Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Het claimen van letselschade na een motorongeluk in Den Haag

Het claimen van letselschade na een motorongeluk in Den Haag is helaas niet zo simpel als dat het wellicht lijkt. U krijgt te maken met allerlei partijen waaronder de verzekeraar van de tegenpartij. De letselschade jurist van de verzekeraar zal er alles aan doen om de schadevergoeding zo laag mogelijk te houden. Daarom is het belangrijk om zelf ook een deskundige en ervaren letselschade jurist in Den Haag in de arm te nemen. Deze vindt u bij ons letselschade bureau.

Het claimen van letselschade doet u door de verzekeraar van de tegenpartij aansprakelijk te stellen. Dit doet u door middel van een aansprakelijkheidsbrief.

Bent u aangereden door een motorvoertuig? Voor alle motorrijtuigen geldt een verzekeringsplicht. Dit betekent dat een claim tot schadevergoeding rechtstreeks bij de verzekering van de tegenpartij kan worden ingediend. Uiteraard doet een van onze letselschade advocaten in Den Haag dit graag voor u. Wij zorgen er voor dat u na een motorongeluk in Den Haag al uw letselschade vergoed krijgt, zowel de materiรซle schade als de emotionele schade.

Bent u aangereden tijdens het motorrijden in Den Haag en hierbij gewond geraakt? Onze letselschade advocaten helpen u graag verder bij het verhalen van uw letselschade. Bel gratis 0800 278 46 26 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Wat moet ik doen na een motorongeluk in Den Haag?

Bent u aangereden op de motor in Den Haag en heeft u hieraan letsel overgehouden? Dan is de kans dat u hieraan ook schade over hebt gehouden. Bijvoorbeeld loonschade door arbeidsongeschiktheid, medische kosten of kosten voor overname van taken in het huishouden.

Uiteraard wilt u een letselschade vergoeding als u door toedoen van een ander als gevolg van het motorongeluk in Den Haag schade lijdt. Maar waar moet u nu aan denken om succesvol letselschade te kunnen verhalen:

 • Een ingevuld (en ondertekend) schadeformulier
 • Waren er getuigen aanwezig?
 • Schakel direct na het motorongeluk een letselschade jurist van ons letselschadebureau in
 • laat uw letsel beoordelen door een arts.

Motorongeluk in Den Haag tijdens de file

Tijdens files is het voordeel van een motor dat u tussen de file door kunt rijden. Maar wat als u op dat moment wordt aangereden omdat een auto van baan wisselt? Wordt uw schade dan vergoed?

Vroeger was het, in tegenstelling tot wat veel mensen dachten, niet toegestaan om als motor tussen de file door te rijden. Vaak wijzen verzekeraars in dit soort situaties de letselschadeclaim na een motorongeluk in Den Haag af.

Sinds 1991 is het niet meer strikt verboden om als motorrijder tussen de file door te rijden. De aansprakelijkheid wordt dan beoordeeld naar aanleiding van de omstandigheden van het geval. Er zijn regels vastgesteld voor het tussen een file door rijden als motorrijder. U vindt de gedragscode hier.

Let op: het is dus zeker niet zo dat bij een motorongeluk in Den Haag bij het tussen de file tijden, er aansprakelijkheid is. Dit hangt af van de situatie van het geval. Is er een schade opzittendenverzekering, dan wordt er wel een letselschade vergoeding betaald, maar vaak slechts tot een bepaald maximaal bedrag.

Welke letselschade bedragen worden vergoed na een motorongeluk in Den Haag?

Na een motorongeluk in Den Haag stellen onze letselschade juristen de tegenpartij voor u aansprakelijk. Bent u aangereden door een ander motor of aangereden door een auto, dan kan de letselschade claim rechtstreeks bij de schadeverzekering van de tegenpartij ingediend worden.

De volgende schadeposten komen onder andere voor vergoeding in aanmerking na een motorongeluk in Den Haag:

 • Verlies van inkomen (arbeidsongeschiktheid)
 • Kosten voor huishoudelijke hulp
 • Medische kosten
 • Reiskosten
 • Parkeerkosten n.a.v. bezoek aan de arts
 • Kosten die u maakt aan het onderhoud van uw tuin of huis
 • Smartengeld
Waar vind ik mijn letselschade jurist in Den Haag?

De letselschade juristen van ons letselschadebureau vindt u aan het Koningin Julianaplein 102595 AA Den Haag. U bent hier van harte welkom voor een gratis letselschade advies of een intake voor het claimen van letselschade na een motorongeluk in Den Haag.

Wij bieden u ook de mogelijkheid dat er een letselschade jurist bij u thuis komt voor een letselschade advies of intakegesprek. Wel zo fijn als je letsel over gehouden hebt aan het motorongeluk in Den Haag.

Wil u ook gratis juridische hulp van een letselschade jurist in Den Haag? Bel dan met ons letselschadekantoor: 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in en wij gaan direct voor u aan de slag.

Mensen zoeken ook

๐Ÿฅ‡ beste letselschade advocaat

๐Ÿข letselschadebureau

๐Ÿ›ต scooter ongeluk

๐Ÿ‘จโ€โš–๏ธ letselschade advocaat Amsterdam

๐Ÿ‘จโ€โš–๏ธ letselschade advocaat Utrecht

๐Ÿ‘จโ€โš–๏ธ letselschade advocaat Den Haag

๐Ÿ˜ž whiplash symptomen

๐ŸšŽ openbaar vervoer

๐Ÿ‘ฎ verbaal opvragen verwerking

๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿฆฝ blijvende invaliditeit

๐Ÿš‹ tramongeluk

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Motorongeluk

Den Haag

Bent u gewond of heeft u klachten overgehouden aan een motorongeluk in Den Haag? Onze letselschade juristen helpen u gratis met het verhalen van uw letselschade na een aanrijding op de motor.

Wij

zijn Letselschade Kompas, een letselschadebureau waar de beste letselschade juristen van Nederland gratis voor u werken als u gewond bent geraakt en gedeeltelijke schade. Door zekerheid ervaring in het claimen van letselschade weten wij hoe wij u het beste kunnen helpen en altijd volledig kunnen helpen!

Graag stellen wij onze letselschade juristen aan u voor!

WIJ

Toppadvocaten, hele contacten over en weer, Charlotte bedankt voor alles wat je bent een topper en Friso bedankt dat je attent bent op de mogelijkheden.

Elly Uitslager

1 year geleden

Goede letselschade specialisten, ben blij dat dit letselschadebureau ingeschakeld heb!

Vikaash

54 years geleden

Heel goede ervaring met deze letselschade Advocaat, deze heeft mij prima geholpen.

Gerard

54 years geleden

Duidelijk letselschade advies gekregen en altijd goed bereikbaar. Mijn volledige letselschade vergoed gekregen. Ik raad deze letselschade juristen zeker aan.

Bresilla Mulder

11 months geleden

Fijne mensen met veel kennis en ervaring. De heer Friso Brugman gaat direct voor mij aan de slag en heeft mijn schade snel en volledig verhaald op de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

CO

11 months geleden

Ik werd zeer vriendelijk te woord door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn mevrouw advocaat El Haddad. Ik ben echt zeer goed te spreken over haar waarschijnlijkheid en de manier waarop ze je woord staat. Daarnaast heb je alle informatie die je nodig hebt en stelt je gerust. Al met al een topervaring!

Frank Witholt

54 years geleden

Volledige professionaliteit, professionele hulp van begin tot eind, zeer vriendelijke service. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en de benadering van de cliรซnt door de advocaten Brugman. Ik raad het iedereen aan. Bel ze en het helpt 101%

Kamil G

1 year geleden

Brugman heeft mij geholpen met mijn letselschade. Zeer bekwame medewerkers en professionele service. Ze zijn altijd precies op de hoogte van de huidige stand van zaken. Ik raad Brugman ten zeerste aan.

Kevin Wiedijk

1 year geleden

Goede letselschade specialisten.

Andrรฉ Kalbvleesch

2 years geleden

Absoluut ontdekt! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit werd beschreven. Ik zou niet geschoolden om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed ondersteund en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had. Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank :)

Tobias Moon

2 years geleden

Na een motorongeluk en onenigheid met de verzekering van de tegenpartij, heb ik mij gemeld bij Brugman letselschade in Wognum. Ben hier zeer goed ontvangen en alles is goed doorgenomen qua ongeval en evt geaccepteerde uit het ongeval. Brugman letselschade heeft mijn dossier gehartigd en met goede afsluiting tot een einde gebracht. De mensen bij Brugman letselschade zijn snel met hun mailcontact en de communicatie verloopt vaak via een afgestudeerde persoon. Al met al zeker een aanbeveling om als U een letselschade advocaat nodig heeft ik U Brugman letselschade zeker kan aanbevelen.

Bert

54 years geleden

Ik heb mijn dossier laten overnemen door Brugman letselschade en werd meteen goed opgepakt , vriendelijke behandelaar , snelle antwoorden en optimale inzet. Sinds ik bij Brugman zit zie ik vooruitgang geboekt in mijn zaak! Zeker aan te raden.

MY

2 years geleden