Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Waar is mijn letselschade advocaat in Albrandswaard gevestigd?

Als u zoekt naar een Letselschade advocaat in Albrandswaard, dan zult u zien dat u hiervoor naar een letselschade advocaat in Rotterdam kunt. Ook onze letselschade advocaten en juristen zijn hier gevestigd en wel aan De Boompjes 40 in Rotterdam,Β  minuten rijden met de auto.

Wij snappen dat als u letsel heeft overgehouden aan een ongeluk, het belastend kan zijn om te reizen. Daarom komen onze letselschade advocaten in Rotterdam gewoon bij u thuis in Albrandswaard. Samen met u bespreken wij wat u is overkomen, welk letsel u hierbij heeft opgelopen en waaruit uw klachten en beperkingen bestaat.

Wist u dat uw letselschade advocaat in Albrandswaard kosteloos uw letselschade claimt op de aansprakelijke partij? Wij verhalen namelijk uw letselschade vergoeding en de kosten van rechtsbijstand op de aansprakelijke partij.

Goede letselschade advocaat in Albrandswaard

Bij het claimen van letselschade na een aanrijding, arbeidsongeval of hondenbeet kunt u kiezen tussen talloze rechtsbijstandsverleners. Zo vindt u ook letselschade juristen en een letselschade bureau in Rotterdam. Maar hoe weet u nu dat u met een goede letselschade advocaat in Albrandswaard te maken hebt?

Letselschade Kompas is geen gewoon letselschade bureau. Vaak wordt u bij letselschade bureaus namelijk geholpen door een letselschade jurist met weinig ervaring. En soms werken ze ook nog eens op basis van no cure no pay. Dit betekent dat u een deel van uw letselschadevergoeding afstaat aan uw letselschade expert.

Ons letselschade bureau is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een gerenommeerd advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade claimen voor letselschade slachtoffers. Bij ons wordt u daarom geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat die u ook nog eens volledig kosteloos helpt uw schade te verhalen.

Bent u op zoek naar een goede letselschade advocaat met jarenlange ervaring? Neem dan contact met ons op en wij gaan direct voor u aan de slag.

Letselschade na een aanrijding

Het gebeurt vaak geheel buiten je schuld, een aanrijding. Als je daarbij verwondingen of klachten oploopt, zoals een beenbreuk of whiplash klachten, dan is er sprake van letselschade.

Bij een aanrijding is ten eerste van belang de vraag wie schuldig is bij een aanrijding. Wil je letselschade claimen, dan zal bewezen moeten worden dat de tegenpartij aansprakelijk is. Anders kun je niet de tegenpartij aansprakelijk stellen.

Een aantal zaken is van belang om met succes een letselschade claim in te kunnen dienen:

  • Vul altijd een schade-aanrijdingsformulier in. Ook als je door een auto als fietser aangereden bent. Op een schadeformulier kun je namelijk veel belangrijke informatie kwijt, zoals de toedracht van het ongeluk en het letsel dat bij de aanrijding opgelopen is.
  • Zorg ervoor dat de tegenpartij het aanrijdingsformulier ondertekend, het is dan een dwingend bewijsmiddel tussen partijen.
  • Maak foto's van de ongevalslocatie.
  • Vraag getuigen om een getuigenverklaring
  • Bezoek een arts zo snel mogelijk na een aanrijding. Zeker als er sprake is van niet objectiveerbaar letsel als whiplash symptomen of rugklachten.
  • Schakel uw letselschade advocaat Albrandswaard van ons letselschadebureau in voor gratis hulp bij het claimen van letselschade.

Letselschade door auto botsing

Bij een auto botsing kunt u vervelend en zelfs ernstig letsel oplopen. Soms zijn er ook chronische klachten zoals bij whiplash symptomen het geval kan zijn. Het is daarom raadzaam om na een aanrijding een aansprakelijkheidsbrief op te stellen en hiermee de tegenpartij aansprakelijk te stellen.

Alle motorvoertuigen in Nederland zijn verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid. Dit op basis van de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM). Hierdoor kan de letselschade claim rechtstreeks bij de WAM- verzekeraar ingediend worden. Uiteraard doet uw letselschade advocaat in Albrandswaard dit voor u.

Bij een auto ongeluk wordt alle letselschade vergoed, zowel de materiΓ«le schadeposten als het smartengeld.

Soms is er sprake van doorrijden na een aanrijding of een eenzijdig ongeluk. Maar u kunt ook zelf een verkeersfout maken en door de auto botsing letsel oplopen. Ook in deze gevallen kunt u mogelijk aanspraak maken op een letselschade vergoeding.

Schade inzittenden verzekering (SVI)

Bij een eenzijdig auto ongeluk is er geen aansprakelijke partij. Voorbeelden van een eenzijdig auto ongeval is letsel door een klapband of gladheid door IJzel of olie op de weg. Je lijdt dan buiten je schuld letselschade, maar kunt hiervoor niemand aansprakelijk stellen.

Veel mensen hebben een schade inzittendenverzekering afgesloten, een SVI- verzekering. Op basis hiervan kun je altijd aanspraak maken op een letselschade vergoeding. Alle schadebedragen worden daarbij vergoed, van loonschade tot medische kosten en smartengeld.

Dus ook bij een eenzijdig auto ongeluk of het zelf maken van een verkeersfout kunt u een schadevergoeding claimen

Doorrijden na een aanrijding

Uit onderzoek is gebleken dat er 3 keer per dag iemand doorrijdt na een aanrijding. Een misdrijf volgens de wet, toch weerhoudt het mensen niet om door te rijden na een aanrijding.

Rijdt de tegenpartij door, dan is het verstandig om ter plaatse de politie te bellen. Deze kunnen een onderzoek instellen en hierbij ook eventuele getuigen horen.

Blijft de tegenpartij onvindbaar, dan kan er mogelijk een verzoek tot het betalen van schadevergoeding bij het Waarborgfonds Motorverkeer ingediend worden. Wel gelden hiervoor een aantal voorwaarden:

  • u dient binnen 14 dagen aangifte bij de politie te hebben gedaan
  • Β het gaat om een motorvoertuig die uw letselschade veroorzaakt heeft
  • de letselschade claim wordt binnen 3 jaar ingediend.

Contact met uw Letselschade advocaat Albrandswaard

Lijdt u letselschade als gevolg van een hondenbeet, bent u aangereden of lijdt u letselschade door een bedrijfsongeval? Bel of mail dan uw letselschade advocaat in Albrandswaard voor gratis rechtsbijstand.

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een van de bekendste advocatenkantoren gespecialiseerd in Letselschade. U vindt onze letselschade advocaten in Den Haag en Rotterdam, maar zij komen ook gewoon bij u thuis voor en intakegesprek of letselschade advies!

Letselschade advocaat
Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade claimen

Letselschade advocaat Albrandswaard

Zoekt u een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Albrandswaard? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos.