Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Lelystad

U bent door toedoen van een ander betrokken geraakt bij een ongeluk. U kunt dan schadevergoeding eisen en hierbij gratis gebruik maken van de hulp van een letselschade advocaat van ons letselschadekantoor.

Het unieke van ons letselschade bureau is dat u altijd geholpen wordt door een letselschade advocaat. En dat helemaal kosteloos! Onze letselschade advocaten in Lelystad helpen u graag bij letselschade. Neem contact met ons op en wij gaan direct voor u aan de slag!

Waar vind ik een goede letselschade advocaat in Lelystad?

Op Google staan veel letselschade bureaus en letselschade advocaten die u willen helpen na een ongeluk met letsel. Maar hoe maakt u nu de juiste keuze, wat is een goede letselschade advocaat in Lelystad?

Voor ons is een goede letselschade advocaat in Lelystad een advocaat die betrokken is, maar ook veel kennis heeft van het letselschaderecht. Iemand waar u altijd terecht kunt voor vragen en die als belangenbehartiger er alles aan doet om voor u een maximale schadevergoeding te regelen.

Ons letselschadebureau kenmerkt zich door een professionele maar ook persoonlijke aanpak van uw letselschadezaak. En met meer dan 20 ervaren letselschade specialisten krijgt u gegarandeerd de beste letselschade advocaat die u maar kunt krijgen.

Wanneer een letselschade advocaat in Lelystad inschakelen?

Een letselschade advocaat schakelt u bij voorbaat zo snel mogelijk na een ongeluk in. Want al direct na de aanrijding, de hondenbeet of een bedrijfsongeval lijdt je schade. Denk bijvoorbeeld aan medische kosten als het verplicht eigen risico of loonschade door arbeidsongeschiktheid.

Omdat de schade direct na een schade evenement begint te lopen, is het verstandig om direct na het ongeluk een letselschade advocaat in Lelystad in te schakelen. Deze letselschade specialist kan dan namelijk direct voor u een voorschot op de letselschade aanvragen.

Uw letselschade advocaat in Lelystad helpt u bij het gehele letselschadetraject:

 • Wij gaan de tegenpartij aansprakelijk stellen.
 • Er wordt direct een voorschot op uw letselschade geregeld.
 • Uw letselschade expert voert de discussie met de letselschade verzekeraar.
 • Alle letselschade bedragen worden geïnventariseerd en op de schadestaat geplaatst.
 • Er wordt een maximale letselschade vergoeding gevorderd.

Op welke letselschade bedragen is er recht?

Bent u bij een auto ongeluk of als fietser aangereden? Was u betrokken bij een bedrijfsongeval of gebeten door een hond? Indien een ander verantwoordelijk is voor uw letselschade, dan kunt u een schadevergoeding eisen. Maar waar heeft u recht op, met andere woorden, welke letselschade bedragen maken onderdeel uit van uw letselschade vergoeding?

Als u recht op schadevergoeding heeft, dan dient u volledig schadeloos gesteld te worden. Schade bestaat uit materiële schadeposten en immateriële schadeposten. Dit wordt ook wel smartengeld genoemd. De meest bekende materiële letselschade bedragen zijn:

 • inkomensschade door arbeidsongeschiktheid
 • medische kosten
 • reiskosten
 • een studievertraging omdat je later dan gepland op de arbeidsmarkt komt
 • hulp in het huishouden
 • zelfwerkzaamheid
 • kosten gemaakt tijdens een ziekenhuisopname zoals eten en drinken, parkeerkosten van visite en huur van een tv
 • (extra) kinderopvang
 • een honden uitlaatservice
 • reparatie en vervangingskosten

Wat is smartengeld?

Naast alle hiervoor genoemde materiële schadeposten kan uw letselschade advocaat in Lelystad ook een smartengeldvergoeding voor u claimen op de tegenpartij. Maar wat is smartengeld eigenlijk?

Bij smartengeld kunt u denken aan een vergoeding voor de pijn die u aan een ongeluk hebt overgehouden, maar ook aan een vergoeding voor ontsierende littekens, angstklachten psychisch letsel als een PTSS.

Smartengeld is dus een vergoeding voor schade die je niet op geld kunt waarderen. Uw letselschade specialist zorgt ervoor dat deze letselschade voor u verhaald wordt.

Kosteloos een letselschade vergoeding claimen

Wilt u ook een letselschade vergoeding claimen? Onze letselschade advocaten helpen u hier graag bij. Dit doen altijd volledig kosteloos!

Letselschade Kompas is meer dan een letselschade bureau. Wij zijn namelijk onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Daarom wordt u altijd geholpen door een letselschade advocaat in Lelystad. Dit heeft voor u veel voordelen ten opzichte van een letselschade jurist:

 1. een letselschade advocaat in Lelystad mag voor u procederen
 2. letselschade advocaten zijn altijd universitair geschoold
 3. onze letselschade advocaten volgen jaarlijks meerdere opleidingen en cursussen om de kwaliteit te waarborgen

 

Wilt u ook gratis juridische hulp bij het verhalen van uw letselschade? Onze letselschade advocaten in Lelystad helpen u geheel kosteloos. Meer dan 3.000 mensen gingen u voor!

Wie is aansprakelijk bij een aanrijding?

Veel ongelukken gebeuren in het verkeer, op de weg, het fietspad en op het zebrapad. Maar is schuldig bij een aanrijding en wie kun je aansprakelijk stellen als je van achteren aangereden wordt.

Schuldig bij een aanrijding is niet hetzelfde als aansprakelijkheid, tenminste, als je als fietser aangereden bent. Want ook als ben je bij een fietsongeluk schuldig aan een aanrijding, u heeft dan toch recht op schadevergoeding. Dit is geregeld in de wet en wel in artikel 185 Wegenverkeerswet.

Bent u op de fiets aangereden en hierbij gewond geraakt? Dan ontvangt u altijd ten minste 50% van uw letselschade vergoed. Dus ook als u zelf een verkeersfout maakt. Zelfs als u schuld aan de aanrijding heeft, dan nog kunt u 100% van de letselschade claimen, namelijk op grond van de billijkheidscorrectie.

Bij een auto ongeluk of scooterongeluk is het wel zo dat wie schuldig is aan de aanrijding, ook aansprakelijk is. Maar wie kun je nu aansprakelijk stellen bij een aanrijding? Dit is geregeld in de WAM, de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorverkeer. Hierin staat dat u bij letselschade rechtstreeks de autoverzekering van de tegenpartij aansprakelijk stellen kunt.

Wilt u weten waar u recht op heeft bij letselschade of gratis letselschade berekenen? Onze letselschade advocaat in Lelystad helpt u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Het letselschade traject na een ongeluk

Een letselschade traject start altijd met een onderzoek naar de aansprakelijke partij. Is deze bekend, dan zal uw letselschade advocaat in Lelystad de tegenpartij aansprakelijk stellen. Dit is:

 • in het geval van een verkeersongeval: rechtstreeks de schadeverzekeraar
 • bij een hondenbeet: de bezitter van een hond
 • als u een bedrijfsongeval overkomen is: de werkgever

 

Na de aansprakelijkstelling onderhandelt uw letselschade advocaat in Lelystad met de letselschade verzekeraar over de hoogte van de schadevergoeding. Maar er kunnen ook allerlei discussies ontstaan, bijvoorbeeld over de schuldvraag, het causaal verband tussen het ongeval en uw letselschade en met betrekking tot de hoogte van de letselschadevergoeding. Ook hier helpt uw letselschade advocaat u bij.

Mensen lezen ook:

Contact met uw letselschade advocaat in Lelystad

Heeft u letselschade in Lelystad opgelopen en wilt u uw letselschade berekenen en claimen op de tegenpartij? Neem dan contact met onze specialisten op. Wij helpen u kosteloos!

Wij zijn geen standaard letselschade bureau, maar onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een gerenommeerd advocatenkantoor. U wordt bij ons daarom altijd geholpen door een letselschade advocaat en niet door een letselschade jurist. Dit heeft veel voordelen voor u als letselschade slachtoffer.

Een letselschade advocaat in Lelystad kan procederen en heeft een Universitaire opleiding genoten. Ook zijn letselschade advocaten gehouden jaarlijks veel cursussen en opleidingen te volgen. Hierdoor genieten wij in de basis meer kennis over het letselschaderecht.

De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland