Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Almere

Een letselschade advocaat Almere kan u helpen bij de verhalen van letselschade. Bijvoorbeeld na een aanrijding van een ongeluk op het werk. Is een andere aansprakelijkheid voor de ontstane letselschade, dan kunt een letselschade vergoeding eisen.

Uw letselschade advocaat in Almere helpt u graag bij het verhalen van letselschade en altijd volledig kosteloos.

Gratis juridische hulp letselschade advocaat Almere

Op grond van de wet kunt u gratis een beroep doen op een letselschade advocaat in Almere. De enige vereiste is dat een derde aansprakelijkheid voor de schade is. Bijvoorbeeld als u van achteren bent aangereden of bij een bedrijfsongeval. De werkgever is dan bijna altijd aansprakelijk.

Bent u op zoek naar een letselschadeadvocaat in Almere voor het kosteloos claimen van uw letselschade? Neem dan contact met ons op. Onze letselschadespecialisten helpen u graag en altijd 100% inclusief

Op deze pagina vindt u informatie over onder andere wat te doen bij een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet. Zoekt u meer informatie of wilt u  direct hulp bij letselschade claimen na een ongeluk? Neem dan contact op met onze letselschade experts in Almere op. Wij helpen u graag.

Waar vind ik een letselschade advocaat in Almere?

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Dit is een van de weinige advocatenkantoren gespecialiseerd in letselschade. Omdat ons letselschadebureau onderdeel is van dit advocatenkantoor, wordt u door ons standaard geholpen door een letselschade advocaat in Almere.

U vindt onze letselschade advocaten aan de P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere, dit is het Word Trade Center Almere. Uiteraard begroeten wij u hier graag en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Wij begrijpen heel goed dat het voor u lastig kan zijn om met uw letsel naar ons letselschadekantoor te komen. Daarom komen wij naar u toe voor een intakegesprek. Samen met u bespreekt uw letselschade advocaat Almere wat er precies gebeurd is en welke gevolgen het verkeersongeval, bedrijfsongeval of de hondenbeet voor u hebben.

Wilt u ook gratis juridische hulp bij het verhalen van uw letselschade na een ongeval? Neem dan contact met ons op, meer dan 3.000 mensen gingen u voor en wij helpen u altijd geheel kosteloos!

Wat te doen bij een auto ongeluk in Almere

Een auto ongeluk gebeurt je niet dagelijks. Niet zo gek dat wij daarom vaak de vraag krijgen "wat te doen bij een auto ongeluk." Er ontstaan ​​veel vragen, Bijvoorbeeld wie is schuldig bij een aanrijding en op welke letselschade heb ik recht?

Alvorens u letselschade kunt claimen na een auto ongeluk, is het belangrijk dat vast komt te staan ​​wie schuldig is bij een aanrijding. Om te bewijzen dat de tegenpartij schuldig en daarmee aansprakelijk is, adviseert uw letselschade advocaat in Almere:

 • altijd een schadeformulier in te vullen
 • namen en adresgegevens van getuigen te noteren
 • bij doorrijden na een aanrijding ter plaatse de politie te bellen
 • nooit zelf met de tegenpartij of de letselschadeverzekering een dossier te regelen
 • foto's te maken van de schade aan de auto en van uw letsel
 • een arts te raadplegen en uw klachten en beperkingen te laten documenteren
 • zo snel mogelijk uw letselschade advocaat in Almere in te schakelen

Ik ben aangereden op de fiets wat moet ik doen?

Ik ben aangereden op de fiets, wat moet ik doen? Deze vraag krijgt uw letselschade advocaat in Almere veelvuldig. Niet zo gek, want een fiets ongeluk kan voor ernstig letsel en grote financiële problemen zorgen.

Je bent op de fiets kwetsbaar. Zeker als je als fietser aangereden wordt door een auto wordt. Ook als je als fietser aangereden bent, is het belangrijk om een ​​schadeformulier in te vullen. De toedracht van het fietsongeluk staat dan vast. Maak meer foto's van de locatie van het ongeluk en vraag getuigen een verklaring af te leggen.

Fietsers en voetgangers hebben een verhoogde kans op ernstig en blijvend letsel. Op de fiets heb je geen bescherming die je in de auto hebt. De kans op ernstig letsel is daardoor groter. Daarom wordt u als fietser extra goed door de wet beschermd.

Deze bijzondere bescherming voor fietsers en voetgangers vinden wij in artikel 185 wvw. Deze bijzondere regeling houdt in dat fietsers en voetgangers altijd recht op schadevergoeding hebben bij een fietsongeval. De enige voorwaarde is dat u als fietser aangereden door een auto of ander motorvoertuig bent.

Wie is aansprakelijk bij een bedrijfsongeval in Almere?

Helaas is een bedrijfsongeval zo gebeurd. Bijvoorbeeld door een val van een ladder, een heftruckongeluk of omdat u met uw hand in een machine komt. De werkgever is dan in principe aansprakelijk. Werkgevers moeten namelijk alles in het werk stellen om een bedrijfsongeval te voorkomen. Dit wordt de zorgplicht van de werkgever genoemd en is te vinden in artikel 7:658 van het Burgerlijk Wetboek.

Schendt de werkgever zijn zorgplicht, dan is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid en kunt u de werkgever aansprakelijk stellen.

Gelukkig zijn werkgevers meestal verzekerd tegen schade door een bedrijfsongeval. De letselschade verzekeraar betaalt dan uw letselschadevergoeding.

Niet alleen bij een bedrijfsongeval is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Dit is ook het geval indien:

 1. u letsel oploopt door een fout van een collega
 2. bij letsel door een aanrijding onder werktijd

 

Bent u betrokken geraakt bij een arbeidsongeval? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Almere. Wij helpen u graag en altijd 100%!

Letselschade door hondenbeet in Almere

Ieder jaar raken er in Nederland 150.000 mensen gewond als gevolg van een hondenbeet. Soms met alleen schaafwonden, maar steeds vaker zien de artsen op de eerste hulp en plastisch chirurgen zwaar letsel als gevolg van een hondenbeet. Voorbeelden van letsel door een hondenbeet zijn:

 • diepe bijtwonden
 • een tetanus infectie
 • chronische pijn
 • spierschade
 • zenuw schade met zenuwpijnen
 • amputatie

 

U kunt dus ernstig letsel oplopen door een hondenbeet. Maar wie is hier nu voor aansprakelijk? Het antwoord op deze vraag vinden wij in artikel 6:179 BW. In dit artikel. dat gaat over aansprakelijkheid voor dieren, staat dat de bezitter van een dier aansprakelijk is voor de schade die het dier toebrengt aan zaken en personen. Het is dus de hondenbezitter die gehouden is de letselschade te vergoeden.

Gratis hulp van een letselschade advocaat Almere

Bent u gewond geraakt of heeft u klachten overgehouden aan een ongeluk? Dan heeft u ook recht op gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Almere.

Onze letselschade advocaten helpen u graag bij schade door een ongeluk. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk en verhalen alle schade die u door een aanrijding, ongeluk op het werk van hondenbeet oploopt.

Mensen lezen ook:

De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

10 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland