Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Huizen

Een ongeval in het verkeer, een ongeluk op het werk of een hondenbeet. In al deze gevallen is er mogelijk recht op een letselschadevergoeding. Daarnaast kunt u kosteloos een letselschade advocaat in Huizen van ons letselschadebureau inschakelen.

Hoe wij u gratis kunnen helpen bij letselschade? Klik op de link en wij leggen het graag aan u uit.

Gratis hulp van een letselschade advocaat in Huizen

Gratis juridische hulp van een letselschade advocaat in Huizen, dat klinkt te mooi om waar te zijn. Maar toch is het waar, want in Nederland kennen wij een uniek systeem als het om de kosten van een letselschade specialist gaat.

In artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek is namelijk opgenomen dat indien u betrokken raakt bij een ongeluk, de kosten voor het verhalen van letselschade onder de schadevergoeding valt. Met andere woorden, u kunt kosteloos een letselschade advocaat inschakelen.

Omdat de kosten van een letselschade advocaat in Huizen onderdeel uitmaken van uw letselschade vergoeding, kunnen wij u dus kosteloos helpen. De tegenpartij, of beter diens schadeverzekeraar betaalt uw letselschadevergoeding en de kosten van uw letselschade advocaat.

Wilt u ook gebruik maken van onze kosteloze rechtsbijstand bij letselschade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij gaan direct voor u aan de slag.

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten, een landelijk werkend advocatenkantoor gespecialiseerd in het claimen van letselschade. Daarom wordt u bij ons letselschade bureau altijd geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Huizen.

Wat doet een letselschade advocaat in Huizen voor mij?

Kiest u voor een letselschade advocaat in Huizen van ons letselschade bureau, dan zorgen wij dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Van het onderzoeken van de aansprakelijkheid tot het claimen van een maximale slotbetaling van uw letselschadevergoeding. Maar wij doen meer:

 • er wordt een aansprakelijkstelling opgesteld
 • wij gaan de tegenpartij aansprakelijk stellen
 • na erkenning van aansprakelijkheid claimen wij een voorschot op uw letselschade
 • indien nodig wordt er een medisch adviseur ingeschakeld
 • wij berekenen de letselschade door middel van een schadestaat met daarop alle van toepassing zijnde letselschade bedragen
 • de onderhandelingen met de verzekeraar worden gevoerd door uw letselschade advocaat in Huizen
 • wij zorgen ervoor dat u zonder schade weer verder kunt met uw leven
De beste letselschade advocaat in Huizen

Als u gewond bent geraakt bij een aanrijding, een bedrijfsongeval of als gevolg van een hondenbeet, dan wilt u uiteraard een schadevergoeding eisen. Voor het verhalen van letselschade kunt u kiezen uit allerlei belangenbehartigers, van letselschade juristen tot letselschadebureaus of een letselschade advocaat.

Kiest u voor een letselschade advocaat in Huizen, dan wilt u uiteraard de hulp van de beste letselschade advocaat. U weet dan zeker dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Maar hoe herkent u een goede letselschade advocaat?

Wilt u een letselschade advocaat inschakelen voor het verhalen van uw letselschade, dan is een aantal zaken van belang:

 1. Kies altijd voor een LSA advocaat. Dit zijn speciaal voor het verhalen van letselschade opgeleide advocaten.
 2. Vraag de letselschade advocaat naar zijn ervaring op het gebied van letselschade. Hoe meer ervaring, hoe groter de kans dat u te maken heeft met de beste letselschade advocaat die u in Huizen kunt vinden.

Aan ons letselschadebureau zijn zowel letselschade juristen als letselschade advocaten verbonden. Onze advocaten zijn aangesloten bij de LSA. De juristen zijn lid grotendeels lid van het Nivré, ook een kwaliteitskeurmerk voor letselschade juristen.Wilt u dus de beste letselschade advocaat of jurist? Kies dan voor een LSA advocaat of een Nivré letselschade jurist.

Wat te doen bij een aanrijding?

Bent u aangereden? Indien een derde schuldig is aan het ontstaan van de aanrijding, dan kunt u een letselschade vergoeding claimen. Dit is echter niet zo eenvoudig als het wellicht lijkt. Want voor het kunnen claimen van letselschade, moet wel vaststaan dat de tegenpartij schuldig is. Daarom adviseren wij u als volgt:

 • vul altijd een schadeformulier in
 • vraag getuigen om een getuigenverklaring
 • maak foto's van de voertuigen en uw letsel
 • bel bij doorrijden na een aanrijding ter plaatse de politie
 • ga altijd langs een arts na een aanrijding, temeer bij whiplash klachtenschakel ons letselschade bureau in zodat wij direct voor u aan de slag kunnen!

Wie is schuldig bij een aanrijding met de auto?

Bent u betrokken geraakt bij een auto botsing, dan is de vraag wie schuldig is bij een aanrijding. Het antwoord op deze vraag is te vinden in een aantal wettelijke bepalingen:

 • artikel 5 Wegenverkeerswet: "Het is een ieder verboden zich zodanig te gedragen dat gevaar op de weg wordt veroorzaakt of kan worden veroorzaakt of dat het verkeer op de weg wordt gehinderd of kan worden gehinderd."
 • artikel 19 Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens: "De bestuurder moet in staat zijn zijn voertuig tot stilstand te brengen binnen de afstand waarover hij de weg kan overzien en waarover deze vrij is."

 

Op grond van deze wetsartikelen is dus schuldig bij een aanrijding de persoon die voor gevaar op de weg zorgt en de persoon die te weinig afstand houdt, zoals vaak de oorzaak is van een kettingbotsing.

Wie is schuldig bij aanrijding met fietser?

Bent u als fietser aangereden door een auto of ander motorvoertuig? Dan geldt het regime van artikel 185 Wegenverkeerswet. Deze wettelijke bepaling beschermd fietsers en voetgangers die verkeersslachtoffer zijn door een aanrijding met een motorrijtuig.

Op grond van artikel 185 wvw is er altijd recht op een letselschade vergoeding, van 100% bij schuld door de tegenpartij tot ten minste 50% als het fietsongeluk gebeurt (mede) door toedoen van de fietser. In het geval uw kind tot 14 jaar aangereden door een auto wordt komt alle letselschade voor vergoeding in aanmerking. Dit betreft zowel de materiële schade als het smartengeld.

Contact met uw letselschade advocaat in Huizen

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Huizen met geruime ervaring en kennis van het letselschaderecht? Neemt u dan contact op met ons letselschadekantoor. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos.

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland