Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade verhalen bij gebroken enkel

Een gebroken enkel is vaak het gevolg van een val of harde klap. Is een gebroken enkel het gevolg van een ongeluk, dan is er mogelijke recht op een schadevergoeding. Onze letselschade juristen verhalen deze schade kosteloos voor u.

Waarom kiest u voor Kompas?

  1. Maximale vergoeding, geen kosten: Gratis maximale schadevergoeding, geen kosten voor u.
  2. Echte persoonlijke benadering: Toegewijde letselschade advocaat, uw welzijn is onze prioriteit.
  3. Ervaren advocaten: 14+ jaar ervaring, juridische en emotionele ondersteuning.
Gebroken enkel symptomen

De voornaamste symptomen van een gebroken enkel zijn:

  1. Pijnklachten
  2. grote zwelling op de plek van de breuk
  3. de enkel is niet meer (normaal) te bewegen

 

Andere bekende symptomen van een gebroken enkel zijn een bloeduitstorting, het uitsteken van het bot en een krakend geluid als u de enkel beweegt.

Herkent u 1 van deze symptomen van een gebroken enkel, dan is het belangrijk direct naar het ziekenhuis te gaan voor een behandeling. Deze bestaat meestal uit een behandeling met gips, maar het kan ook zijn dat er een operatie nodig is. Uw enkel wordt dan vastgezet met behulp van een plaatje en schroeven.

Een gebroken enkel kan zorgen voor klachten en beperkingen direct na de breuk, maar ook in de toekomst. Als gevolg van de gebroken enkel bestaat er namelijk vaak een risico op vervroegde artrose. Maar een enkelbreuk kan ook voor blijvende klachten en beperkingen zorgen, bijvoorbeeld op het gebied van werk of thuis in het huishouden of bij het uitvoeren van hobby's. Er ontstaat dan schade.

Schade als gevolg van een gebroken enkel wordt letselschade genoemd. Bent u als fietser aangereden, betrokken bij een aanrijding van achteren of slachtoffer van een bedrijfsongeval, dan kunt u deze letselschade verhalen. Een letselschade jurist van ons letselschadebureau kan u hierbij kosteloos helpen.

Letselschade claimen bij een gebroken enkel

Een gebroken enkel is vaak het gevolg van een ongeluk. Zo komt een gebroken enkel vaak voor als gevolg van een:

 

In al deze gevallen kunt u meestal een letselschade vergoeding claimen. Hiervoor kunt u op grond van de wet gratis een letselschade jurist inschakelen. Deze regelt alles voor u zodat u zich kunt richten op een maximaal herstel en revalidatie.

Schadevergoeding eisen na een gebroken enkel

Is een ander aansprakelijk voor het u overkomen ongeluk, dan kunt u schadevergoeding eisen. Deze letselschadevergoeding bestaat uit alle kosten die u maakt, zoals medische kosten, reiskosten en kosten voor hulp in het huishouden. Komt u in het ziekenhuis te liggen voor een enkeloperatie, dan worden ook de kosten die u in het ziekenhuis maakt vergoed. Denk hierbij aan de huur van een televisie en reis-en parkeerkosten van uzelf en uw visite.

Naast een kostenvergoeding komt u ook in aanmerking voor een vergoeding van bijvoorbeeld inkomensschade. Want de kans is groot dat u door een gebroken enkel tijdelijk of voor langere tijd niet meer kunt werken. Misschien dat u zelfs volledig arbeidsongeschikt bent geworden voor uw eigen werk. Ook de hiermee gemoeide schade wordt vergoed op grond van de wet. Dit geldt ook voor een studievertraging omdat u door de gebroken enkel niet naar school kon en zo achterop bent geraakt. U komt dan immers later dan gepland op de arbeidsmarkt.

Smartengeldvergoeding

Bovengenoemde schadeposten zijn zogenaamde materiële schadeposten. Deze letselschade bedragen zijn op geld waardeerbaar. Pijnklachten, rij angst na een aanrijding en psychische klachten zijn dit echter niet. Maar deze klachten zorgen wel voor leed. Deze klachten vallen onder het smartengeld.

Een smartengeldvergoeding is dus een vergoeding voor het leed dat u door een ongeluk is aangedaan. U heeft hier altijd recht op, dus ook bij een gebroken enkel.

Gratis hulp bij claimen schadevergoeding

Bij een gebroken enkel komt er veel op u af. Dan is het fijn als iemand anders uw letselschadeclaim regelt. Temeer nu u tijdens een letselschadeclaim te maken krijgt met allerlei personen, zoals een letselschadejurist van de verzekeraar, een medisch adviseur en wellicht ook een arbeidsdeskundige.

Een schadevergoeding claimen bij letselschade is dus niet zo eenvoudig. Gelukkig kunt u bij ons aanspraak maken op gratis juridische bijstand van een letselschade advocaat of letselschade jurist. Wij regelen alles voor u, van het aansprakelijk stellen en het regelen van een voorschot na erkenning van aansprakelijkheid tot het claimen van een maximale schadevergoeding.

Wilt u ook gratis rechtsbijstand van een ervaren en deskundige letselschade specialist bij u in de buurt? Al meer dan 5.000 mensen gingen u voor! Wij helpen u graag en zonder dat u kosten maakt!

Mensen lezen ook:

De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
  1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
  2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
  3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
  4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

10 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland