Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Bloemendaal

Een kettingbotsing, een bedrijfsongeval of een hondenbeet. Als in Bloemendaal en omgeving verwondingen of klachten aan een ongeluk hebt overgehouden, kunt u hiervoor gratis een letselschade advocaat in Bloemendaal inschakelen.

Wij werken ook in Bloemendaal en komen graag bij u thuis voor het geven van een letselschade advies en het gratis claimen van uw letselschade op de aansprakelijke persoon!

Wat doet een letselschade advocaat Bloemendaal voor mij?

Letselschade verhalen is niet eenvoudig. Soms is hiervoor de inschakeling van experts nodig, zoals een medisch adviseur en/ of een arbeidsdeskundige. Maar na een aanrijding of ongeluk op het werk kan er ook discussie over aansprakelijkheid of de hoogte van de schadevergoeding ontstaan.

Kiest u voor een letselschade advocaat in Bloemendaal van ons letselschadebureau, dan hoeft u de discussie met de letselschadeverzekeraar van de tegenpartij niet te voeren. Dit doen wij voor u. Maar wij doen veel meer dan alleen uw letselschade claimen.

Werkzaamheden letselschade advocaat Bloemendaal

Dit is wat onze letselschade advocaat in Bloemendaal allemaal gratis voor u doet:

Wat te doen bij een aanrijding?

Op deze pagina leest u over wat te doen bij een aanrijding, een arbeidsongeval en een hondenbeet. Maar wij starten bij een aanrijding. Hierbij kan gedacht worden aan een auto botsing, maar ook aan een fietsongeluk of de situatie dat u als voetganger aangereden wordt.

Als u letselschade claimen wilt na een aanrijding, dan dient u te bewijzen dat de tegenpartij schuldig aan een aanrijding is. Daarnaast dient u aannemelijk te maken dat door de aanrijding er sprake is van letselschade.

Om te bewijzen wie schuldig is bij een aanrijding, is het volgende van belang:

 1. vul altijd een schadeformulier in
 2. laat het schadeformulier door de tegenpartij onderteken
 3. maak foto's van de voertuigen en uw letsel
 4. zijn er getuigen? Vraag deze personen om een getuigenverklaring
 5. laat uw letsel altijd door een arts beoordelen, zeker bij whiplash klachten
 6. schakel een letselschade jurist van ons letselschadebureau in. U weet dan zeker dat alle juiste stappen genomen worden.

Als fietser aangereden in Bloemendaal

Bijzonder is de situatie dat u als fietser aangereden wordt. Wordt u namelijk bij het fietsongeluk aangereden door een auto, dan kunt u altijd aanspraak op schadevergoeding maken.

Fietsers maar ook voetgangers worden door de wet gezien als zwakke verkeersdeelnemers omdat je op de fiets of als voetganger nu eenmaal extra kwetsbaar bent. De bescherming van een auto ontbreekt. Er is dan een grote kans op letsel. Dit is de reden waarom de wetgever in artikel 185 wvw een bijzondere regeling in het leven heeft geroepen. Deze ziet er als volgt uit:

 • is het motorvoertuig aansprakelijk? Dan ontvangt u een volledige schadevergoeding
 • maakt u zelf een verkeersfout en wordt u hierdoor als fietser aangereden door een auto? Dan krijgt u ondanks eigen schuld toch een schadevergoeding van ten minste 50% van uw letselschade
 • kinderen tot 14 jaar krijgen altijd hun letselschade vergoed, ondanks de toedracht van een ongeluk.

 

Bent u dus betrokken bij een fietsongeluk en gaat het om een aanrijding fiets en auto of ander motorvoertuig? Dan kunt u altijd letselschade claimen op de aansprakelijke partij.

Is er sprake van letselschade door een aanrijding en wilt u gratis letselschade claimen? Neem dan contact op met onze letselschade advocaat in Bloemendaal. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier aan en wij nemen direct contact met u op.

Aansprakelijkheid werkgever voor bedrijfsongeval

De aansprakelijkheid van werkgevers is geregeld in de wet en wel in artikel 7:658 BW. Hierin staat dat er een zorgplicht op de werkgever rust. Deze is verplicht er voor te zorgen dat u veilig uw werk kan doen. Dit betekent onder andere dat:

 • er voldoende veiligheidsmaatregelen genomen zijn
 • u veiligheidsinstructies heeft ontvangen over hoe veilig te werken
 • het toezicht op uw werk voldoende is

 

Voldoet de werkgever niet aan de zorgplicht werkgever ex artikel 7:658 BW, dan is er aansprakelijkheid van de werkgever. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd.

In sommige gevallen moet een werkgever ook een bedrijfsongeval melden. Namelijk als er sprake is van blijvend letsel door een bedrijfsongeval of indien u na een ongeluk op het werk opgenomen in het ziekenhuis bent. Ook bij een dodelijk bedrijfsongeval moet een werkgever een bedrijfsongeval melden bij de Nederlandse Arbeidsinspectie.

Indien er sprake is van werkgeversaansprakelijkheid, kunt u gratis aanspraak maken op de hulp van een letselschade advocaat in Bloemendaal en omstreken. Ons letselschade bureau helpt u graag en altijd 100% gratis bij letselschade als gevolg van een bedrijfsongeval.

Letselschade door hondenbeet

Een hondenbeet kan voor ernstig letsel zorgen. Maar zelfs een oppervlakkige hondenbeet kan zorgen voor letsel. U kunt ook na een hondenbeet tetanus oplopen, een ernstige en gevaarlijke infectie.

Aansprakelijk bij een hondenbeet is de hondenbezitter. Dit is opgenomen in artikel 6:179 BW welk wetsartikel over de aansprakelijkheid bij dieren gaat. Op basis van dit artikel is de hondenbezitter verplicht de schade te vergoeden die u door de hondenbeet lijdt.

Bent u dus gebeten door een hond, dan kunt u schadevergoeding eisen. Dit doet u door middel van een aansprakelijkheidsbrief. Hierin staat een aansprakelijkstelling, maar ook de rechtsgrond voor aansprakelijkheid en de letselschade bedragen die u als gevolg van het ongeluk lijdt. Tenslotte vindt er een stuiting van de verjaring plaats.

Ook voor het claimen van letselschade na een hondenbeet kunt u terecht bij een letselschade advocaat in Bloemendaal van ons kantoor. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos.

Gratis juridische hulp van een letselschade advocaat in Bloemendaal

Bent u aangereden in Bloemendaal of is u een bedrijfsongeval overkomen? Bent u door een hond gebeten? Onze letselschade advocaten helpen u graag bij uw letselschade claim.

Bel voor gratis hulp bij letselschade 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en onze letselschade advocaat in Bloemendaal gaat direct voor u aan de slag.

Onze letselschadebureau is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten, 1 van de grootste letselschade advocatenkantoren van Nederland. Daarom wordt u door ons altijd geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat bij u in de buurt.

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland