Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

EN NL
NL

De beste letselschade advocaat in Limburg

Als u letsel oploopt als gevolg van een aanrijding, een hondenbeet of een arbeidsongeval, dan wilt u uiteraard een letselschade vergoeding eisen. Hiervoor wilt u de beste letselschade advocaat in Limburg inschakelen. Dat is vanzelfsprekend.

Wat de beste letselschade advocaat in Limburg is kunnen wij u niet vertellen. Dit is namelijk voor iedereen anders. Wilt u echter een ervaren en deskundige letselschade advocaat die van een persoonlijke aanpak houdt en zich volledig voor uw belangen inzet? Dan zijn wij de beste letselschade advocaat voor u!

Letselschade Kompas is geen standaard letselschade bureau. Ons letselschadebureau is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een van de weinige gespecialiseerde advocatenkantoren in Nederland. Daarom wordt u bij ons altijd geholpen door een meer dan goede letselschade advocaat.

Onze letselschade specialisten:

 • zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten
 • hebben allemaal een universitaire opleiding
 • genieten ruime ervaring in letselschade claimen na een ongeluk
 • zijn deel aangesloten bij de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten Nederland

 

Wat doet een letselschade advocaat in Limburg voor mij?

Onze letselschade advocaten werken door heel Limburg. U kunt dus altijd bij ons terecht. Voor een letselschade advocaat in Tilburg, een Letselschade advocaat in Eindhoven (nabij Limburg of een letselschade advocaat in Venlo. Maar wij komen gewoon bij u thuis!

Tijdens een persoonlijk en uitgebreid letselschade advies bij u thuis bespreken wij wat voor ongeluk u is overkomen en wat u hieraan heeft overgehouden. Bijvoorbeeld whiplash klachten na een aanrijding of een breuk of hersenletsel na een bedrijfsongeval.

Na het intakegesprek gaat onze letselschade expert direct voor u aan de slag, wij:

 

Lijdt u letselschade door een auto ongeluk, fiets ongeluk, hondenbeet of ongeluk op het werk? Laat door ons de hoogte van de letselschade berekenen en claimen op de verzekeraar van de aansprakelijke persoon. Wij doen dit altijd gratis voor u!

Kosten letselschade advocaat

Veel mensen kiezen voor een letselschade bureau omdat ze denken dat een letselschade advocaat hoge kosten met zich meebrengt. Dit is echter een misverstand. Bij ons letselschade bureau ontvangt u namelijk altijd rechtsbijstand van een letselschade advocaat, gratis!

In de wet is opgenomen dat een slachtoffer van een aanrijding, hondenbeet of bedrijfsongeval, recht heeft op gratis rechtsbijstand van een letselschade expert. Dit kan een letselschade jurist zijn van een rechtsbijstandsverzekering, een letselschade bureau, maar ook een letselschade advocaat in Limburg.

Kiest u voor een letselschade advocaat in Limburg van ons kantoor, dan maakt u dus nooit kosten. De enige voorwaarde is dat er een aansprakelijke partij is of dat u in het bezit bent van een svi- verzekering.

Wilt u gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Limburg? Onze letselschade advocaten in Tilburg, Nijmegen, Venlo en onze letselschade advocaat in Eindhoven helpt u graag en altijd 100% kosteloos!

Welke letselschade bedragen worden vergoed?

Nadat de tegenpartij aansprakelijk gesteld is en de aansprakelijkheid erkend is door de letselschade verzekeraar, wordt er een schadestaat opgesteld. Hier staan alle letselschade bedragen op die op uw situatie van toepassing zijn.

Voorbeelden van letselschade bedragen die onderdeel uitmaken van een schadevergoeding zijn:

 • loonschade omdat u niet kunt werken
 • een studievertraging omdat u hierdoor later op de arbeidsmarkt komt
 • medische kosten
 • reiskosten
 • kosten gemaakt tijdens een ziekenhuisopname
 • mantelzorg
 • kosten in verband met hulp in het huishouden
 • smartengeld

of bel direct

0800-27 84 626

Wat is smartengeld?

Een letselschade vergoeding bestaat uit materiΓ«le schadeposten en een immateriΓ«le schadevergoeding. Deze laatste schadepost wordt vaak smartengeld genoemd.

Indien u letsel aan een aanrijding heeft overgehouden, dan is er altijd recht op smartengeld. Maar wat is smartengeld eigenlijk en hoe moet je smartengeld berekenen?

Smartengeld is een vergoeding voor de "smart" die er door een ongeluk geleden wordt. Na een ongeluk krijg je namelijk te maken met pijn door een beenbreuk of whiplash symptomen, is er verdriet over wat er gebeurd is en kunnen er psychische klachten ontstaan als een post traumatische stressstoornis of verkeersangst.

Smartengeld is een vergoeding voor al het voorgaande. Smartengeld berekenen is echter bijzonder lastig, want hoe waardeer je pijn en verdriet op geld?

Smartengeld berekenen gebeurt in Nederland door middel van de Smartengeldgids, een verzameling gerechtelijke uitspraken van de Nederlandse rechters.

Lees hier meer over smartengeld berekenen na een aanrijding, bedrijfsongeval of als u gebeten door een hond bent.

Contact met uw Letselschade advocaat in Limburg

Wilt u ook gratis uw letselschade laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Limburg? Neem dan contact met ons letselschade bureau op. U wordt altijd geholpen door een letselschade advocaat.

Letselschade Kompas is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten en heeft:

 • een letselschade advocaat in Nijmegen
 • letselschade advocaten in Tilburg
 • letselschade advocaten in Eindhoven
 • een letselschade advocaat in Venlo

Waar in Limburg u ook woont, onze letselschade advocaten helpen u graag en komen gewoon bij u thuis voor een letselschade advies of intakegesprek.

of bel direct

0800-27 84 626
Letselschade advocaat
Formulier sluiten

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Formulier sluiten

Letselschade claimen

Letselschade advocaat Limburg

Zoekt u een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Limburg? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos.