Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Letselschade advocaat Almelo

Komt u een aanrijding of arbeidsongeval overkomen? Of bent u gebeten door een hond? Liep u letselschade op en zoekt u een letselschade advocaat in Almelo? Leest u dan verder. U staat er namelijk niet alleen voor.

Indien iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld voor later overkomen, dan heeft u recht op vergoeding van de materiële en immateriële schade die u heeft veroorzaakt door dit ongeval. Wij staan ​​​​u graag bij tijdens dit proces.

Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen of wilt u de hulp van een letselschade advocaat in Almelo? Belt u ons en wij komen bij u thuis voor een gratis intakegesprek. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul het  contactformulier  in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Gebeten door een hond, wat nu?

Hondenbezitters zijn aansprakelijk voor schade door de hond aangebracht aan mensen en zaken. Dit kan worden afgeleid uit artikel  6:179 van het Burgerlijk Wetboek . Dit artikel luidt:

De bezitter van een dier is aansprakelijk voor de door het dier aangerichte schade, tenzij de aansprakelijkheid op de grond van de vorige afdeling zou zijn ontbroken indien hij de gedraging van het dier waardoor de schade werd veroorzaakt, in zijn macht zou hebben gehad.

Bent u  door een hond gebeten  of aangevallen door een hond en gevallen en daarbij gewond geraakt (enkel gebroken of polsbreuk)? Dan dient de bezitter van de hond uw letselschade dus te vergoeden. Het gaat dan om alle letselschade, dus niet alleen de materiële schade, maar ook het  smartengeld .

Aansprakelijkheid voor dieren valt onder de AVP verzekering, de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren. Uw letselschade door een hondenbeet wordt dan door de verzekeraar van de aansprakelijke partij vergoed.

Wat te doen bij een aanrijding in Almelo?

Heeft u last van een hersenschudding, whiplashklachten, een beperkte nek, of duizeligheid? Dit zijn typische klachten ten gevolge van een auto ongeluk zoals een kop-staart botsing  of kettingbotsing . Samen met de wederpartij dien je een schadeformulier in te vullen zodat de toedracht van het ongeval duidelijk wordt. Hierop worden ook de verzekeringsgegevens ingevuld zodat wij weten bij welke  WAM-verzekeraar  wij uw letselschade kunnen claimen.

Bent u als voetganger aangereden? Wilde u bijvoorbeeld een zebrapad oversteken en werd u mogelijk aangereden, dan kan dit ernstig letsel tot gevolg hebben. U heeft  altijd recht op vergoeding van uw schade  als u als voetganger aangereden bent.

Het is ook van toepassing als u als  fietser aangereden  bent door een motorrijtuig. De voetganger en de fietser worden namelijk veroorzaakt als een allesomvattende verkeersdeelnemer. Indien er geen sprake is van overmacht van de bestuurder van het motorrijtuig, dan heeft u altijd recht op een vergoeding van in ieder geval 50% van uw schade, zo bepaald artikel 185  Wegenverkeerswet .

Uw letselschade advocaat in Almelo helpt u bij alle soorten verkeersongevallen:

 

Meldt u aanrijding bij ons en wij gaan direct voor u aan de slag. Wij zorgen voor een voorschot op uw letselschade en dat u volledig schadeloos gesteld wordt! Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons  contactformulier  in.

Een bedrijfsongeval? Claim uw letselschade.

Is u een bedrijfsongeval overkomen? Bent u gedeeltelijk arbeidsongeschikt geraakt? Bij ernstig letsel dient de arbeidsinspectie te worden ingeschakeld. Een letselschade advocaat in Almelo kan u uiteindelijk helpen.

Werkgevers hebben een beschrijving van uw schadeloosstelling na een ongeval. Dit is alleen niet het geval als de werkgever kan bewijzen dat zij geen enkele fout hebben gemaakt. Uit de vele rechtszaken die zijn over de aansprakelijkheid van de werkgevers hebben geleid, blijkt dat u in bijna alle gevallen recht heeft op een letselschade vergoeding na een bedrijfsongeval.

Alle letselschade door een  bedrijfsongeval  geleden wordt voor vergoeding in aanmerking. Het gaat dan onder andere om de volgende schadeposten:

  1. inkomensschade door arbeidsongeschiktheid
  2. medische kosten
  3. ziekenhuisdaggeldvergoeding
  4. kosten voor hulp in het huishouden
  5. (Extra) kinderopvang
  6. smartengeld

 

Wil je weten waar je allemaal recht op hebt bij letsel als gevolg van een ongeval op het werk? Uw letselschade advocaat te Almelo informeert u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of  vul hier uw gegevens  in voor hulp na een bedrijfsongeval in Almelo en omstreken.

Wie vergoedt uw schade?

Uw schadeclaim wordt bij een verkeersongeval door ons gemeld door de WAM-verzekeraar. Motorvoertuigen zijn namelijk verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid bij verkeersongevallen.

In het geval van een hondenbeet of een val over een stoeptegel wordt de letselschade verhaald op de aansprakelijkheidsverzekeraar van de wederpartij. Vervolgens stellen wij een aansprakelijkheidsstelling op waarin wij een omschrijving geven van het letsel dat u opliep en de toepassing zijnde schadeposten .

Bij werkgeversaansprakelijkheid is de werkgever verplicht uw letselschade te vergoeden. Werkgevers zijn universeel verzekerd tegen aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval. Deze verzekeraar vergoedt dan uw letselschade.

Op het moment dat de aansprakelijkheid wordt erkend door de verzekeraar, kan worden overgegaan tot het in kaart brengen van de schade. Wij vragen de verzekeraar om een ​​voorschot om ervoor te zorgen dat u de rieten door u gemaakte kosten maakt, zoals medische kosten, kosten ten aanzien van hulp in het huishouden, verlies aan verdienvermogen door uitval van werk, kunt voldoen.

Gratis juridische hulp

Op het moment dat de aansprakelijkheid ten aanzien van het overkomen ongeval wordt erkend door de verzekeraar, dan heeft u naast de directe deur u geleden schade rechts op vergoeding van de kosten van rechtsbijstand van een letselschadeadvocaat in Almelo. De kosten van een advocaat worden door de verzekeraar vergoed waardoor u zelf geen kosten maakt. Mocht de aansprakelijkheid onverhoopt niet erkend worden, dan kunt u onze dienstverlening zien als een service. In dat geval spreken wij van no cure no pay .

Neem contact op met een letselschade advocaat te Almelo

Lijdt u letselschade als gevolg van een aanrijding in Almelo? Of is u een bedrijfsongeval in Almelo overkomen? Wat er ook is gebeurd, onze letselschade advocaten in Almelo helpen u graag en altijd volledig!

Letselschade Kompas is een merk van Brugman Letselschade Advocaten. U wordt dan ook bij ons altijd geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat!

Bel 0800 278 4626 (gratis) of neem via de mail  contact  met ons op. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Brugman Letselschade Advocaten

Letselschade Kompas Almelo is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Daarom wordt u bijgestaan ​​​​door een letselschadeadvocaat en niet door een letselschadejurist. Dit levert grote voordelen op voor jou!

Brugman Letselschade Advocaten vindt u in Almelo, maar u kunt bij ons ook terecht voor een letselschade advocaat in  Alkmaar  en een letselschade advocaat in  Rotterdam.

Waar mensen nog meer naar zoeken:

💰 smartengeld

🏍️ motorongeluk

🛵 scooterongeluk

🚗auto ongeluk

🐎 val van paard

🚴‍♀️ wielrenner ongeluk

🧑‍🎓 letselschade advocaat Tilburg

🧑‍⚖️ letselschade advocaat Groningen

👨‍💼letselschade advocaat Gouda

👩‍⚕️medisch adviseur

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade advocaat Almelo

Wilt u uw letselschade claimen in Almelo of uw letselschade berekenen?

Neem dan contact met ons op. Onze letselschadespecialisten helpen u graag. Wij komen gewoon bij u thuis, dus u hoeft niet naar ons kantoor te komen, wel zo fijn als u bent hersteld van een ongeluk.