Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Gratis hulp van een letselschade advocaat in Huizen

Gratis juridische hulp van een letselschade advocaat in Huizen, dat klinkt te mooi om waar te zijn. Maar toch is het waar, want in Nederland kennen wij een uniek systeem als het om de kosten van een letselschade specialist gaat. In artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek is namelijk opgenomen dat indien u betrokken raakt bij een ongeluk, de kosten voor het verhalen van letselschade onder de schadevergoeding valt. Met andere woorden, u kunt kosteloos een letselschade advocaat inschakelen.

Omdat de kosten van een letselschade advocaat in Huizen onderdeel uitmaken van uw letselschade vergoeding, kunnen wij u dus kosteloos helpen. De tegenpartij, of beter diens schadeverzekeraar betaalt uw letselschadevergoeding en de kosten van uw letselschade advocaat.

Wilt u ook gebruik maken van onze kosteloze rechtsbijstand bij letselschade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij gaan direct voor u aan de slag.

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten, een landelijk werkend advocatenkantoor gespecialiseerd in het claimen van letselschade. Daarom wordt u bij ons letselschade bureau altijd geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Huizen.

Wat doet een letselschade advocaat in Huizen voor mij?

Kiest u voor een letselschade advocaat in Huizen van ons letselschade bureau, dan zorgen wij dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Van het onderzoeken van de aansprakelijkheid tot het claimen van een maximale slotbetaling van uw letselschadevergoeding. Maar wij doen meer:

 • er wordt een aansprakelijkstelling opgesteld
 • wij gaan de tegenpartij aansprakelijk stellen
 • na erkenning van aansprakelijkheid claimen wij een voorschot op uw letselschade
 • indien nodig wordt er een medisch adviseur ingeschakeld
 • wij berekenen de letselschade door middel van een schadestaat met daarom alle van toepassing zijnde letselschade bedragen
 • de onderhandelingen met de verzekeraar worden gevoerd door uw letselschade advocaat in Huizen
 • wij zorgen ervoor dat u zonder schade weer verder kunt met uw leven

De beste letselschade advocaat in Huizen

Als u gewond bent geraakt bij een aanrijding, een bedrijfsongeval of als gevolg van een hondenbeet, dan wilt u uiteraard een schadevergoeding eisen. Voor het verhalen van letselschade kunt u kiezen uit allerlei belangenbehartigers, van letselschade juristen tot letselschadebureaus of een letselschade advocaat.

Kiest u voor een letselschade advocaat in Huizen, dan wilt u uiteraard de hulp van de beste letselschade advocaat. U weet dan zeker dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Maar hoe herkent u een goede letselschade advocaat?

Wilt u een letselschade advocaat inschakelen voor het verhalen van uw letselschade, dan is een aantal zaken van belang:

 • kies altijd voor een LSA advocaat. Dit zijn speciaal voor het verhalen van letselschade opgeleide advocaten.
 • vraag de letselschade advocaat naar zijn ervaring op het gebied van letselschade. Hoe meer ervaring, hoe groter de kans dat u te maken heeft met de beste letselschade advocaat die u in Huizen kunt vinden.

 

Aan ons letselschadebureau zijn zowel letselschade juristen als letselschade advocaten verbonden. Onze advocaten zijn aangesloten bij de LSA. De juristen zijn lid grotendeels lid van het NivrΓ©, ook een kwaliteitskeurmerk voor letselschade juristen.

Wilt u dus de beste letselschade advocaat of jurist? Kies dan voor een LSA advocaat of een NivrΓ© letselschade jurist.

 

Wat te doen bij een aanrijding?

Bent u aangereden? Indien een derde schuldig is aan het ontstaan van de aanrijding, dan kunt u een letselschade vergoeding claimen. Dit is echter niet zo eenvoudig als het wellicht lijkt. Want voor het kunnen claimen van letselschade, moet wel vaststaan dat de tegenpartij schuldig is. Daarom adviseren wij u als volgt:

 • vul altijd een schadeformulier in
 • vraag getuigen om een getuigenverklaring
 • maak foto's van de voertuigen en uw letsel
 • bel bij doorrijden na een aanrijding ter plaatse de politie
 • ga altijd langs een arts na een aanrijding, temeer bij whiplash klachten
 • schakel ons letselschade bureau in zodat wij direct voor u aan de slag kunnen!
Wie is schuldig bij een aanrijding met de auto?

Bent u betrokken geraakt bij een auto botsing, dan is de vraag wie schuldig is bij een aanrijding. Het antwoord op deze vraag is te vinden in een aantal wettelijke bepalingen:

 • artikel 5 Wegenverkeerswet: "Het is een ieder verboden zich zodanig te gedragen dat gevaar op de weg wordt veroorzaakt of kan worden veroorzaakt of dat het verkeer op de weg wordt gehinderd of kan worden gehinderd."
 • artikel 19 Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens: "De bestuurder moet in staat zijn zijn voertuig tot stilstand te brengen binnen de afstand waarover hij de weg kan overzien en waarover deze vrij is."

 

Op grond van deze wetsartikelen is dus schuldig bij een aanrijding de persoon die voor gevaar op de weg zorgt en de persoon die te weinig afstand houdt, zoals vaak de oorzaak is van een kettingbotsing.

Wie is schuldig bij aanrijding met fietser?

Bent u als fietser aangereden door een auto of ander motorvoertuig? Dan geldt het regime van artikel 185 Wegenverkeerswet. Deze wettelijke bepaling beschermd fietsers en voetgangers die verkeersslachtoffer zijn door een aanrijding met een motorrijtuig.

Op grond van artikel 185 wvw is er altijd recht op een letselschade vergoeding, van 100% bij schuld door de tegenpartij tot ten minste 50% als het fietsongeluk gebeurt (mede) door toedoen van de fietser. In het geval uw kind tot 14 jaar aangereden door een auto wordt komt alle letselschade voor vergoeding in aanmerking. Dit betreft zowel de materiΓ«le schade als het smartengeld.

Mensen zoeken ook

πŸ‘¨β€βš–οΈletselschade advocaat

πŸ‘¨β€βš–οΈletselschade advocaat Amsterdam

πŸ‘¨β€βš–οΈletselschade advocaat Rotterdam

πŸš—door auto aangereden

πŸ›΅ Scooter ongeluk

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade advocaat

Huizen

Lijdt u letselschade door een verkeersongeluk, arbeidsongeval of bent u gebeten door een hond en bent u hiervoor op zoek naar een letselschade advocaat in Huizen Onze letselschade advocaten helpen u graag!

Wij

zijn Letselschade Kompas, een letselschadebureau waar de beste letselschade juristen van Nederland gratis voor u werken als u gewond bent geraakt en gedeeltelijke schade. Door zekerheid ervaring in het claimen van letselschade weten wij hoe wij u het beste kunnen helpen en altijd volledig kunnen helpen!

Graag stellen wij onze letselschade juristen aan u voor!

WIJ

Toppadvocaten, hele contacten over en weer, Charlotte bedankt voor alles wat je bent een topper en Friso bedankt dat je attent bent op de mogelijkheden.

Elly Uitslager

1 year geleden

Goede letselschade specialisten, ben blij dat dit letselschadebureau ingeschakeld heb!

Vikaash

54 years geleden

Heel goede ervaring met deze letselschade Advocaat, deze heeft mij prima geholpen.

Gerard

54 years geleden

Duidelijk letselschade advies gekregen en altijd goed bereikbaar. Mijn volledige letselschade vergoed gekregen. Ik raad deze letselschade juristen zeker aan.

Bresilla Mulder

11 months geleden

Fijne mensen met veel kennis en ervaring. De heer Friso Brugman gaat direct voor mij aan de slag en heeft mijn schade snel en volledig verhaald op de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

CO

11 months geleden

Ik werd zeer vriendelijk te woord door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn mevrouw advocaat El Haddad. Ik ben echt zeer goed te spreken over haar waarschijnlijkheid en de manier waarop ze je woord staat. Daarnaast heb je alle informatie die je nodig hebt en stelt je gerust. Al met al een topervaring!

Frank Witholt

54 years geleden

Volledige professionaliteit, professionele hulp van begin tot eind, zeer vriendelijke service. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en de benadering van de cliΓ«nt door de advocaten Brugman. Ik raad het iedereen aan. Bel ze en het helpt 101%

Kamil G

1 year geleden

Brugman heeft mij geholpen met mijn letselschade. Zeer bekwame medewerkers en professionele service. Ze zijn altijd precies op de hoogte van de huidige stand van zaken. Ik raad Brugman ten zeerste aan.

Kevin Wiedijk

1 year geleden

Goede letselschade specialisten.

AndrΓ© Kalbvleesch

2 years geleden

Absoluut ontdekt! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit werd beschreven. Ik zou niet geschoolden om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed ondersteund en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had. Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank :)

Tobias Moon

2 years geleden

Na een motorongeluk en onenigheid met de verzekering van de tegenpartij, heb ik mij gemeld bij Brugman letselschade in Wognum. Ben hier zeer goed ontvangen en alles is goed doorgenomen qua ongeval en evt geaccepteerde uit het ongeval. Brugman letselschade heeft mijn dossier gehartigd en met goede afsluiting tot een einde gebracht. De mensen bij Brugman letselschade zijn snel met hun mailcontact en de communicatie verloopt vaak via een afgestudeerde persoon. Al met al zeker een aanbeveling om als U een letselschade advocaat nodig heeft ik U Brugman letselschade zeker kan aanbevelen.

Bert

54 years geleden

Ik heb mijn dossier laten overnemen door Brugman letselschade en werd meteen goed opgepakt , vriendelijke behandelaar , snelle antwoorden en optimale inzet. Sinds ik bij Brugman zit zie ik vooruitgang geboekt in mijn zaak! Zeker aan te raden.

MY

2 years geleden