Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Gratis hulp van een letselschade advocaat in Emmeloord

Onze letselschade advocaat in Emmeloord helpen u graag verder. Niet alleen uw letselschade verhalen wij op de aansprakelijke partij van de SVI-verzekeraar , maar ook de advocaat kosten.

Bent u geraakt geraakt door een aanrijding of bedrijfsongeval ? Bel of mail ons voor gratis letselschade advies. Dit adviesgesprek kan gewoon bij u thuis plaatsvinden in Emmeloord! Tijdens dit gesprek worden de gevolgen van het incident besproken, daarna gaan wij direct voor u aan de slag. Op korte termijn zullen wij een voorschot krijgen voor u aanvragen bij de verzekering van de aansprakelijke partij.

Wie is aansprakelijk bij een aanrijding?

Bent u in de auto van achteren aangereden in de buurt van Emmeloord? Bij een aanrijding van achteren kan het gaan om een ​​kettingbotsing of een kop-staart botsing . Bij de eerste situatie zijn er minimaal drie voertuigen betrokken. Bij de tweede situatie zijn er twee betrokken voertuigen. Maar wie is er niet aansprakelijk bij een aanrijding?

In de wet is opgenomen dat er voldoende voertuigen afstand moeten houden. Is er geen voldoende afstand gehouden? Dan is de achterop rijdende auto aansprakelijk voor de schade. Het voertuig dat achterop rijdt is aansprakelijk, met uitzonderingen daargelaten. Uw letselschade advocaat te Emmeloord helpt u graag bij de verhalen van uw letselschade.

Waar heb ik recht op na een bedrijfsongeval?

Bent u betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval? U kunt ook leiden tot kampen met hersenletsel , nekklachten of botbreuken.De schade loopt in dit soort gevallen hoog op, zeker bij loonschade door arbeidsongeschiktheid . Uw werkgever is in de meeste gevallen aansprakelijk voor de door u geleden schade.

De wetgeving legt de werkgever een zorgplicht op. Dit houdt in dat de werkgever er alles aan gedaan moet hebben om een ​​ongeval te voorkomen. Het is bij een bedrijfsongeval lastig voor de werkgever om dit te bewijzen. De werkgever is dan verplicht om uw letselschade te vergoeden.

Onze letselschade advocaten in Emmeloord helpen u graag bij de verhalen van uw letselschade als gevolg van een ongeval op het werk en altijd volledig oplaadbaar!

Gebeten door een hond

Heeft u letsel dat is veroorzaakt door een hondenbeet ? Dan kunnen wij de bezitter van de hond voor u aansprakelijk stellen. In artikel 6:179 BW (Burgerlijk Wetboek) staat vermeld dat de bezitter van een dier de schade moet vergoeden die het dier toebrengt aan personen en zaken.

Van belang is dat u getuigen heeft van de hondenbeet en dat u weet wie de hondenbezitter is. Wilt u alleen dan kunt u een succesvol letselschade claim indienen.

Wat moet ik doen na een ongeval?

Bij letsel veroorzaakt door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een hondenbeet is het belangrijk voor uw letselschadedossier dat u zo snel mogelijk naar een arts gaat. De kunsten kunnen uw letsel en beoordelen. Daarnaast is het van belang dat u de reacties van getuigen noteert en een advocaat van ons kantoor inschakelt. Onze letselschade advocaten in Emmeloord zullen het werk voor u uit handen nemen. 

Bent u aangereden, bijvoorbeeld bij een kopstaartbotsing of als fietser aangereden door een auto, dan is het van belang dat u een schadeformulier invult. Hierop kunt u namelijk automatische informatie kwijt, zoals de toedracht van het ongeval en wie dubbele is bij een aanrijding. Teken beide partijen op het aanrijdingsformulier , dan is de inhoud van deze tussen partijen.

Vaak wordt een aanrijdingsformulier alleen ingevuld bij een auto ongeluk, dit tien verloren. Ook bij een fietsongeluk of als u als fietser aangereden bent, is het verstandig een schade-aanrijdingsformulier in te vullen.

Onze letselschade advocaten in Emmeloord zullen het werk voor u uit handen nemen. 

Welke schade wordt vergoed?

Materiële en immateriële schade na een verkeers- of bedrijfsongeval kan worden vergoed. U moet denken aan de volgende schadeposten:

  • Medische kosten
  • Schade aan kleding, schoenen en overige materiële zaken
  • Reiskosten naar bijvoorbeeld het ziekenhuis, de fysiotherapeut of psycholoog
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Studievertraging
  • Inkomensschade
  • De kosten die u maakt voor het onderhoud aan uw huis en/of tuin

 

Wilt u weten welke verklaring bij letselschade u heeft? Een letselschade advocaat in Emmeloord van ons letselschadebureau helpt u graag en altijd 100%.

Heb ik recht op smartengeld?

Smartengeld is een vergoeding voor de pijnklachten die u heeft. Daarnaast is smartengeld een vergoeding voor gezondheid, geestelijke en psychische schade. Maar ook voor levensvreugde en verdriet valt onder smartengeld.

Bent u gewond geraakt bij een ongeluk of heeft u onderliggende klachten overgehouden? Dan is er altijd recht op een smartengeldvergoeding. Een letselschade advocaat in Emmeloord van ons advocatenkantoor helpt u graag bij het verkrijgen.

Mensen zoeken ook

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade advocaat 

Emmeloord

Een aanrijding, bedrijfsongeval van hondenbeet. Als letselschade aan een ongeval overhoudt, kunt u gratis een aanspraak maken op de hulp van een letselschadeadvocaat in Emmeloord van ons letselschadebureau.

Wij

zijn Letselschade Kompas, een letselschadebureau waar de beste letselschade juristen van Nederland gratis voor u werken als u gewond bent geraakt en gedeeltelijke schade. Door zekerheid ervaring in het claimen van letselschade weten wij hoe wij u het beste kunnen helpen en altijd volledig kunnen helpen!

Graag stellen wij onze letselschade juristen aan u voor!

WIJ

Toppadvocaten, hele contacten over en weer, Charlotte bedankt voor alles wat je bent een topper en Friso bedankt dat je attent bent op de mogelijkheden.

Elly Uitslager

1 year geleden

Goede letselschade specialisten, ben blij dat dit letselschadebureau ingeschakeld heb!

Vikaash

54 years geleden

Heel goede ervaring met deze letselschade Advocaat, deze heeft mij prima geholpen.

Gerard

54 years geleden

Duidelijk letselschade advies gekregen en altijd goed bereikbaar. Mijn volledige letselschade vergoed gekregen. Ik raad deze letselschade juristen zeker aan.

Bresilla Mulder

11 months geleden

Fijne mensen met veel kennis en ervaring. De heer Friso Brugman gaat direct voor mij aan de slag en heeft mijn schade snel en volledig verhaald op de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

CO

11 months geleden

Ik werd zeer vriendelijk te woord door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn mevrouw advocaat El Haddad. Ik ben echt zeer goed te spreken over haar waarschijnlijkheid en de manier waarop ze je woord staat. Daarnaast heb je alle informatie die je nodig hebt en stelt je gerust. Al met al een topervaring!

Frank Witholt

54 years geleden

Volledige professionaliteit, professionele hulp van begin tot eind, zeer vriendelijke service. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en de benadering van de cliënt door de advocaten Brugman. Ik raad het iedereen aan. Bel ze en het helpt 101%

Kamil G

1 year geleden

Brugman heeft mij geholpen met mijn letselschade. Zeer bekwame medewerkers en professionele service. Ze zijn altijd precies op de hoogte van de huidige stand van zaken. Ik raad Brugman ten zeerste aan.

Kevin Wiedijk

1 year geleden

Goede letselschade specialisten.

André Kalbvleesch

2 years geleden

Absoluut ontdekt! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit werd beschreven. Ik zou niet geschoolden om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed ondersteund en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had. Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank :)

Tobias Moon

2 years geleden

Na een motorongeluk en onenigheid met de verzekering van de tegenpartij, heb ik mij gemeld bij Brugman letselschade in Wognum. Ben hier zeer goed ontvangen en alles is goed doorgenomen qua ongeval en evt geaccepteerde uit het ongeval. Brugman letselschade heeft mijn dossier gehartigd en met goede afsluiting tot een einde gebracht. De mensen bij Brugman letselschade zijn snel met hun mailcontact en de communicatie verloopt vaak via een afgestudeerde persoon. Al met al zeker een aanbeveling om als U een letselschade advocaat nodig heeft ik U Brugman letselschade zeker kan aanbevelen.

Bert

54 years geleden

Ik heb mijn dossier laten overnemen door Brugman letselschade en werd meteen goed opgepakt , vriendelijke behandelaar , snelle antwoorden en optimale inzet. Sinds ik bij Brugman zit zie ik vooruitgang geboekt in mijn zaak! Zeker aan te raden.

MY

2 years geleden