Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Waar vind ik een goede letselschade advocaat in Lelystad?

Op Google staan veel letselschade bureaus en advocaten die u willen helpen. Maar hoe maak je nu de juiste keuze, wat is een goede letselschade advocaat in Lelystad?

Voor ons is een goede letselschade advocaat in Lelystad een advocaat die betrokken is, maar ook veel kennis heeft van het letselschaderecht. Iemand waar u altijd terecht kunt voor vragen en die als belangenbehartiger er alles aan doet om voor u een maximale schadevergoeding te regelen.

Indien u het voorgaande ook onder een goede letselschade advocaat begrijpt, dan helpen wij u graag. Ons letselschadebureau kenmerkt zich door een professionele maar ook persoonlijke aanpak van uw letselschadezaak. En met meer dan 10 ervaren en deskundige letselschade advocaten krijgt u gegarandeerd de beste letselschade advocaat die u maar kunt krijgen.

Wanneer een letselschade advocaat in Lelystad inschakelen?

Een letselschade advocaat schakel je bij voorbaat zo snel mogelijk na een ongeluk in Lelystad in. Want al direct na de aanrijding, de hondenbeet of het bedrijfsongeval lijdt je schade. Denk bijvoorbeeld maar aan medische kosten als het verplicht eigen risico of loonschade door arbeidsongeschiktheid.

Omdat de schade direct na een schade evenement begint te lopen, is het verstandig om direct na het ongeluk een letselschade advocaat in Lelystad in te schakelen. Deze letselschade specialist kan dan namelijk direct voor u een voorschot op de letselschade aanvragen.

Uw letselschade advocaat in Lelystad helpt u bij het gehele letselschadetraject:

 • Wij gaan de tegenpartij aansprakelijk stellen.
 • Er wordt direct een voorschot op uw letselschade geregeld.
 • Uw letselschade expert voert de discussie met de letselschade verzekeraar.
 • Alle letselschade bedragen worden geïnventariseerd en op de schadestaat geplaatst.
 • Er wordt een maximale letselschade vergoeding gevorderd.

Op welke letselschade bedragen is er recht?

Bent u bij een auto ongeluk of als fietser aangereden? Wat u betrokken bij een bedrijfsongeval of gebeten door een hond? Indien een ander verantwoordelijk is voor uw letselschade, dan kunt u een schadevergoeding eisen. Maar waar heeft u recht op, met andere woorden, welke letselschade bedragen maken onderdeel uit van uw letselschade vergoeding?

Als u recht op schadevergoeding heeft, dan dient u volledig schadeloos gesteld te worden. Schade bestaat uit materiële schadeposten en immateriële schadeposten. Dit wordt ook wel smartengeld genoemd.

De meest bekende materiële letselschade bedragen zijn:

 • inkomensschade door arbeidsongeschiktheid
 • medische kosten
 • reiskosten
 • een studievertraging omdat je later dan gepland op de arbeidsmarkt komt
 • hulp in het huishouden
 • zelfwerkzaamheid
 • kosten gemaakt tijdens een ziekenhuisopname zoals eten en drinken, parkeerkosten van visite en huur van een tv
 • (extra) kinderopvang
 • een honden uitlaatservice
 • reparatie en vervangingskosten

Wat is smartengeld?

Naast alle hiervoor genoemde materiële schadeposten kan uw letselschade advocaat in Lelystad ook een smartengeldvergoeding voor u claimen op de tegenpartij. Maar wat is smartengeld eigenlijk?

De definitie van smartengeld is "ander nadeel van materiële schade". Bij smartengeld kunt u denken aan een vergoeding voor de pijn die u aan een ongeluk hebt overgehouden, maar ook aan een vergoeding voor ontsierende littekens, angstklachten psychisch letsel als een PTSS.

Smartengeld is dus een vergoeding voor schade die je niet op geld kunt waarderen. Uw letselschade specialist zorgt ervoor dat deze letselschade voor u verhaald wordt.

Kosteloos een letselschade vergoeding claimen

Wilt u ook een letselschade vergoeding claimen? Onze letselschade advocaten helpen u hier graag bij. Dit doen wij graag voor u en altijd volledig kosteloos!

Letselschade Kompas is meer dan een letselschade bureau. Wij zijn namelijk onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Daarom wordt u altijd geholpen door een letselschade advocaat. Dit heeft voor u veel voordelen ten opzichte van een letselschade jurist:

 • een letselschade advocaat in Lelystad mag voor u procederen
 • letselschade advocaten zijn altijd universitair geschoold
 • onze letselschade advocaten volgen jaarlijks meerdere opleidingen en cursussen om de kwaliteit te waarborgen

Contact met uw letselschade advocaat

Wilt u ook gratis uw letselschade laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat in in Lelystad? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen, geven u graag een letselschade advies en claimen geheel kosteloos uw letselschade op de aansprakelijke partij.

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade claimen

Letselschade advocaat Lelystad

Bent u gewond geraakt en/ of heeft u klachten aan een ongeval overgehouden? Onze letselschade advocaten in Lelystad helpen u graag en 100% kosteloos!