Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Bedrijfsongeval Venlo

Het verhalen van letselschade na een bedrijfsongeval in Venlo is niet eenvoudig. De letselschade specialisten van ons letselschade bureau zorgen ervoor dat:

Gratis hulp bij een bedrijfsongeval in Venlo

Voor u is onze bijstand geheel kosteloos. De kosten die door onze letselschade juristen worden gemaakt, worden verhaald op de aansprakelijke partij. Bij bedrijfsongevallen is dit meestal de werkgever op basis van de werkgeversaansprakelijkheid.

Wanneer sprake is van een bedrijfsongeval, is het van belang dat de relatie met uw werkgever in Venlo niet onnodig verslechterd. Vaak zijn werkgevers verzekerd voor bedrijfsongevallen in Venlo en is het de verzekeraar die uw letselschade zal vergoeden.

Wij zullen het belang van een goede band tussen werkgever en werknemer tijdens het verhalen van de letselschade voor ogen houden. Over de kosten hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Wij helpen u volledig kosteloos bij letselschade.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn komen wij gewoon bij u thuis in Venlo en omstreken om het bedrijfsongeval in Venlo te bespreken.

Gratis juridische hulp bij werkgeversaansprakelijkheid

Voor u is onze bijstand geheel kosteloos. De kosten die door ons worden gemaakt, worden verhaald op de aansprakelijke partij. Bij bedrijfsongevallen is dit meestal de werkgever op basis van de werkgeversaansprakelijkheid.

Wanneer sprake is van een bedrijfsongeval, is het van belang dat de relatie met uw werkgever niet onnodig verslechterd. Vaak zijn werkgevers verzekerd voor bedrijfsongevallen in Venlo, en is het de verzekeraar die uw letselschade zal vergoeden.

Wij zullen het belang van een goede band tussen werkgever en werknemer tijdens het verhalen van de letselschade voor ogen houden. Over de kosten hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn komen wij gewoon bij u thuis in Venlo en omstreken om het bedrijfsongeval in Venlo te bespreken.

Schadeposten bij een bedrijfsongeval

Van letselschade is sprake wanneer u gewond raakt als gevolg van het bedrijfsongeval in Venlo en hierdoor schade lijdt. Er is sprake van een bedrijfsongeval wanneer een schade-evenement zich voordoet tijdens werktijd en een werknemer of zzp’er raakt gewond of overlijdt. De pauzes vallen ook onder werktijd.

De materiële schade behelst alle kosten die u ten gevolge van het ongeval maakt. Bij letselschade wordt gewerkt met verschillende schadeposten, waaronder medische kosten, reiskosten, kosten voor verzorging en kosten voor hulp in de huishouding.

Een andere belangrijke schadepost waar we rekening mee houden bij een bedrijfsongeval in Venlo is inkomensschade. De kans dat uw letsel dermate ernstig is dat u arbeidsongeschikt raakt, kort of langdurig, is aanwezig. Wanneer u een korte periode arbeidsongeschikt bent geweest, in ieder geval korter dan een jaar, dan zal de werkgever uw salaris meestal een jaar volledig doorbetalen.

Na een jaar komt hier verandering in, en hoeft de werkgever nog maar 70% van het salaris te betalen. Wanneer u langer dan twee jaar arbeidsongeschikt bent mag de werkgever u ontslaan. De omvang van de inkomensschade is in iedere zaak anders en kan enorm uiteenlopen.

Heb ik recht op smartengeld na een bedrijfsongeval?

Smartengeld is een immateriële schadepost. In het kader van smartengeld wordt een schadevergoeding gegeven voor geleden pijn, verdriet en angstklachten die een gevolg zijn van een bedrijfsongeval.

Bij letsel is er altijd recht op smartengeld. Het berekenen van smartengeld is niet makkelijk. Vaak wordt de berekening gedaan aan de hand van voorbeelden uit het verleden. In Nederland is het smartengeld vaak teleurstellend laag voor slachtoffers. Het is belangrijk om te onthouden dat in Nederland geen extreem hoge bedragen worden uitgekeerd als zijnde smartengeld.

Contact met een letselschade advocaat

Is u een bedrijfsongeval overkomen en wilt u de letselschade die u daardoor lijdt verhalen op de aansprakelijke partij? Neem contact met ons op! Wij zijn dagelijks bereikbaar om u te woord te staan via het volgende telefoonnummer: 0229 221 551 of vul ons contactformulier in via de volgende link. In het laatste geval nemen we dezelfde dag nog contact op met u.

Wanneer kan ik de werkgever aansprakelijk stellen?

Wanneer sprake is van een bedrijfsongeval, dan heeft de werknemer een zeer beperkte bewijslast. Een werknemer dient bij een bedrijfsongeval enkel aan te tonen dat het ongeval tijdens werktijd in Venlo gebeurd is en dat hij of zij daarbij letsel heeft opgelopen. Om voorstaande aan te tonen zou u gebruik kunnen maken van aanwezige getuigen en medische informatie.

De werkgever heeft een zware zorgplicht waar hij aan moet voldoen om onder aansprakelijkheid voor een bedrijfsongeval uit te komen. In de jurisprudentie wordt het voldoen aan de zware zorgplicht maar zelden aangenomen. De werkgever moet namelijk bewijzen dat hij er alles aan gedaan heeft om ongevallen tijdens werktijd te voorkomen.

Om aan de zware zorgplicht te voldoen moet de werkgever onder andere zorgen dat:

  • De machines en het gereedschap veilig zijn
  • Voldoende veiligheidsinstructies gegeven zijn
  • Toezicht op het werk voldoende is
  • Veiligheidskleding verschaft is
  • De veiligheidsmaatregelen optimaal toegepast zijn.

 

U kunt dus altijd de werkgever aansprakelijk stellen voor letselschade na een bedrijfsongeval in Venlo.

Is mijn werkgever aansprakelijk voor een verkeersongeval?

Bij een ongeval in het verkeer tijdens werktijd is de werkgever meestal aansprakelijk. Ook voor deze schade heeft de werkgever meestal een verzekering. Tijdens uw route van werk naar huis of andersom kan ook een ongeval gebeuren. In dit geval is uw werkgever niet aansprakelijk, maar veel werkgevers hebben deze schade vrijwillig verzekerd. Vraag dus altijd na aan uw werkgever of er een verzekering is voor letselschade door een ongeval tijdens woon-werkverkeer.

letselschade advocaat Amsterdam
Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade verhalen na

Bedrijfsongeval Venlo

Lijdt u letselschade als gevolg van een bedrijfsongeval in Venlo? Onze letselschade advocaten in Amsterdam helpen u gratis bij letselschade.

Wij

kunnen u de hoogst mogelijke rechtsbijstand verlenen door het hoge opleidingsniveau en de permanente nascholing van de letselschade specialisten verbonden aan ons letselschade bureau. Indien nodig schakelen wij voor het verhalen van uw letselschade gratis een advocaat letselschade in.

Wilt u uw letselschade verhalen? Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, gaan uw letselschade berekenen en verhalen uw schade inclusief het smartengeld op de aansprakelijke partij.

WIJ

Top advocaten, hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.

Elly Uitslager

2 years geleden

Goede ervaring, professioneel en duidelijk.
De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend.

Vikaash

54 years geleden

Heel goede ervaring met deze letselschade Advocaat, deze heeft mij prima geholpen.

Gerard

54 years geleden

Goede klantvriendelijkheid en een prettige samenwerking.
Geholpen door Mvr. el Haddad

Bresilla Mulder

2 years geleden

Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.

Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.

Heel erg bedankt voor alles!!

CO

2 years geleden

Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn advocaat mevrouw El Haddad. Ik ben echt oprecht zeer te spreken over haar vakkundigheid en de manier hoe ze je te woord staat. Daarnaast verschaft ze je van alle informatie wat je nodig hebt en stelt ze je gerust. Al met al een top ervaring !

Frank Witholt

54 years geleden

Full professionalism, professional help from beginning to end, very friendly service. I am very pleased with the services and the approach to the client by the attorneys Brugman. I recommend it to everyone. Call them and it will help 101%

Kamil G

2 years geleden

Brugman heeft mij geholpen met mijn letselschade. Zeer bekwame medewerkers en professionele service. Ze hielden mij altijd keurig op de hoogte van de huidige stand van zaken. Ik raad Brugman ten zeerste aan.

Kevin Wiedijk

2 years geleden

Wat een uitstekende keuze, Brugman letselschade advocaten kantoor. Voortreffelijke medewerkers
Zeer professioneel. Uitstekende communicatie vanaf begin tot eind. Ik zal, in voorkomende gevallen Brugman advocaten kantoor aanbevelen !

André Kalbvleesch

2 years geleden

Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had. Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank :)

Tobias Moon

2 years geleden

Na een motorongeluk en onenigheid met de verzekering van de tegenpartij, heb ik mij gemeld bij Brugman letselschade in Wognum. Ben hier zeer goed ontvangen en hebben alles goed doorgenomen qua ongeval en evt kosten voortvloeiende uit het ongeval. Brugman letselschade heeft mijn dossier behartigd en met goede afsluiting tot een einde gebracht . De mensen bij Brugman letselschade zijn snel met hun mail beantwoorden en de communicatie verloopt vaak via een toegewezen persoon. Al met al zeker een aanrader om als U een letselschade advocaat nodig heeft ik U Brugman letselschade zeker kan aanbevelen .

Bert

54 years geleden

Ik heb mijn dossier laten overnemen door Brugman letselschade en werd meteen goed opgepakt , vriendelijke behandelaar , snelle antwoorden en optimale inzet. Sinds ik bij Brugman zit zie ik eindelijk vooruitgang in mijn zaak! Zeker aan te raden.

MY

2 years geleden