Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Veenendaal

Lijdt u letselschade als gevolg van een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of hondenbeet? Uw letselschade advocaat in Veenendaal van ons letselschadekantoor helpt u graag en altijd 100% kosteloos.

Waarom kiest u voor Letselschade Kompas?

  1. Maximale vergoeding, geen kosten: Gratis maximale schadevergoeding, geen kosten voor u.
  2. Echte persoonlijke benadering: Toegewijde letselschade advocaat, uw welzijn is onze prioriteit.
  3. Ervaren advocaten: 14+ jaar ervaring, juridische en emotionele ondersteuning.
Wat doet een letselschade advocaat in Veenendaal?

Een fietsongeluk, auto ongeluk of ongeluk op het werk brengt veel schadelijke gevolgen met zich mee. Deze schade kunt u verhalen als iemand anders aansprakelijk is voor de gevolgen van het ongeluk. Letselschade claimen is echter niet eenvoudig.

Kiest u voor een letselschade advocaat in Veenendaal voor het verhalen van uw letselschade, dan nemen wij alle zorgen voor u uit handen. Wij regelen alles, van het aansprakelijk stellen van de tegenpartij tot het regelen van een voorschot op de totale letselschadevergoeding.

Wij ondersteunen u gedurende het gehele letselschade traject, zo kunt u zich richten op het belangrijkste, een zo goed mogelijk herstel van het ongeluk.

Kosteloze hulp letselschade advocaat Veenendaal

Een letselschade advocaat in Veenendaal van ons letselschadebureau kan u geheel kosteloos helpen bij letselschade. Dit kunnen wij doen op grond van het Nederlands Burgerlijk Wetboek. In de wet is namelijk opgenomen dat verkeersslachtoffers en slachtoffers van een bedrijfsongeval of een hondenbeet recht hebben op gratis juridische hulp. De enige voorwaarde is dat er een aansprakelijke persoon is.

Ons team van letselschade experts kan u dus geheel kosteloos bijstaan bij het verhalen van uw letselschade!

Letselschade claimen na een aanrijding

Een aanrijding van achteren als u in de file staat of een fietsongeluk omdat u van een scooter geen voorrang krijgt terwijl u van rechts komt. Indien u betrokken bent bij een aanrijding, dan is de kans groot dat u hieraan letsel of klachten overhoudt. Bijvoorbeeld whiplash klachten of een breuk.

Is de tegenpartij schuldig aan de aanrijding, dan kunt u schadevergoeding claimen. Hiervoor kunt u dus kosteloos een letselschade advocaat in Veenendaal van ons letselschadebureau inschakelen.

Als fietser aangereden in Veenendaal

Bent u als fietser aangereden? Dan is er een bijzondere wettelijke regeling waar u als slachtoffer van een fietsongeluk een beroep op kunt doen. Deze regeling vindt u in artikel 185 wvw.

Als fietser of voetganger bent u extra kwetsbaar in het verkeer. Immers, de kans op letsel is groot. Zo komen veel enkelbreuken, polsbreuken en nekklachten voor bij een ongeluk op de fiets. Wordt u door een auto aangereden, dan is de kans op ernstig letsel nog groter. Daarom staat in artikel 185 wvw dat u, indien u als fietser of voetganger aangereden bent, altijd recht hebt op een letselschadevergoeding.

Is er sprake van een aanrijding tussen een fiets en auto? Dan ontvangt de fietser altijd ten minste 50% van de letselschade vergoed. Dus ook als u zelf een aanrijding veroorzaakt. Uiteraard wordt de volledige schade vergoed bij schuld van de auto.

Soms kan er, ook al heeft de fietser schuld aan het ongeluk, toch een volledige schadevergoeding geclaimd worden. Dit is het geval bij toepassing van de billijkheidscorrectie. Bijvoorbeeld als u als fietser aangereden bent en u ernstig letsel heeft. Uw letselschade advocaat in Veenendaal van ons letselschadekantoor adviseert u graag.

Letselschade claimen na een bedrijfsongeval

U kunt nog zo voorzichtig zijn op het werk, er kan altijd een bedrijfsongeval gebeuren. Door een defecte of onveilige machine, een gladde vloer of een fout van een collega. Helaas kunt u vervelend letsel aan een ongeluk op het werk overhouden, zelfs met arbeidsongeschiktheid tot gevolg.

In Nederland rust er op werkgevers een zorgplicht. Deze houdt in dat een werkgever alles in het werk moet stellen om een arbeidsongeval te voorkomen. Slaagt de werkgever er niet in om te bewijzen dat hij aan de zorgplicht heeft voldaan, dan is deze aansprakelijk voor uw letselschade. U heeft dan recht op schadevergoeding en kunt hiervoor de werkgever aansprakelijk stellen.

Niet alleen bij een bedrijfsongeval kunt u de werkgever aansprakelijk stellen. Er is ook sprake van werkgeversaansprakelijkheid indien:

  • u letsel oploopt door een fout van een collega
  • er onder werktijd een verkeersongeluk met letsel gebeurt
Letselschade door een hondenbeet

Nederland kent veel honden, het is het populairste huisdier van veel mensen. Maar helaas gebeuren er ook veel hondenbeten. De vraag is dan wie er aansprakelijk is voor letselschade als gevolg van een hondenbeet.

Het antwoord op voornoemde vraag vinden wij in de wet en wel in artikel 6:179 BW. hierin staat dat de bezitter van een dier aansprakelijk is voor de schade die het dier lijdt. In het geval u gebeten door een hond bent, is dus de hondenbezitter aansprakelijk en kunt u deze persoon voor uw letselschade aansprakelijk stellen.

Contact met uw letselschade jurist

Wilt u gratis juridische hulp bij het verhalen van letselschade nadat u als fietser aangereden bent in Breda? Onze letselschade juristen helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Het enige wat u hoeft te doen is uw letselschade melden bij ons.

Mensen lezen ook:

De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
  1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
  2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
  3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
  4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland