Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Letselschade Advocaat Capelle aan den IJssel

Na een ongeval komt er veel op u af. Dan is het fijn als de financiële afwikkeling van uw letselschade wordt geregeld door een ervaren en deskundige letselschade specialist. Dit kan een letselschade advocaat of letselschade jurist zijn. Bij Letselschade Kompas helpen wij u graag zodat u zich kunt richten op uw herstel.

Letselschadeadvocaat Capelle aan den IJssel

Stel dat u met uw kind bij de Kinderboerderij Klaverweide bent en uw kind krijgt een kopstoot van een van de rondlopende geiten. Uw kind kan hierdoor letsel oplopen. Of u bent betrokken bij een aanrijding of ongeval op het werk. Een letselschadeadvocaat in Capelle aan den IJssel kan u helpen bij het verhalen van de schade die u door deze ongevallen lijdt.

Waarom schakel ik een letselschadeadvocaat in?

Een letselschade advocaat behartigt uw belangen tijdens het verhalen van uw letselschade. Dit is fijn, want bij de verzekeraar van de persoon die u heeft aangereden of van uw werkgever werken ervaren letselschade juristen. Vaak missen letselschade slachtoffers de kennis om te weten of wel uitbetaald wordt waar recht op is. In de praktijk blijkt namelijk dat mensen bij een ongeval niet een redelijke letselschadevergoeding ontvangen.

Schakelt u een letselschade advocaat in Capelle aan den IJssel in, dan weet u zeker dat u een maximale schadevergoeding ontvangt. Daarnaast kijken wij ook of er nog risico’s bestaan voor de toekomst, dit is bijvoorbeeld het geval bij breuken zoals een tibia plateau fractuur waarbij er veelal artrose kan ontstaan. Wij zorgen dan dat ook uw toekomstige schadevergoeding betaalt wordt!

Maak ik kosten voor het inschakelen van een letselschadeadvocaat?

Een letselschade advocaat in Capelle aan den IJssel werkt- uitzonderingen daar gelaten- kosteloos voor u. Dit is het geval als de tegenpartij aansprakelijk is. Vaak is dit snel duidelijk, zoals bij een aanrijding van achteren of als u als fietser aangereden bent. Bij een hondenbeet is de bezitter van de hond op grond van de wet altijd aansprakelijk en werkgevers zijn meestal ook aansprakelijk voor schade door een bedrijfsongeval.

Bij Letselschade Kompas werken wij altijd kosteloos voor u, ook als de aansprakelijkheid niet erkend wordt. U loopt dus nooit risico om ons in te schakelen.

Waarom schakel ik Letselschade Kompas in?

Letselschade Kompas is een letselschade bureau mét letselschade advocaten. Het is namelijk onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een van de grootste letselschade advocatenkantoren van Nederland.

Veelvuldig wordt gekozen voor een letselschade bureau omdat gedacht wordt dat advocaten een hoog tarief vragen en juristen van een letselschade bureau niet. Dit is echter onjuist, ook bij het inschakelen van een advocaat is de wederpartij verantwoordelijk voor de kosten die gemaakt worden. Tevens heeft een letselschade advocaat meer bevoegdheden dan een letselschade jurist. Zo mogen juristen niet procederen, terwijl advocaten dat wel mogen. Daarnaast hebben advocaten zich gespecialiseerd in het letselschaderecht, dit betekent dat zij veel kennis en ervaring hebben.

Wanneer u gebruik wenst te maken van onze service dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen daarna een intakegesprek met u plannen, dit kan gewoon bij u thuis plaatsvinden in (de omgeving van) Capelle aan den IJssel.

Bel voor kosteloze rechtsbijstand bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade advocaat Capelle aan den IJssel

Wilt u uw letselschade claimen in Capelle aan den IJssel of uw letselschade berekenen?

Neem dan contact met ons op. Onze letselschade specialisten helpen u graag. Wij komen gewoon bij u thuis dus u hoeft niet naar ons kantoor te komen, wel zo fijn als je herstellende bent van een ongeluk.