Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Waar vind ik mijn letselschade advocaat in Barneveld?

Als u bent aangereden of letsel heeft opgelopen tijdens een bedrijfsongeval, dan zoekt u een letselschade advocaat in de buurt van Barneveld.

Onze letselschade advocaten zijn gevestigd door heel Nederland. Voor een letselschade advocaat in Barneveld kunt u gebruik maken van de diensten van een letselschade advocaat in Arnhem of een letselschade advocaat in Utrecht.

Wij begrijpen dat het met letsel niet fijn is om te reizen. Daarom komen wij gewoon bij u thuis voor een letselschade advies en het verhalen van uw schadevergoeding op de aansprakelijke partij.

Maar wat doet een letselschade advocaat voor u na een ongeluk?

Wat doet een letselschade advocaat in Barneveld?

Ons letselschade bureau is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Dit is 1 van de grootste en enige advocatenkantoren gespecialiseerd in letselschade claimen na een auto- ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval. Maar ook voor letsel door een hondenbeet kunt u goed bij ons terecht.

Kiest u voor een letselschade advocaat in Barneveld van ons kantoor, dan helpen wij gedurende het gehele letselschadetraject, wij:

  • gaan de aansprakelijkheid onderzoeken
  • stellen een aansprakelijkheidsbrief op
  • zorgen voor het aansprakelijke stellen van de tegenpartij
  • na erkenning van aansprakelijkheid zorgen wij voor een voorschot op de letselschade
  • schakelen gratis een medisch adviseur in. Zo zorgen wij voor de beste medische behandelingen
  • vragen bij arbeidsongeschiktheid een arbeidsdeskundige om u te helpen
  • onderhandelen met de verzekeraar over de hoogte van de schadevergoeding
  • zorgen voor een zo hoog mogelijke slotuitkering van uw letselschade

 

Verkeersongeval in Barneveld

Wist u dat in Nederland er ieder jaar maar liefst 430.000 verkeersongelukken voorkomen. Een groot deel van de verkeersslachtoffers raken hierbij dermate gewond dat ze naar de spoedeisende hulp moeten voor medische behandeling.

Overkomt u een auto ongeluk of wordt u als fietser aangereden, dan is de kans dat u hierbij letsel oploopt groot. Letsel wat veel voorkomt na een verkeersongeluk is:

 

Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval in Barneveld, dan is het van belang dat u altijd een schadeformulier invult. Hierop kunt u namelijk de toedracht van de aanrijding kwijt, het letsel dat u hieraan over hebt gehouden en aangeven wie schuldig is aan de aanrijding.

Laat u het aanrijdingsformulier ook ondertekenen door de tegenpartij, dan is de inhoud van het schade aanrijdingsformulier bindend tussen partijen.

Als fietser aangereden in Barneveld

Wie schuldig is bij een aanrijding wordt bepaald op grond van artikel 6:162 BW. Deze afkorting staat voor Burgerlijk Wetboek. Op basis van dit artikel over onrechtmatige daad is aansprakelijke de partij die een fout maakt.

Op deze hoofdregel bestaan een aantal uitzonderingen. 1 hiervan is artikel 185 wvw. Dit wetsartikel ziet op fietsongelukken en voetgangers die aangereden worden. Deze groep verkeersdeelnemers heeft altijd recht op schadevergoeding, wat de toedracht van een ongeluk ook is.

De enige voorwaarde voor toepassing van artikel 6:162 BW is dat uw als voetganger of fietser aangereden bent door een auto of ander motorvoertuig. In dat geval wordt ten minste 50% van de letselschade vergoed (bij eigen schuld) tot 100% bij schuld van de tegenpartij of toepassing van de billijkheidscorrectie.

Bent u verkeersslachtoffer van een auto botsing, fietsongeluk of bent u als voetganger aangereden? Uw letselschade advocaat in Barneveld van ons kantoor helpt u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Letsel door bedrijfsongeval in Barneveld

Een val van een steiger of ladder, een heftruck ongeluk of een verkeersongeluk onder werktijd. In al deze gevallen is de werkgever aansprakelijk voor een bedrijfsongeval in Barneveld. Er rust namelijk een zorgplicht op de verzekeraar.

De zorgplicht van de werkgever houdt in dat als u gewond bij een bedrijfsongeluk geraakt bent, de werkgever uw letselschade moet vergoeden. Slechts als de werkgever aantoont dat hem geen enkel verwijt treft, is er geen sprake van werkgeversaansprakelijkheid.

Werkgeversaansprakelijkheid is er niet alleen bij een bedrijfsongeval, maar ook in de volgende situaties:

  • u lijdt letselschade door toedoen van een collega
  • er is u een verkeersongeval onder werktijd overkomen.

 

 

Gebeten door een hond in Barneveld

Bent u gebeten door een hond in Barneveld? In het geval van een hondenbeet is de hondenbezitter aansprakelijk. Een hondenbeet valt namelijk onder artikel 6:179 BW, dan over aansprakelijkheid voor dieren gaat.

Voor motorvoertuigen geldt een verplichte verzekering. Dit betekent dat u rechtstreeks letselschade claimen kunt op de autoverzekeraar. Een dergelijke verplichte verzekeraar is er niet voor hondenbezitters. Uw letselschade advocaat in Barneveld stelt daarom voor u de bezitter van de hond aansprakelijk.

Letselschade als gevolg van een hondenbeet valt wel onder de WA- verzekering. Maar helaas hebben meer dan 600.000 gezinnen geen aansprakelijkheidsverzekering. Daarom is van belang om goed na te vragen of er een verzekering is die de letselschade door een hondenbeet dekt.

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade advocaat

Barneveld

Zoekt u een letselschade advocaat in Barneveld voor het verhalen van letselschade? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Wij

kunnen u de hoogst mogelijke rechtsbijstand verlenen door het hoge opleidingsniveau en de permanente nascholing van de letselschade specialisten verbonden aan ons letselschade bureau. Indien nodig schakelen wij voor het verhalen van uw letselschade gratis een advocaat letselschade in Barneveld in.

Wilt u uw letselschade verhalen? Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, gaan uw letselschade berekenen en verhalen uw schade inclusief het smartengeld op de aansprakelijke partij.

WIJ

Top advocaten, hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.

Elly Uitslager

1 year geleden

Goede ervaring, professioneel en duidelijk.
De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend.

Vikaash

54 years geleden

Heel goede ervaring met deze letselschade Advocaat, deze heeft mij prima geholpen.

Gerard

54 years geleden

Goede klantvriendelijkheid en een prettige samenwerking.
Geholpen door Mvr. el Haddad

Bresilla Mulder

11 months geleden

Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.

Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.

Heel erg bedankt voor alles!!

CO

11 months geleden

Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn advocaat mevrouw El Haddad. Ik ben echt oprecht zeer te spreken over haar vakkundigheid en de manier hoe ze je te woord staat. Daarnaast verschaft ze je van alle informatie wat je nodig hebt en stelt ze je gerust. Al met al een top ervaring !

Frank Witholt

54 years geleden

Full professionalism, professional help from beginning to end, very friendly service. I am very pleased with the services and the approach to the client by the attorneys Brugman. I recommend it to everyone. Call them and it will help 101%

Kamil G

1 year geleden

Brugman heeft mij geholpen met mijn letselschade. Zeer bekwame medewerkers en professionele service. Ze hielden mij altijd keurig op de hoogte van de huidige stand van zaken. Ik raad Brugman ten zeerste aan.

Kevin Wiedijk

1 year geleden

Wat een uitstekende keuze, Brugman letselschade advocaten kantoor. Voortreffelijke medewerkers
Zeer professioneel. Uitstekende communicatie vanaf begin tot eind. Ik zal, in voorkomende gevallen Brugman advocaten kantoor aanbevelen !

AndrΓ© Kalbvleesch

2 years geleden

Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had. Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank :)

Tobias Moon

2 years geleden

Na een motorongeluk en onenigheid met de verzekering van de tegenpartij, heb ik mij gemeld bij Brugman letselschade in Wognum. Ben hier zeer goed ontvangen en hebben alles goed doorgenomen qua ongeval en evt kosten voortvloeiende uit het ongeval. Brugman letselschade heeft mijn dossier behartigd en met goede afsluiting tot een einde gebracht . De mensen bij Brugman letselschade zijn snel met hun mail beantwoorden en de communicatie verloopt vaak via een toegewezen persoon. Al met al zeker een aanrader om als U een letselschade advocaat nodig heeft ik U Brugman letselschade zeker kan aanbevelen .

Bert

54 years geleden

Ik heb mijn dossier laten overnemen door Brugman letselschade en werd meteen goed opgepakt , vriendelijke behandelaar , snelle antwoorden en optimale inzet. Sinds ik bij Brugman zit zie ik eindelijk vooruitgang in mijn zaak! Zeker aan te raden.

MY

2 years geleden