard houden wij je wel op de hoogte van alles wat we voor je doen, dit houdt ik dat wij:

 • onderzoeken wie schuldig aan de aanrijding is
 • een aansprakelijkstelling opstellen
 • de tegenpartij aansprakelijk stellen
 • een voorschot op de letselschadevergoeding claimen na erkenning van aansprakelijkheid
 • onze medisch adviseur inschakelen voor de beste medische behandeling
 • de letselschade berekenen door middel van het opstellen van een schadestaat
 • een maximale slotuitkering van de letselschadevergoeding regelen

of bel direct

0800-27 84 626

Letselschade berekenen

Letselschade berekenen is niet eenvoudig. Het is het werk van letselschade advocaten met ruime ervaring en deskundigheid. Hiervoor zit u bij ons letselschade bureau goed, want bij ons wordt u altijd geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Ons letselschadebureau is namelijk onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten, 1 van de meest gespecialiseerde advocatenkantoren in Nederland op het gebied van letselschade.

Bij letselschade berekenen dient rekening gehouden te worden met een aantal factoren. Deze bepalen de hoogte van de schadevergoeding:

 • ernst en aard van het letsel
 • looptijd van de klachten en beperkingen
 • gevolgen van het ongeluk
 • schadeposten

 

De hoogte van de schadevergoeding hangt onder andere af van de schadeposten. Deze zijn immers bij iedereen anders. Zo kan er sprake zijn van inkomensschade, maar bij studenten van een studievertraging.

Bij letselschade berekenen worden in ieder geval de volgende letselschade bedragen betrokken:

 • loonschade
 • inkomensschade van zelfstandigen
 • pensioenschade
 • studievertraging
 • medische kosten
 • reiskosten
 • huishoudelijke hulp
 • kosten gemaakt tijdens een ziekenhuisopname

 

Uiteraard zijn er nog veel meer schadeposten waar bij het berekenen van letselschade rekening mee gehouden wordt. Onze letselschade advocaten adviseren hier graag over tijdens een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis.

 

Contact met uw letselschade advocaat

Bent u betrokken geraakt bij een scooterongeluk in Den Haag en heeft u hieraan letsel overgehouden? Onze letselschade deskundigen helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade. Dit doen wij altijd 100% kosteloos.

Bel voor gratis rechtsbijstand bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

of bel direct

0800-27 84 626
Formulier sluiten

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Formulier sluiten

Letselschade door een

Scooterongeluk Den Haag

Bent u betrokken geraakt bij een scooterongeluk in Den Haag en heeft u hieraan letselschade overgehouden? Dan heeft u mogelijk recht op een letselschadevergoeding. Wij verhalen deze schade voor u.