Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Emmeloord

Zoekt u een letselschadeadvocaat in de buurt van Emmeloord? De letselschade advocaten in Emmeloord van Letselschade Kompas helpen u graag verder bij de verhalen van letselschade na een aanrijding van bedrijfsongeval.

Wij helpen u altijd 100% kosteloos bij letselschade, de advocaatkosten verhalen wij op de aansprakelijke partij.

Wat kost een letselschade advocaat in Emmeloord

Onze letselschade advocaat in Emmeloord helpen u graag verder. Niet alleen uw letselschade verhalen wij op de aansprakelijke partij, maar ook de advocaat kosten.

Bent u geraakt geraakt door een aanrijding of bedrijfsongeval ? Bel of mail ons voor gratis letselschade advies. Dit adviesgesprek kan gewoon bij u thuis plaatsvinden in Emmeloord! Tijdens dit gesprek worden de gevolgen van het incident besproken, daarna gaan wij direct voor u aan de slag. Op korte termijn zullen wij een voorschot krijgen voor u aanvragen bij de verzekering van de aansprakelijke partij.

Contact opnemen met uw letselschade advocaat in Emmeloord gaat heel eenvoudig. Bel gratis 0800 278 4626 of stuur ons een bericht via de mail of whatsapp en wij nemen direct contact met u op.

Wie is aansprakelijk bij een aanrijding?

Bent u in de auto van achteren aangereden in de buurt van Emmeloord? Bij een aanrijding van achteren kan het gaan om een ​​kettingbotsing of een kop-staart botsing.

In de eerste situatie zijn er minimaal drie voertuigen betrokken bij het auto ongeluk. Bij de tweede situatie zijn er twee betrokken voertuigen. Maar wie is er aansprakelijk bij een aanrijding van achteren?

In de wet is opgenomen dat er voldoende voertuigen afstand moeten houden. Dit staat in artikel 19 Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens. Is er geen voldoende afstand gehouden? Dan is de achterop rijdende auto aansprakelijk voor de schade. Op deze hoofdregel zijn wel uitzonderingen:

 • het voorste voertuig snijdt het achterste voertuig af
 • er wordt door het voorste voertuig plotseling geremd

Uw letselschade advocaat te Emmeloord helpt u graag bij de verhalen van uw letselschade als gevolg van een aanrijding. Wij helpen u altijd 100% kosteloos.

Waar heb ik recht op na een bedrijfsongeval?

Bent u betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval? Dit kan tot ernstig letsel leiden. Veel voorkomend letsel bij een ongeluk op het werk bestaat uit hersenletsel , nekklachten of botbreuken.

De schade als gevolg van een bedrijfsongeval kan hoog oplopen, zeker bij loonschade door arbeidsongeschiktheid. Uw werkgever is in de meeste gevallen aansprakelijk voor de door u geleden schade. De wetgeving legt de werkgever namelijk een zorgplicht op.

De zorgplicht van de werkgever houdt in dat deze er alles aan gedaan moet hebben om een ​​ongeval te voorkomen. Het is bij een bedrijfsongeval lastig voor de werkgever om dit te bewijzen. De werkgever is dan verplicht om uw letselschade te vergoeden.

Onze letselschade advocaten in Emmeloord helpen u graag bij de verhalen van uw letselschade als gevolg van een ongeval op het werk en altijd volledig kosteloos.

Gebeten door een hond in Emmeloord

Heeft u letsel dat is veroorzaakt door een hondenbeet ? Dan kan uw letselschade advocaat in Emmeloord de bezitter van de hond voor u aansprakelijk stellen.

In artikel 6:179 BW (Burgerlijk Wetboek) staat vermeld dat de bezitter van een dier de schade moet vergoeden die het dier toebrengt aan personen en zaken. Van belang is wel dat u getuigen heeft van de hondenbeet en dat u weet wie de hondenbezitter is. Want alleen dan kunt u succesvol letselschade claimen.

Houdt u er rekening mee dat hondenbezitters niet verplicht zijn zich te verzekeren tegen schade veroorzaakt door een hondenbeet. Vraag daarom altijd goed na of de hondenbezitter in het bezit is van een v.

Wat moet ik doen na een ongeval?

Bij letsel veroorzaakt door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een hondenbeet is het belangrijk voor uw letselschadedossier dat u zo snel mogelijk naar een arts gaat. Deze kunnen uw letsel beoordelen en de klachten zoals nekklachten noteren in uw medisch dossier.

Daarnaast is het van belang dat u de reacties van getuigen noteert en een advocaat van ons kantoor inschakelt. Onze letselschade advocaten in Emmeloord zullen het werk verder voor u uit handen nemen. Uw letselschade advocaat in Emmeloord stelt de aansprakelijkheidsbrief op en zorgt er na erkenning van de aansprakelijkheid voor dat u een voorschot op uw letselschade vergoeding ontvangt.

Bent u aangereden, bijvoorbeeld bij een kopstaartbotsing of als fietser aangereden door een auto, dan is het van belang dat u een schadeformulier invult. Hierop kunt u namelijk automatische informatie kwijt, zoals de toedracht van het ongeval en wie dubbele is bij een aanrijding. Ondertekenen beide partijen het aanrijdingsformulier , dan staat de inhoud hiervan vast tussen partijen.

Vaak wordt een aanrijdingsformulier alleen ingevuld bij een auto ongeluk, dit ten onrechte. Ook bij een fietsongeluk of als u als voetganger aangereden bent, is het verstandig een schade-aanrijdingsformulier in te vullen.

Welke schadeposten worden vergoed?

Materiële en immateriële schade na een verkeers- of bedrijfsongeval worden vergoed. U moet denken aan de volgende schadeposten:

 • Medische kosten
 • Schade aan kleding, schoenen en overige materiële zaken
 • Reiskosten naar bijvoorbeeld het ziekenhuis, de fysiotherapeut of psycholoog
 • Kosten voor huishoudelijke hulp
 • Studievertraging
 • Inkomensschade
 • De kosten die u maakt voor het onderhoud aan uw huis en/of tuin

 

Wilt u uw letselschade berekenen en verhalen? Een letselschade advocaat in Emmeloord van ons letselschadebureau helpt u graag en altijd 100%.

Heb ik recht op smartengeld?

Smartengeld is een vergoeding voor de pijnklachten die u heeft. Daarnaast is smartengeld een vergoeding voor gezondheid, geestelijke en psychische schade. Maar ook voor levensvreugde en verdriet valt onder smartengeld.

Bent u gewond geraakt bij een ongeluk of heeft u onderliggende klachten overgehouden? Dan is er altijd recht op een smartengeldvergoeding. Een letselschade advocaat in Emmeloord van ons advocatenkantoor helpt u graag bij het verkrijgen.

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

7 months geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 year geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 year geleden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland