Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Dronten

Er is u een ongeluk overkomen en hieraan heeft u letsel overgehouden. Bij verwondingen en klachten toegebracht door een ander heeft u recht op een schadevergoeding. Bijvoorbeeld bij nekklachten na een achterop aanrijding.

Uw letselschade advocaat in Dronten helpt u graag bij het verhalen van uw letselschade. Dit doen wij altijd volledig kosteloos voor u. De rechtsbijstandskosten verhalen wij met uw letselschadevergoeding op de schadeverzekering van de aansprakelijke partij.

Letselschade advocaat Dronten inschakelen

U kunt uiteraard zelf met de letselschade verzekeraar uw schadeclaim afwikkelen. Soms nemen letselschadeverzekeraar ook direct contact met u op. Maar is dit verstandig?

Een letselschade jurist van een verzekeraar heeft vaak maak 1 doel, een zo laag mogelijke schade uitkeren. Zeker bij zwaarder letsel of blijvende klachten en beperkingen dient er een medisch adviseur ingeschakeld worden. Het is ook mogelijk dat er nog andere deskundigen ingeschakeld moeten worden.

Letselschade claimen is dus niet eenvoudig. De wetgever is zich dit ook bewijst geweest. In de wet wordt namelijk de mogelijkheid geboden om kosteloos een letselschade advocaat in Dronten in te schakelen voor het verhalen van uw letselschade.

Wij adviseren u altijd een letselschade advocaat in Dronten in te schakelen en niet zelf met de verzekeraar uw letselschadezaak te regelen. De kans is dan aanwezig dat u niet de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

Wat doet een letselschade advocaat in Dronten?

Kiest u voor een letselschade advocaat in Dronten van ons letselschadebureau, dan nemen wij alle zorgen van u uit handen:

 • er wordt een onderzoek ingesteld naar de aansprakelijkheid
 • de tegenpartij wordt aansprakelijk gesteld
 • wij vragen na erkenning van aansprakelijkheid een voorschot voor u aan
 • alle schadeposten worden geïnventariseerd en opgenomen in een schadestaat
 • wij voeren de correspondentie met de schadeverzekeraar
 • er wordt een maximale slotuitkering van uw letselschade gevorderd

 

Wilt u dat wij uw letselschade berekenen en verhalen op de aansprakelijke partij? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Dronten van ons letselschadekantoor.

Gratis hulp van een letselschade advocaat in Dronten

Uw letselschade advocaat in Dronten werkt altijd geheel kosteloos voor u. De kosten van rechtsbijstand verhalen wij op de aansprakelijke partij.

Veel mensen schakelen een letselschadebureau in en denken dat hier letselschade advocaten werken. Niks is minder waar! Op een letselschadebureau mag geen advocaat werkzaam zijn. Vaak zijn er zelfs niet eens Universitair geschoolde juristen werkzaam bij een letselschadekantoor. Dit maakt Letselschade Kompas ook zo uniek.

Kiest u voor een letselschade advocaat Dronten van ons kantoor, dan wordt u altijd geholpen door een letselschade advocaat met ruime ervaring en veel kennis van het letselschaderecht. U weet dan zeker dat u geholpen wordt door de beste letselschade advocaat in Dronten.

Ik ben aangereden, wat nu?

Bent u aangereden? Dan heeft u recht op schadevergoeding als de tegenpartij schuldig is aan het ongeluk. Uw letselschade advocaat in Dronten helpt u hierbij.

Letselschade claimen is niet eenvoudig en u kunt zelf ook veel doen om de kans op het succesvol verhalen van letselschade te vergroten:

 • vul altijd een schadeformulier in en laat deze ook door de tegenpartij ondertekenen
 • vraag getuigen om een verklaring
 • bel de politie ter plaatse bij doorrijden na een aanrijding
 • ga altijd langs een arts, zeker met whiplashklachten
 • schakel zo snel mogelijk uw letselschade advocaat van ons kantoor in

Ongeluk op in het verkeer

Als u wordt aangereden, dan wordt u in Nederland heel goed beschermd door de wetgever. Er is namelijk recht op gratis juridische hulp van een advocaat of letselschade jurist van een letselschade bureau.

Bent u in de auto aangereden of betrokken bij een scooterongeluk, dan is er recht op schadevergoeding als een ander een verkeersfout heeft gemaakt. Bijvoorbeeld door geen voorrang te verlenen of bij een kettingbotsing. Er wordt dan gesproken van een onrechtmatige daad.

Bent u als fietser of voetganger aangereden? U wordt dan als zijnde "kwetsbare verkeerdeelnemer" extra goed beschermd.

Werkgeversaansprakelijkheid in Dronten

Ook voor het verhalen van letselschade als gevolg van een bedrijfsongeval kunt u bij uw letselschade advocaat in Dronten terecht. Deze juridische hulp is kosteloos voor u.

Op werkgevers rust een zorgplicht. Deze houdt in dat een werkgever ervoor moet zorgen dat u veilig uw werk moet doen. Schendt de werkgever zijn zorgplicht, dan is deze aansprakelijk voor uw letselschade. Deze aansprakelijkheid van de werkgever wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd.

Een werkgever is aansprakelijk voor een bedrijfsongeval, maar ook als er letsel wordt veroorzaakt door een medewerker van de werkgever. Daarnaast dient een werkgever een WEGAM of WEGAS verzekering af te sluiten. Deze verzekering heeft tot doel uw letselschade te vergoeden als u onder werktijd een verkeersongeluk overkomt.

Letselschade door een hondenbeet

Ook in het geval van een hondenbeet is er recht op een letselschadevergoeding. In de wet is aansprakelijkheid voor dieren opgenomen in artikel 6:179 BW. Hierin staat dat de bezitter van een dier aansprakelijk gesteld kan worden voor schade als gevolg van een hondenbeet, kattenbeet of trap van een paard.

Lijdt u schade door een gedraging van een dier? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Dronten. Wij helpen u graag en altijd kosteloos.

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 months geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 year geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 year geleden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland