Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Barneveld

Het kan u zomaar overkomen, een ongeluk. Bijvoorbeeld in het verkeer of op het werk. Of u bent gebeten door een hond. Wat de oorzaak van uw letsel ook is, hierdoor lijdt u schade die u uiteraard vergoed wilt zien.

Voor een letselschade advocaat in Barneveld kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij het claimen van letselschade.

Waar vind ik mijn letselschade advocaat in Barneveld?

Als u bent aangereden of letsel heeft opgelopen tijdens een bedrijfsongeval, dan zoekt u een letselschade advocaat in de buurt van Barneveld.

Onze letselschade advocaten zijn gevestigd door heel Nederland. Voor een letselschade advocaat in Barneveld kunt u gebruik maken van de diensten van een letselschade advocaat in Arnhem of een letselschade advocaat in Utrecht van ons letselschadebureau.

Wij begrijpen dat het met letsel niet fijn is om te reizen. Daarom komen wij gewoon bij u thuis voor een letselschade advies en het verhalen van uw schadevergoeding op de aansprakelijke partij. Maar wat doet een letselschade advocaat voor u na een ongeluk?

Wat doet een letselschade advocaat in Barneveld?

Ons letselschade bureau is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Dit is 1 van de grootste en enige advocatenkantoren gespecialiseerd in letselschade claimen na een auto- ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval. Maar ook voor letsel door een hondenbeet kunt u goed bij ons terecht.

Kiest u voor een letselschade advocaat in Barneveld van ons letselschadekantoor, dan helpen wij gedurende het gehele letselschadetraject, wij:

 • gaan de aansprakelijkheid onderzoeken
 • stellen een aansprakelijkheidsbrief op
 • zorgen voor het aansprakelijke stellen van de tegenpartij
 • na erkenning van aansprakelijkheid zorgen wij voor een voorschot op de letselschade
 • schakelen gratis een medisch adviseur in. Zo zorgen wij voor de beste medische behandelingenvragen bij arbeidsongeschiktheid een arbeidsdeskundige om u te helpen
 • onderhandelen met de verzekeraar over de hoogte van de schadevergoeding
 • zorgen voor een zo hoog mogelijke slotuitkering van uw letselschade

 

Wilt u gratis letselschade berekenen of direct kosteloos een letselschadeclaim indienen? Neen dan contact op met uw letselschade advocaat in Barneveld van ons kantoor gespecialiseerd in letselschade.

Verkeersongeval in Barneveld

Wist u dat in Nederland er ieder jaar maar liefst 430.000 verkeersongelukken voorkomen. Een groot deel van de verkeersslachtoffers raken hierbij dermate gewond dat ze naar de spoedeisende hulp moeten voor medische behandeling.

Overkomt u een auto ongeluk of wordt u als fietser aangereden, dan is de kans dat u hierbij letsel oploopt groot. Letsel wat veel voorkomt na een verkeersongeluk is:

 

Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval in Barneveld, dan is het van belang dat u altijd een schadeformulier invult. Hierop kunt u namelijk de toedracht van de aanrijding kwijt, het letsel dat u hieraan over hebt gehouden en aangeven wie schuldig is aan de aanrijding.

Laat u het aanrijdingsformulier ook ondertekenen door de tegenpartij, dan is de inhoud van het schade aanrijdingsformulier bindend tussen partijen.

Als fietser aangereden in Barneveld

Wie schuldig is bij een aanrijding wordt bepaald op grond van artikel 6:162 BW. Deze afkorting staat voor Burgerlijk Wetboek. Op basis van dit artikel over onrechtmatige daad is aansprakelijke de partij die een fout maakt.

Op deze hoofdregel bestaan een aantal uitzonderingen. 1 hiervan is artikel 185 wvw. Dit wetsartikel ziet op fietsongelukken en voetgangers die aangereden worden. Deze groep verkeersdeelnemers heeft altijd recht op schadevergoeding, wat de toedracht van een ongeluk ook is. De enige voorwaarde voor toepassing van artikel 185 wvw is dat uw als voetganger of fietser aangereden bent door een auto of ander motorvoertuig. In dat geval wordt ten minste 50% van de letselschade vergoed (bij eigen schuld) tot 100% bij schuld van de tegenpartij of toepassing van de billijkheidscorrectie.

Bent u verkeersslachtoffer van een auto botsing, fietsongeluk of bent u als voetganger aangereden? Uw letselschade advocaat in Barneveld van ons kantoor helpt u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Letsel door bedrijfsongeval in Barneveld

Een val van een steiger of ladder, een heftruck ongeluk of een verkeersongeluk onder werktijd. In al deze gevallen is de werkgever aansprakelijk voor een bedrijfsongeval in Barneveld. Er rust namelijk een zorgplicht op de verzekeraar.

De zorgplicht van de werkgever houdt in dat als u gewond bij een bedrijfsongeluk geraakt bent, de werkgever uw letselschade moet vergoeden. Slechts als de werkgever aantoont dat hem geen enkel verwijt treft, is er geen sprake van werkgeversaansprakelijkheid.

Werkgeversaansprakelijkheid is er niet alleen bij een bedrijfsongeval, maar ook in de volgende situaties:

 • u lijdt letselschade door toedoen van een collega
 • er is u een verkeersongeval onder werktijd overkomen.
Letselschade door een hondenbeet in Barneveld

Niet alleen in het verkeer of op het werk kunt u letsel oplopen. Jaarlijks worden 150.000 mensen gebeten door een hond. Een hondenbeet kan blijvend letsel opleveren. Naast een tetanus infectie kan het gaan om amputatie van vingers, zenuwletsel en beschadigde spieren.

Bent u gebeten door een hond, dan is het de vraag wie aansprakelijk is voor de hondenbeet. Dit staat in artikel 6:179 BW welk wetsartikel gaat over aansprakelijkheid voor dieren.

Op grond van voornoemd artikel in de wet is het de hondenbezitter die gehouden is uw letselschade te vergoeden. Aansprakelijkheid voor een hondenbeet valt onder de WA verzekering voor particulieren. De aansprakelijkheidsbrief dient echter aan de hondenbezitter gestuurd te worden.

Gratis juridische hulp van een letselschade advocaat

Wilt u ook kosteloze rechtsbijstand bij het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of hondenbeet? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland