Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade door scooterongeluk Den Haag

Als u bij een scooterongeval in Den Haag betrokken bent geraakt en daardoor schade lijdt, dan wilt u uiteraard een schadevergoeding eisen. Is een derde schuldig aan de aanrijding, dan kunt u niet alleen letselschade vorderen, maar er is ook recht op gratis rechtsbijstand van een letselschadebureau.

Wij helpen gratis bij de verhalen van letselschade bij een scooterongeluk in Den Haag. Ons letselschadebureau vind je in Den Haag aan het Koningin Julianaplein 10, 2595 AA te Den Haag.

Neem contact op met onze letselschade advocaten en wij gaan direct voor u aan de slag.

Wat te doen na een scooterongeluk in Den Haag?

Ben u betrokken bij een scooterongeluk in Den Haag, dan zijn er een aantal dingen die van belang zijn als je een claim wilt indienen. Zo is het allerbelangrijkst dat u een schadeformulier invult. Hieruit blijkt namelijk dat wat er is gebeurd is, maar er staan ​​ook de verzekeringsgegevens van de tegenpartij  op. Dit is belangrijk voor het opstellen van de aansprakelijkstelling.

Verder is het belangrijk dat er foto's van het ongeluk worden gemaakt en dat de namen van getuigen worden genoteerd. Mocht er discussie ontstaan ​​over de toedracht van de aanrijding , dan kunnen getuigen aangeven wie er verdacht is van de aanrijding en dus aansprakelijk voor de letselschade.

Gratis rechtsbijstand bij een scooterongeluk Den Haag

Overkomt u een scooterongeluk in Den Haag en is dit te wijten aan een andere weggebruiker, dan heeft u recht op gratis hulp van een letselschadespecialist. Deze regelt alles voor u, van het onderzoeken van de schuldvraag, het opstellen van een aansprakelijkheidsbrief en het regelen van een voorschot op de letselschadevergoeding.

Het recht op gratis hulp bij letselschade is opgenomen in de wet. U kunt er dus altijd aanspraak op maken. De enige voorwaarde is dat een andere aansprakelijk gesteld kan worden. Daarnaast kunt u ook vaak aanspraak maken op hulp van een letselschade advocaat bij een schade opzittende verzekering .

Wie is er aansprakelijk bij een scooterongeluk in Den Haag?

De belangrijkste vraag bij een scooterongeluk is wie er schuldig bij een aanrijding is. Schuldig bij een scooterongeluk in Den Haag is de bestuurder die een onrechtmatige daad pleegt of te wel een verkeersfout begaat. dus bij een voorrangsfout of bij een achterop aanrijding is er recht op een letselschade vergoeding.

Is de tegenpartij aansprakelijk ? Vul dit in op het schade-aanrijdingsformulier en laat dit schadeformulier ondertekenen door de tegenpartij. De inhoud van het aanrijdingsformulier staat vast tussen partijen.

Wat doet een letselschade advocaat bij een scooterongeluk in Den Haag?

Schakelt i een letselschadebureau in na een scooterongeluk in Den Haag, dan zal deze alle u gedurende het gehele letselschade traject bijstaan. U kunt zich dan richten op uw revalidatie en een optimaal herstel.

Uiteraard houden wij u wel op de hoogte van alles wat we voor u doen, dit houdt in dat wij:

 • onderzoeken wie schuldig bij aan de aanrijding is
 • een aansprakelijkstelling opstellen
 • de tegenpartij aansprakelijk stellen
 • een voorschot op de letselschade vergoeding claimen na erkenning van aansprakelijkheid
 • onze medisch adviseur inschakelen voor de beste medische behandeling
 • de letselschade berekenen door middel van het opstellen van een schadestaat
 • een maximale slotuitkering van de letselschade regeling
Letselschade berekenen

Letselschade berekenen is niet eenvoudig. Het is het werk van letselschadeadvocaten met ruime ervaring en deskundigheid. Als u voor ons letselschade bureau kiest, dan wordt u bij ons altijd geholpen worden door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Ons letselschadebureau is namelijk onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten, 1 van de meest gespecialiseerde advocatenkantoren in Nederland op het gebied van letselschade.

Bij letselschade wordt rekening gehouden met een aantal factoren. Deze bepalen de hoogte van uw schadevergoeding:

 • ernst en aard van het letsel
 • de klachten en beperkingen
 • gevolgen van het ongeluk
 • schadeposten

 

Schakel ons team van letselschadespecialisten in voor het berekenen van uw schade. Nadat wij de schade inzichtelijk hebben gemaakt doen wij er alles aan om uw letselschadevergoeding maximaal te verhalen op de aansprakelijke persoon of diens letselschadeverzekeraar.

Wij komen gewoon bij u thuis!

Bij klachten en beperkingen als gevolg van een ongeluk is het prettig als een letselschade jurist bij u thuis komt voor een intake. Dit begrijpen wij helemaal. Daarom komen wij altijd bij thuis voor een uitgebreid letselschade advies en het claimen van uw letselschade.

Gratis hulp van een letselschade advocaat!

Bent u betrokken geraakt bij een ongeluk en wilt u gratis hulp bij het verhalen van letselschade? Wij kunnen u altijd gratis helpen als een ander aansprakelijk is voor het ontstaan van het letsel.

Bel voor gratis rechtsbijstand 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Kiest u voor ons letselschadebureau? Wij helpen u gratis!

In artikel 6:96 BW (Burgerlijk Wetboek) is opgenomen dat de kosten van rechtsbijstand onderdeel uitmaken uw schadevergoeding. Dit betekent dat u kosteloos aanspraak kunt maken op de hulp van ons letselschadebureau.

Zij zijn onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een gespecialiseerd advocatenkantoor in Nederland. Bij ons wordt u daarom altijd geholpen door een professionele letselschade advocaat!

Wilt u net als meer dan 5000 mensen die u voorgingen gratis hulp van een letselschade advocaat van ons kantoor? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos! Bel voor gratis hulp bij letselschade 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij gaan direct voor u aan de slag!

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

10 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland