Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Capelle aan den IJssel

Na een ongeval komt er veel op u af. Dan is het fijn als de financiële afwikkeling van uw letselschade claim wordt geregeld door een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Capelle aan den IJssel.

Bij Letselschade Kompas helpen wij u graag zodat u zich kunt richten op uw herstel. Over de kosten hoeft u zich geen zorgen te maken, wij helpen u altijd 100% kosteloos!

Gratis hulp van een letselschade advocaat in Capelle aan den IJssel

U wordt door ons letselschade bureau altijd kosteloos geholpen bij het verhalen van uw letselschade.

Veel van onze cliënten vragen onze letselschade advocaten in Capelle aan den IJssel hoe het kan dat wij kosteloos helpen. Dit komt door een wettelijke bepaling. Hierin staat dat de kosten van uw letselschade advocaat in Capelle aan den IJssel onder de schadevergoeding vallen. Met andere woorden, uw letselschade advocaat van ons letselschadekantoor helpt u geheel kosteloos!

Wij nemen indien gewenst de gehele schade afwikkeling voor u uit handen. Zo kunt u zich richten op een optimaal herstel na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet.

Waarom een letselschade advocaat inschakelen?

Een letselschade advocaat behartigt uw belangen tijdens het verhalen van uw letselschade. Dit is fijn, want bij de verzekeraar van de persoon die u heeft aangereden of van uw werkgever werken ervaren letselschade juristen.

Vaak missen letselschade slachtoffers de kennis om te weten of wel uitbetaald wordt waar recht op is. In de praktijk blijkt namelijk dat mensen bij een ongeval niet een redelijke letselschadevergoeding ontvangen.

Schakelt u een letselschade advocaat in Capelle aan den IJssel in, dan weet u zeker dat u een maximale schadevergoeding ontvangt. Daarnaast kijken wij ook of er nog risico’s bestaan voor de toekomst, dit is bijvoorbeeld het geval bij breuken zoals een tibia plateau fractuur waarbij er veelal artrose kan ontstaan. Wij zorgen dan dat ook uw toekomstige schadevergoeding betaalt wordt!

Waarom schakel ik Letselschade Kompas in?

Letselschade Kompas is een letselschade bureau mét letselschade advocaten. Het is namelijk onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een van de grootste en meest gerenommeerde letselschade advocatenkantoren van Nederland.

Veelvuldig wordt gekozen voor een letselschade bureau omdat gedacht wordt dat advocaten een hoog tarief vragen en juristen van een letselschade bureau niet. Dit is echter onjuist, ook bij het inschakelen van een advocaat is de wederpartij verantwoordelijk voor de kosten die gemaakt worden. Tevens heeft een letselschade advocaat meer bevoegdheden dan een letselschade jurist. Zo mogen juristen niet procederen, terwijl advocaten dat wel mogen.

Advocaten hebben zich gespecialiseerd in het letselschaderecht, dit betekent dat zij veel kennis en ervaring hebben. Wanneer u gebruik wenst te maken van onze service dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen daarna een intakegesprek met u plannen, dit kan gewoon bij u thuis plaatsvinden in (de omgeving van) Capelle aan den IJssel.

Bel voor kosteloze rechtsbijstand bij letselschade 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Waar vind ik mijn letselschade advocaat in Capelle aan den IJssel

U vindt ons letselschade bureau door heel Nederland. Voor een letselschade advocaat in Capelle aan den IJssel hoeft u bij ons niet ver te zoeken. Ons kantoor is namelijk gevestigd in Rotterdam en wel op het volgende adres:

 • Hofplein 20, 3032 AC Rotterdam

Als u gewond bent geraakt bij een auto ongeluk, fietsongeluk of een arbeidsongeval, dan is het vaak bezwaarlijk om te reizen. Dit snappen wij uiteraard. Daarom komt uw letselschade advocaat in Capelle aan den IJssel gewoon bij u thuis om u te helpen met het verhalen van uw letselschade.

Wat doet een letselschade advocaat?

Kiest u voor een letselschade advocaat in Capelle aan den IJssel van ons kantoor, dan regelen wij alles voor u. Wij onderzoeken wie schuldig is bij een aanrijding of aansprakelijk in het geval van een bedrijfsongeval.

Nadat duidelijk wie aansprakelijk is, gaan wij de tegenpartij aansprakelijk stellen voor uw letselschade. Dit doen wij door middel van een aansprakelijkheidsbrief. Hierin staat alle relevante informatie die nodig is om een letselschade claim in te kunnen dienen.

Is er een erkenning van aansprakelijkheid? Wij vragen dan een voorschot op de letselschade voor u aan. Dit doet uw letselschade jurist door het opstellen van een schadestaat. Hierop staan alle letselschade bedragen waar u recht op heeft na een ongeval.

Na onderhandelen met de verzekeraar over de hoogte van de schadevergoeding, zorgt u letselschade advocaat in Capelle aan den IJssel voor een maximale slotbetaling van uw letselschadevergoeding.

Waaruit bestaat een schadevergoeding?

Een schadevergoeding bij letselschade bestaat uit alle kosten die u maakt na een ongeluk, inkomensschade en smartengeld.

Kosten bestaat ten eerste uit medische kosten. Want na een ongeluk komt u wellicht op de spoedeisende hulp terecht. Met nekklachten na een kop-staart botsing komt u onder behandeling van een fysiotherapeut en bij psychische klachten gaat u naar een psycholoog.

Naast medische kosten valt onder een letselschadevergoeding:

 • reiskosten
 • hulp in het huishouden
 • mantelzorg
 • onderhoudskosten van uw huis en tuin
 • een studievertraging
 • kosten gemaakt tijdens een ziekenhuisopname
 • reparatiekosten, bijvoorbeeld van de fiets als u als fietser aangereden bent
Inkomensschade door een ongeluk

Soms zijn de nekklachten of rugklachten bij een whiplash of ander letsel zo ernstig, dat u niet in staat bent om te werken. Er ontstaat dan arbeidsongeschiktheid. Ook de inkomensschade die u hierdoor lijdt komt voor vergoeding in aanmerking.

Inkomensschade door arbeidsongeschiktheid wordt ook wel verlies aan verdienvermogen genoemd. Uw letselschade advocaat in Capelle aan den IJssel kan deze schade, samen met de pensioenschade, kosteloos voor u verhalen op de aansprakelijke persoon.

Wat is smartengeld?

Bent u gewond geraakt bij een verkeersongeval, beet door een hond of ongeluk op het werk? Dan is er altijd recht op een smartengeldvergoeding.

Smartengeld is een vergoeding voor alle schadeposten die niet op geld waardeerbaar zijn. Het gaat bij smartengeld om het leed dat u door een ongeluk is aangedaan. U kunt hierbij denken aan pijnklachten, verdriet en psychische klachten.

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland