Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Waar vind ik een betrouwbare letselschade advocaat in Hilversum?

Als u op het internet zoekt, dan komt u heel veel letselschade bureaus en letselschade advocaten tegen. Maar hoe weet u nu zeker dat u met een betrouwbare letselschade advocaat in Hilversum te maken hebt?

Ons letselschade bureau is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een van de weinige in letselschaderecht gespecialiseerde advocatenkantoren. Dit betekent dat onze letselschade advocaten:

 • altijd een universitaire opleiding hebben genoten
 • aangesloten zijn bij de Nederlandse Orde van Advocaten
 • jaarlijks het kennisniveau op een hoog peil houden
 • ervaren en deskundig zijn

 

Voor een betrouwbare letselschade advocaat in Hilversum kunt u dus met een gerust hart bij ons terecht.

Kosten letselschade advocaat

Is het niet duur als ik jullie in de arm neem? Een vraag die ons letselschadebureau veel krijgt. Maar niks is minder waar, want wij werken altijd volledig kosteloos voor u.

Als u betrokken raakt bij een kop-staart botsing, als fietser aangereden wordt of u een bedrijfsongeval overkomt, dan krijgt u meestal te maken met een letselschade jurist van een verzekeraar. Deze bezit veel kennis van het letselschade recht en het is diens taak de schadevergoeding zo laag mogelijk te houden.

Gezien het voorgaande is het belangrijk dat u zich laat vertegenwoordigen door een letselschade expert. De wetgever heeft hierbij bepaald dat de kosten van een letselschade specialist voor rekening van de aansprakelijke persoon komen. U heeft dus na een ongeluk altijd recht op gratis hulp van een letselschade advocaat in Hilversum. De enige voorwaarde is dat u een aan ander aansprakelijk stellen kunt.

Wilt u ook gratis hulp van een ervaren en deskundige letselschade specialist bij het verhalen van uw letselschade? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en volledig kosteloos!

Ervaringen letselschade advocaat

Hieronder leest u enkele ervaringen van cliΓ«nten over onze letselschade advocaten:

 • Zeer bekwaam kantoor met fijne medewerkers en hart voor de zaak! Letselschadezaak snel en professioneel afgehandeld, arbeidsconflict vrijwel direct opgelost. Goed bereikbaar en transparant.
 • Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.
 • Goede ervaring, professioneel en duidelijk.
  De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring.

 

Meer ervaringen van onze letselschade advocaat in Hilversum leest u hier!

Wilt u ook gratis hulp bij uw letselschadeclaim? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Op welk letselschade bedrag heb ik recht?

Is er letsel ontstaan als gevolg van een ongeluk en is een derde hiervoor aansprakelijk? Dan kunt u een schadevergoeding eisen. Maar op welk letselschade bedrag heb je dan recht en welke letselschade bedragen komen allemaal voor vergoeding in aanmerking?

Hoe hoog het letselschade bedrag of de schadevergoeding is die u ontvangt, hangt af van veel factoren:

 • de ernst van het letsel
 • de duur van de klachten en beperkingen
 • of er sprake is van blijvend letsel of tijdelijk letsel
 • wat de gevolgen van het ongeval voor u zijn

 

Zo zal bij een aanrijding met tijdelijke klachten het letselschade bedrag lager zijn dan bij blijvend letsel en is bij arbeidsongeschiktheid de schadevergoeding hoger dan in het geval er geen loonschade is.

Een letselschade vergoeding bestaat uit veel verschillende soorten letselschade bedragen. Wij noemen de belangrijkste:

 • verlies van inkomen door arbeidsongeschiktheid
 • medische kosten
 • een studievertraging
 • pensioenschade
 • kosten voor huishoudelijke hulp
 • kosten gemaakt tijdens een ziekenhuisopname
 • reiskosten
 • smartengeld

Wat is smartengeld

Een van de schadeposten is het smartengeld. Maar wat is smartengeld en hoe moet je smartengeld berekenen?

Smartengeld is een vergoeding voor onder ander pijnklachten die u bij het ongeluk hebt opgelopen. Daarnaast maken angstklachten, verdriet en psychische klachten deel van de smartengeldvergoeding. Het gaat dus om alle niet op geld te waarderen schadeposten.

Lees hier alles over smartengeld berekenen

Wilt u gratis uw smartengeld berekenen? Neem dan contact met onze letselschade advocaat in Hilversum op. Wij helpen u graag.

Gratis letselschade berekenen en claimen

Bent u betrokken geraakt bij een auto ongeluk, een fietsongeluk, een hondenbeet of is u een bedrijfsongeval overkomen? Wat er ook is gebeurd, onze letselschade advocaten helpen u graag bij uw letselschade claim.

Onze letselschade advocaten helpen u altijd gratis! Wilt u ook kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Hilversum? Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in en wij gaan direct voor u aan de slag.

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade claimen

Letselschade advocaat Hilversum

Voor een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Hilversum bent u bij ons letselschade bureau aan het juiste adres.