Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Wie is mijn letselschade advocaat in Zwolle?

Letselschade Kompas heeft een heel team van letselschade specialisten om u te helpen. Zij helpen u graag als u gewond bent geraakt bij of klachten overgehouden hebt aan een ongeluk.

Ons letselschade bureau is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een van de meeste gespecialiseerde advocatenkantoren in Nederland. Dit is uniek! Bij de meeste letselschade bureaus wordt u immers geholpen door een letselschade jurist. Alleen bij ons wordt u direct geholpen door een letselschade advocaat in Zwolle.

Hier vindt u het hele team van ons kantoor!

Lijdt u letselschade in Zwolle en omstreken en wilt u uw belangen laten behartigen door een letselschade advocaat? Neem dan contact met ons op. Wij helpen graag en altijd 100% kosteloos voor u.

Wat kan een letselschade advocaat in Zwolle voor mij betekenen?

Een ongeluk roept veel vragen op. Kan ik een voorschot op mijn schadevergoeding claimen en op welke letselschade bedragen heb ik recht Wie is er eigenlijk aansprakelijk te stellen en wat doet een letselschade advocaat in Zwolle voor mij?

Uiteraard kunt u zelf uw letselschade claimen op de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Maar letselschade verhalen is niet eenvoudig. Daarom staat in de wet dat u bij letselschade door toedoen van een ander zelf een letselschade advocaat kan inschakelen.

Kiest u voor een letselschade advocaat in Zwolle, dan ontzorgen wij u vanaf het eerste moment tot het betalen van de volledige schade. Dat houdt in dat wij de aansprakelijkheidsbrief opstellen, de tegenpartij aansprakelijk stellen en de discussie met de verzekeraar voeren over de hoogte van uw schadevergoeding.

Wat kost een letselschade advocaat in Zwolle?

Anders dan in andere rechtsgebieden is er bij letselschade recht op kosteloze advocaat. De enige voorwaarde is dat een ander aansprakelijk is. Onder omstandigheden kunt u ook bij een schade inzittendenverzekering aanspraak maken op de gratis hulp van een advocaat.

Kiest u dus voor een letselschade specialist van ons kantoor, dan helpen wij u volledig kosteloos!

Verkeersongeval in Zwolle

Hoe voorzichtig in het verkeer u ook doet, u kunt zomaar betrokken raken bij een verkeersongeval in Zwolle. Ook hierbij kan onze letselschade advocaat in Zwolle u helpen.

Na een auto ongeluk, scooterongeluk of fietsongeluk komt er veel op u af, zeker als u bij deze aanrijding gewond bent geraakt of hieraan klachten overgehouden hebt. U wilt dan schadevergoeding eisen op de aansprakelijke partij, dan is heel normaal.

In Nederland is het verplicht om een autoverzekering of letselschade verzekering voor een scooter of ander motorvoertuig af te sluiten. Wordt u derhalve aangereden, dan kunt u altijd direct de autoverzekering aansprakelijk stellen voor u letselschade.

Als fietser aangereden

Fietser zijn net als voetgangers kwetsbaar in het verkeer. Daar komt bij dat als u aangereden door een auto wordt, dit tot ernstig letsel kan lijden. Daarom is er artikel 185 wvw, een wetsartikel dat slachtoffers van een fietsongeval beschermd.

In artikel 185 Wegenverkeerswet, dan ook geldt als iemand als voetganger aangereden wordt, staan regels over vergoeding van schade bij een aanrijding tussen een auto en fiets of voetganger

Artikel 185 wvw poogt een verkeersslachtoffer te beschermen als ze als voetganger of fietser aan het verkeer deelnemen. Deze bescherming bestaat er uit dat u bij een aanrijding altijd recht op schadevergoeding heeft.

De enige voorwaarde voor een vergoeding van letselschade is dat u als voetganger of fietser aangereden bent door een auto of ander motorvoertuig.

Is er sprake van een aanrijding tussen fietsers? Dan geldt artikel 185 wvw niet. Er is dan slechts recht op schadevergoeding voor zover de tegenpartij schuldig aan de aanrijding.

Neem voor meer informatie contact met uw letselschade advocaat in Zwolle op. Wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos!

Letselschade als gevolg van een bedrijfsongeval

U kunt ook een letselschade advocaat in Zwolle inschakelen bij een bedrijfsongeval. In de meeste gevallen kunt u de werkgever aansprakelijk stellen voor geleden en te lijden schade.

Het enige dat u als slachtoffer van een arbeidsongeval hoeft te bewijzen is dat u een ongeval tijdens werk is overkomen en u hieraan letsel overhouden hebt. De letselschade verzekeraar van de werkgever zal dan de letselschade moeten vergoeden.

Letselschade door een hondenbeet

Bent u gebeten bij een hond? Dan is er altijd recht op schadevergoeding. In artikel 6:179 BW, dat over aansprakelijkheid bij dieren gaat, staat namelijk dat de bezitter van een dier aansprakelijk is voor de schade die het dier aan zaken en personen toebrengt.

Is er derhalve sprake van een hondenbeet, dan kuntΒ  u de hondenbezitter aansprakelijk stellen. Helaas is er echter geen verplichte aansprakelijkheidsverzekering voor dieren. Wel valt de letselschade door een hondenbeet onder de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren. U dient dan wel eerst de hondenbezitter aansprakelijk te stellen.

Gratis hulp van een letselschade advocaat in Zwolle

Bent u aangereden, gewond geraakt bij een bedrijfsongeval of gebeten door een hond? Onze letselschade advocaten in Zwolle helpen u kosteloos bij het verhalen van uw letselschade.

Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade advocaat

Zwolle

Bent u betrokken geraakt bij ongeluk en zoekt u een gratis letselschade advocaat in Zwolle? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Wij

kunnen u de hoogst mogelijke rechtsbijstand verlenen door het hoge opleidingsniveau en de permanente nascholing van de letselschade specialisten verbonden aan ons letselschade bureau. Indien nodig schakelen wij voor het verhalen van uw letselschade gratis een advocaat letselschade in.

Wilt u uw letselschade verhalen? Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, gaan uw letselschade berekenen en verhalen uw schade inclusief het smartengeld op de aansprakelijke partij.

WIJ

Top advocaten, hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.

Elly Uitslager

1 year geleden

Goede ervaring, professioneel en duidelijk.
De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend.

Vikaash

54 years geleden

Heel goede ervaring met deze letselschade Advocaat, deze heeft mij prima geholpen.

Gerard

54 years geleden

Goede klantvriendelijkheid en een prettige samenwerking.
Geholpen door Mvr. el Haddad

Bresilla Mulder

11 months geleden

Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.

Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.

Heel erg bedankt voor alles!!

CO

11 months geleden

Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn advocaat mevrouw El Haddad. Ik ben echt oprecht zeer te spreken over haar vakkundigheid en de manier hoe ze je te woord staat. Daarnaast verschaft ze je van alle informatie wat je nodig hebt en stelt ze je gerust. Al met al een top ervaring !

Frank Witholt

54 years geleden

Full professionalism, professional help from beginning to end, very friendly service. I am very pleased with the services and the approach to the client by the attorneys Brugman. I recommend it to everyone. Call them and it will help 101%

Kamil G

1 year geleden

Brugman heeft mij geholpen met mijn letselschade. Zeer bekwame medewerkers en professionele service. Ze hielden mij altijd keurig op de hoogte van de huidige stand van zaken. Ik raad Brugman ten zeerste aan.

Kevin Wiedijk

1 year geleden

Wat een uitstekende keuze, Brugman letselschade advocaten kantoor. Voortreffelijke medewerkers
Zeer professioneel. Uitstekende communicatie vanaf begin tot eind. Ik zal, in voorkomende gevallen Brugman advocaten kantoor aanbevelen !

AndrΓ© Kalbvleesch

2 years geleden

Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had. Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank :)

Tobias Moon

2 years geleden

Na een motorongeluk en onenigheid met de verzekering van de tegenpartij, heb ik mij gemeld bij Brugman letselschade in Wognum. Ben hier zeer goed ontvangen en hebben alles goed doorgenomen qua ongeval en evt kosten voortvloeiende uit het ongeval. Brugman letselschade heeft mijn dossier behartigd en met goede afsluiting tot een einde gebracht . De mensen bij Brugman letselschade zijn snel met hun mail beantwoorden en de communicatie verloopt vaak via een toegewezen persoon. Al met al zeker een aanrader om als U een letselschade advocaat nodig heeft ik U Brugman letselschade zeker kan aanbevelen .

Bert

54 years geleden

Ik heb mijn dossier laten overnemen door Brugman letselschade en werd meteen goed opgepakt , vriendelijke behandelaar , snelle antwoorden en optimale inzet. Sinds ik bij Brugman zit zie ik eindelijk vooruitgang in mijn zaak! Zeker aan te raden.

MY

2 years geleden