Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Ermelo

Zoekt u een letselschade advocaat in Ermelo om u bij te staan in uw letselschade zaak? Ons team van letselschade specialisten helpt u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

Wat kost een letselschade advocaat in Ermelo?

Alvorens u een letselschade advocaat in Ermelo inschakelt, wilt u uiteraard  weten wat een advocaat kost. Daar kunnen wij heel duidelijk in zijn, ons team van letselschade advocaten en juristen helpt u altijd geheel kosteloos!

In Nederland worden verkeersslachtoffers en slachtoffers van een bedrijfsongeval goed beschermd door de wet. Zo staat in het Burgerlijk Wetboek dat u bij letselschade door een aanrijding, ongeval op het werk of een hondenbeet recht op gratis juridische hulp heeft.

De veroorzaker van het ongeval of de aansprakelijke partij moet de letselschade en de kosten van een letselschadebureau betalen! Daarom kunnen wij u dus altijd gratis bijstaan bij uw letselschade claim.

Wat doet een letselschade advocaat?

Letselschade claimen is niet eenvoudig. Eerst dient vastgesteld te worden wie aansprakelijk is voor uw letselschade. Vervolgens dient deze persoon aansprakelijk gesteld te worden door middel van een aansprakelijkheidsbrief. En dan krijgt u veelal te maken met een letselschade jurist van een schadeverzekeraar. Dan is het wel fijn als een letselschade advocaat uit Ermelo u bij uw letselschade claim bijstaat.

Kiest u voor een letselschade advocaat van ons letselschade bureau, dan nemen wij alle zorgen voor u uit handen. Wij gaan direct de tegenpartij aansprakelijk stellen en regelen na erkenning van aansprakelijkheid een voorschot op uw letselschadevergoeding.

Ook het onderhandelen met de letselschade verzekering kunt u aan onze letselschade experts overlaten. Wij stellen een schadestaat op en regelen een zo hoog mogelijke slotbetaling op uw letselschadevergoeding.

Wat te doen bij een aanrijding?

Een kop-staartbotsing, frontale aanrijding of een fietsongeval, u kunt aan een aanrijding in Ermelo ernstig en zelfs blijvend letsel overhouden. In deze gevallen is het verstandig om een letselschade advocaat in Ermelo in te schakelen om namens u een letselschade claim in te dienen. U kunt zich dan richten op het allerbelangrijkste, uw gezondheid.

Letselschade claimen na een aanrijding klinkt wellicht eenvoudig, maar dat is het zeker niet. Want de bewijslast van de schuldvraag ligt bij u als verkeersslachtoffer. Soms ontstaan daar nogal eens discussie over, met als bij de vraag welke klachten en beperkingen nu van de aanrijding komen.

Om te zorgen dat u zo sterk mogelijk staat bij het verhalen van uw letselschade claim is een aantal zaken van belang:

  • vul altijd een schade-aanrijdingsformulier in
  • vraag getuigen om een getuigenverklaring op te stellen
  • maak foto's van het ongeval
  • bewaar bonnen en facturen van gemaakte kosten
  • ga altijd langs een arts, temeer als er sprake is van whiplash symptomen of andere niet-objectiveerbaar letsel als rugklachten of hoofdpijnklachten
  • schakel zo snel mogelijk ons letselschadebureau in, wij kunnen u dan zog goed mogelijk helpen bij het verhalen van letselschade

Wie is schuldig bij aanrijding met fietser?

Bijzonder is de situatie waarbij u als fietser aangereden wordt. Bij een fietsongeval dient een onderscheid gemaakt te worden tussen een aanrijding tussen fietsers en een fietser die aangereden door een auto wordt.

Bent u namelijk als fietser aangereden door een auto, dan is de bestuurder altijd (deels) aansprakelijk voor uw letselschade, wie ook schuld heeft aan de aanrijding. Dit is bepaald in artikel 185 Wegenverkeerswet.

Meer over de bijzondere regeling van artikel 185 Wegenverkeerwet vindt u door op de link te klikken!

Gaat het om een aanrijding tussen fietsers? Dan is schuldig bij een aanrijding de persoon die de fout heeft gemaakt. Juridisch spreken wij dan van een onrechtmatige daad ex artikel 6:162 BW.

Heeft u vragen of wilt u gratis juridische hulp bij het verhalen van uw letselschade? Neem dan contact op met een letselschade advocaat in Ermelo.

Wat is een bedrijfsongeval?

Bent u gewond geraakt op het werk, dan is de kans groot dat u hiervoor de werkgever aansprakelijk stellen kunt. Op grond van artikel 7:658 van het Burgerlijk Wetboek is de werkgever namelijk verplicht om alles in het werk te stellen om een bedrijfsongeval te voorkomen. Dit wordt de zorgplicht van de werkgever genoemd.

Gebeurt er ondanks de zorgplicht van de werkgever toch een bedrijfsongeval, dan is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid.

Wilt u een gratis letselschade advies van onze letselschade advocaat in Ermelo of direct een schadevergoeding eisen na een arbeidsongeval? Ons letselschade bureau helpt u graag en altijd 100% kosteloos!

Overigens is de werkgever ook verplicht uw letselschade te vergoeden als u schade lijdt door een fout van een collega. Bijvoorbeeld omdat deze u aanrijdt met een heftruck of op de bouw iets op uw hoofd laat vallen. In de wet staat namelijk dat werkgevers verantwoordelijk zijn voor fouten van medewerkers.

De Hoge Raad tenslotte heeft bepaald dat onder de zorgplicht van de werkgever ook het afsluiten van een WEGAM verzekering valt. Deze verzekering dekt schade die u als medewerker oploopt tijdens een verkeersongeval. De aanrijding dient dan wel onder werktijd gebeurd te zijn. Woon-werk verkeer telt dus niet mee.

Contact met uw letselschade advocaat in Ermelo

Bent u als fietser of voetganger aangereden, betrokken geraakt bij een auto ongeluk of gebeten door een hond? Laat u dan bij het verhalen van uw letselschade bijstaan door een letselschade advocaat in Ermelo van ons advocatenkantoor.

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
  1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
  2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
  3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
  4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 months geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 year geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 year geleden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland