Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade na motorongeluk Den Haag

U bent betrokken geraakt bij een motorongeluk in Den Haag. Is de andere partij schuldig aan het motorongeluk, dan kunnen wij kosteloos voor u een letselschade vergoeding claimen op de aansprakelijke partij.

Het claimen van letselschade na een motorongeluk in Den Haag

Het claimen van letselschade na een motorongeluk in Den Haag is helaas niet zo simpel als dat het wellicht lijkt. U krijgt te maken met allerlei partijen waaronder de verzekeraar van de tegenpartij.

De letselschade jurist van de verzekeraar zal er alles aan doen om de schadevergoeding zo laag mogelijk te houden. Daarom is het belangrijk om zelf ook een deskundige en ervaren letselschade jurist in Den Haag in de arm te nemen. Deze vindt u bij ons letselschade bureau.

Het claimen van letselschade doet u door de verzekeraar van de tegenpartij aansprakelijk te stellen. Dit doet u door middel van een aansprakelijkheidsbrief.

Bent u aangereden door een motorvoertuig? Voor alle motorrijtuigen geldt een verzekeringsplicht. Dit betekent dat een claim tot schadevergoeding rechtstreeks bij de verzekering van de tegenpartij kan worden ingediend. Uiteraard doet een van onze letselschade advocaten in Den Haag dit graag voor u. Wij zorgen er voor dat u na een motorongeluk in Den Haag al uw letselschade vergoed krijgt, zowel de materiële schade als de emotionele schade.

Bent u aangereden tijdens het motorrijden in Den Haag en hierbij gewond geraakt? Onze letselschade advocaten helpen u graag verder bij het verhalen van uw letselschade. Bel gratis 0800 278 46 26 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Wat moet ik doen na een motorongeluk in Den Haag?

Bent u aangereden op de motor in Den Haag en heeft u hieraan letsel overgehouden? Dan is de kans dat u hieraan ook schade over hebt gehouden. Bijvoorbeeld loonschade door arbeidsongeschiktheid, medische kosten of kosten voor overname van taken in het huishouden.

Uiteraard wilt u een letselschade vergoeding als u door toedoen van een ander als gevolg van het motorongeluk in Den Haag schade lijdt. Maar waar moet u nu aan denken om succesvol letselschade te kunnen verhalen:

Motorongeluk in Den Haag tijdens de file

Tijdens files is het voordeel van een motor dat u tussen de file door kunt rijden. Maar wat als u op dat moment wordt aangereden omdat een auto van baan wisselt? Wordt uw schade dan vergoed?

Vroeger was het, in tegenstelling tot wat veel mensen dachten, niet toegestaan om als motor tussen de file door te rijden. Vaak wijzen verzekeraars in dit soort situaties de letselschadeclaim na een motorongeluk in Den Haag af.

Sinds 1991 is het niet meer strikt verboden om als motorrijder tussen de file door te rijden. De aansprakelijkheid wordt dan beoordeeld naar aanleiding van de omstandigheden van het geval. Er zijn regels vastgesteld voor het tussen een file door rijden als motorrijder. U vindt de gedragscode hier.

Let op: het is dus zeker niet zo dat bij een motorongeluk in Den Haag bij het tussen de file tijden, er aansprakelijkheid is. Dit hangt af van de situatie van het geval. Is er een schade opzittendenverzekering, dan wordt er wel een letselschade vergoeding betaald, maar vaak slechts tot een bepaald maximaal bedrag.

Welke letselschade bedragen worden vergoed na een motorongeluk in Den Haag?

Na een motorongeluk in Den Haag stellen onze letselschade juristen de tegenpartij voor u aansprakelijk. Bent u aangereden door een andere motorrijder of aangereden door een auto, dan kan de letselschade claim rechtstreeks bij de schadeverzekering van de tegenpartij ingediend worden.

De volgende schadeposten komen onder andere voor vergoeding in aanmerking na een motorongeluk in Den Haag:

 • Verlies van inkomen (arbeidsongeschiktheid)
 • Kosten voor huishoudelijke hulp
 • Medische kosten
 • Reiskosten
 • Parkeerkosten n.a.v. bezoek aan de arts
 • Kosten die u maakt aan het onderhoud van uw tuin of huis
 • Smartengeld
Waar vind ik mijn letselschade jurist in Den Haag?

De letselschade juristen van ons letselschadebureau vindt u aan het Koningin Julianaplein 102595 AA Den Haag. U bent hier van harte welkom voor een gratis letselschade advies of een intake voor het claimen van letselschade na een motorongeluk in Den Haag.

Wij bieden u ook de mogelijkheid dat er een letselschade jurist bij u thuis komt voor een letselschade advies of intakegesprek. Wel zo fijn als u letsel over gehouden hebt aan het motorongeluk in Den Haag.

Wilt u ook gratis juridische hulp van een letselschade jurist in Den Haag? Bel dan met ons letselschadekantoor: 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in en wij gaan direct voor u aan de slag.

Mensen lezen ook:

De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

10 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland