Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Aanrijding Den Haag

Schade claimen bij een aanrijding in Den Haag kunt u kosteloos overlaten aan een letselschade advocaat of letselschade jurist in Den Haag van ons letselschadebureau. Bij Letselschade Kompas helpen wij u graag. Wij verhalen kosteloos uw schade na een aanrijding.

Hulp van een advocaat bij een aanrijding in Den Haag

Een aanrijding in Den Haag kan iedereen overkomen. Zo kunt u bijvoorbeeld als fietser aangereden worden wanneer u op het Spui fietst of wanneer u langs het Plein loopt. Maar ook een auto ongeluk in Den Haag komt dagelijks voor.

De kans is groot dat u bij een aanrijding in Den Haag letsel oploopt. De letselschadejuristen van het Letselschade Kompas helpen u graag indien u letsel heeft opgelopen als gevolg van een aanrijding in Den Haag.

Is er bij de aanrijding hulp van een letselschade advocaat in Den Haag nodig? Geen probleem, deze schakelen wij kosteloos voor u in!

Letselschade door auto ongeluk in Den Haag

Een auto ongeluk in Den Haag kan voor vervelend en soms zelfs blijvend letsel zorgen. Is een ander schuldig bij een aanrijding, dan kun u een schadevergoeding claimen op de autoverzekering van de tegenpartij.

De meest voorkomende klachten na een aanrijding in de auto, zijn whiplashklachten, hersenletsel en gebroken ledenmaten. Whiplashklachten uiten zich voornamelijk als pijn in de nek, pijn in de schouders en hoofdpijn. Deze klachten ontstaan vaak bij een achterop aanrijding. Onze letselschade specialisten kunnen u bijstaan wanneer u letsel heeft opgelopen na een aanrijding in Den Haag met de auto.

In Nederland geldt voor ieder motorvoertuig een verplichte aansprakelijkheidsverzekering. U kunt de letselschadeclaim dus rechtstreeks bij de schadeverzekering van de tegenpartij indienen.

Het kan ook zo zijn dat er geen aansprakelijke persoon is. Dit doet zich voor indien er sprake is van:

  • een eenzijdig auto ongeluk
  • indien u zelf aansprakelijk gehouden wordt

 

Ook in deze gevallen kunt u vaak toch een letselschade uitkering ontvangen. Dit is het geval als u in het bezit bent van een svi verzekering. Alle letselschade wordt dan vergoed, niet alleen van de bestuurder maar van alle inzittenden in de auto.

Wilt u weten of u na een aanrijding in Den Haag in aanmerking komt voor een letselschadevergoeding? Neem dan contact op met een letselschade advocaat van ons kantoor. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos.

Letselschade door scooterongeluk in Den Haag

Bent u betrokken bij een scooterongeluk in Den Haag? Ook dan geldt hetgeen voor een auto ongeluk geldt. Is een ander schuldig bij een aanrijding, dan is er recht op een letselschadevergoeding.

De kans op letsel is bij het rijden op de scooter groot, dit ondanks de helmplicht die ingevoerd is. Veel voorkomend letsel bij een scooterongeluk bestaat uit breuken, whiplashklachten en een hersenschudding. De schade die hierdoor geleden wordt kan verhaald worden op de letselschade verzekering van de tegenpartij.

Bent u bezorger van beroep en is u onder werktijd een scooterongeluk in Den Haag overkomen? Werkgevers zijn verplicht te zorgen voor een verzekering die letselschade vergoed. Deze verzekering keert altijd uit bij een ongeluk op de scooter, dus ook bij een eenzijdig scooterongeluk of als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt.

Wilt u gratis hulp van een letselschade advocaat in Den Haag bij het verhalen van letselschade na een scooterongeluk? Onze letselschade specialisten helpen u graag en altijd 100% kosteloos.

Aanrijding in Den Haag als voetganger

Indien u door het centrum van Den Haag loopt, kan het voorkomen dat u als voetganger aangereden wordt door een automobilist of scooterrijder. Doordat het druk is in het centrum van Den Haag zou het namelijk kunnen dat u oversteekt en een automobilist u op het zebrapad aanrijdt.

Bij een aanrijding in Den Haag heeft u dan als voetganger altijd recht op een letselschade vergoeding. Onze letselschade specialisten verhalen deze schade kosteloos voor u.

Als voetganger zijn er net als bij een fietsongeluk in Den Haag andere regels met betrekking tot de vergoeding van letselschade. Ook als voetganger wordt u namelijk door de wet gekenmerkt als "zwakkere" weggebruiker, waardoor u een beschermde verkeersdeelnemer bent. U wordt als voetganger dus ook beschermd tegen de gevaren die het gemotoriseerde verkeer met zich mee brengt. Dit betekent dat u altijd letselschade claimen kunt!

Als fietser aangereden in Den Haag

Wanneer u door het drukke centrum van Den Haag fietst, kan het gebeuren dat u als fietser wordt aangereden door een auto of scooter. Indien u als fietser wordt aangereden, zijn er andere regels met betrekking tot de vergoeding van uw letselschade van toepassing dan wanneer u in de auto wordt aangereden.

In de Wegenverkeerswet is bepaald dat fietsers en voetgangers beschermde verkeersdeelnemers zijn in Nederland, omdat zij zwakkere weggebruikers zijn nu er snelle letsel ontstaat bij een ongeval tussen een auto en fietser.

Omdat u kwetsbaar bent wordt u als fietser aanvullend beschermd tegen de gevaren die het gemotoriseerde verkeer met zich meebrengen. Indien u als fietser bent aangereden in Den Haag en hierbij letsel hebt opgelopen, helpen wij u graag bij het verhalen van uw letselschade. Dit doen wij altijd kosteloos voor u.

Bij een fietsongeval met een auto of scooter is er altijd recht op een letselschadevergoeding, ook als de fietser door rood rijdt of geen voorrang verleend. In dit geval wordt ten minste 50% van de letselschade betaald. Dit kan oplopen tot 100% bij toepassing van de billijkheidscorrectie. Uiteraard wordt de volledig letselschade vergoed als de tegenpartij het ongeval veroorzaakt.

Wat te doen na een aanrijding in Den Haag?

Wij vinden het belangrijk dat u na een aanrijding in Den Haag goed wordt bijgestaan bij het verhalen van uw letselschade. Om die reden is het ook belangrijk dat u een goede letselschade advocaat of letselschadejurist in de arm neemt die gespecialiseerd is in letselschade.

Bij Letselschade Kompas werken alleen maar ervaren advocaten en juristen op het gebied van letselschade. Wij kunnen voor u een aansprakelijkstelling opstellen en deze naar de verzekeraar van de wederpartij sturen.

Wanneer de aansprakelijkheid door de verzekeraar van de wederpartij is erkend, kunnen wij een intakegesprek met u inplannen om zo de verdere stappen in uw letselschadezaak te bespreken. Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons.

Mensen lezen ook:

De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
  1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
  2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
  3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
  4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland