Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Limburg

Als u op zoek bent naar een letselschade advocaat in Limburg, dan zit u bij ons letselschade bureau goed. Met afspraaklocaties in Tilburg, Maastricht, Nijmegen, Eindhoven en Venlo zijn wij altijd dichtbij.

U hoeft voor het verhalen van letselschade na een ongeluk uw huis niet uit,  1 van onze letselschade advocaten in Limburg komt namelijk gewoon bij u thuis voor een letselschade advies of intakegesprek.

Wilt u ook gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Limburg? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij letselschade.

De beste letselschade advocaat in Limburg

Als u letsel oploopt als gevolg van een aanrijding, een hondenbeet of een arbeidsongeval, dan wilt u uiteraard een letselschade vergoeding eisen. Hiervoor wilt u de beste letselschade advocaat in Limburg inschakelen. Dat is vanzelfsprekend.

Wat de beste letselschade advocaat in Limburg is kunnen wij u niet vertellen. Dit is namelijk voor iedereen anders. Wilt u echter een ervaren en deskundige letselschade advocaat die van een persoonlijke aanpak houdt en zich volledig voor uw belangen inzet? Dan zijn wij de beste letselschade advocaat voor u!

Letselschade Kompas is geen standaard letselschade bureau. Ons letselschadebureau is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een van de weinige gespecialiseerde advocatenkantoren in Nederland. Daarom wordt u bij ons altijd geholpen door een meer dan goede letselschade advocaat.

Onze letselschade specialisten:

 • zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten
 • hebben allemaal een universitaire opleiding genoten
 • genieten ruime ervaring in letselschade claimen na een ongeluk
 • zijn deels aangesloten bij de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten Nederland

Wat doet een letselschade advocaat in Limburg voor mij?

Onze letselschade advocaten werken door heel Limburg. U kunt dus altijd bij ons terecht. Voor een letselschade advocaat in Tilburg, een Letselschade advocaat in Eindhoven of een letselschade advocaat in Venlo. Maar wij komen gewoon bij u thuis voor een intake of gratis letselschade advies!

Tijdens een persoonlijk en uitgebreid letselschade advies bij u thuis bespreken wij wat voor ongeluk u is overkomen en wat u hieraan heeft overgehouden. Bijvoorbeeld whiplash klachten na een aanrijding of een breuk of hersenletsel na een bedrijfsongeval.

Na het intakegesprek gaat onze letselschade expert direct voor u aan de slag, wij:

 1. stellen een aansprakelijkheidsbrief op
 2. gaan de tegenpartij aansprakelijk stellen
 3. vragen een voorschot op uw letselschade aan
 4. voeren de onderhandelingen over de hoogte van de schadevergoeding
 5. stellen een schadestaat op met daarop alle relevante letselschade bedragen
 6. zorgen ervoor dat u een maximale schadevergoeding ontvangt.

 

Lijdt u letselschade door een auto ongeluk, fietsongeluk, hondenbeet of ongeluk op het werk? Laat door ons de hoogte van de letselschade berekenen en claimen op de verzekeraar van de aansprakelijke persoon. Wij doen dit altijd gratis voor u!

Kosten letselschade advocaat

Veel mensen kiezen voor een letselschade bureau omdat ze denken dat een letselschade advocaat hoge kosten met zich meebrengt. Dit is echter een misverstand. Bij ons letselschade bureau ontvangt u namelijk altijd rechtsbijstand van een letselschade advocaat, gratis!

In de wet is opgenomen dat een slachtoffer van een aanrijding, hondenbeet of bedrijfsongeval recht heeft op gratis rechtsbijstand van een letselschade expert. Dit kan een letselschade jurist zijn van een rechtsbijstandsverzekering, een letselschade bureau, maar ook een letselschade advocaat in Limburg.

Kiest u voor een letselschade advocaat in Limburg van ons letselschadekantoor, dan maakt u dus nooit kosten. De enige voorwaarde is dat er een aansprakelijke partij is of dat u in het bezit bent van een svi- verzekering.

Wilt u gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Limburg? Onze letselschade advocaten in Tilburg, Nijmegen, Venlo en onze letselschade advocaat in Eindhoven helpt u graag en altijd 100% kosteloos!

Welke letselschade bedragen worden vergoed?

Nadat de tegenpartij aansprakelijk gesteld is en de aansprakelijkheid erkend is door de letselschade verzekeraar, wordt er een schadestaat opgesteld. Hier staan alle letselschade bedragen op die op uw situatie van toepassing zijn.

Voorbeelden van letselschade bedragen die onderdeel uitmaken van een schadevergoeding zijn:

 • loonschade omdat u niet kunt werken
 • een studievertraging omdat u hierdoor later op de arbeidsmarkt komt
 • medische kosten
 • reiskosten
 • kosten gemaakt tijdens een ziekenhuisopname
 • mantelzorg
 • kosten in verband met hulp in het huishouden
 • smartengeld

Wat is smartengeld?

Een letselschade vergoeding bestaat uit materiële schadeposten en een immateriële schadevergoeding. Deze laatste schadepost wordt vaak smartengeld genoemd.

Indien u letsel aan een aanrijding heeft overgehouden, dan is er altijd recht op smartengeld. Maar wat is smartengeld eigenlijk en hoe moet je smartengeld berekenen?

Smartengeld is een vergoeding voor de "smart" die er door een ongeluk geleden wordt. Na een ongeluk krijg je namelijk te maken met pijn door een beenbreuk of whiplash symptomen, is er verdriet over wat er gebeurd is en kunnen er psychische klachten ontstaan als een post traumatische stressstoornis of verkeersangst.

Smartengeld is een vergoeding voor al het voorgaande. Smartengeld berekenen is echter bijzonder lastig, want hoe waardeer je pijn en verdriet op geld?

Smartengeld berekenen gebeurt in Nederland door middel van de Smartengeldgids, een verzameling gerechtelijke uitspraken van de Nederlandse rechters.

Lees hier meer over smartengeld berekenen na een aanrijding, bedrijfsongeval of als u gebeten door een hond bent.

Contact met uw letselschade advocaat in Limburg

Wilt u ook gratis uw letselschade laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Limburg? Neem dan contact met ons letselschade bureau op. U wordt altijd geholpen door een letselschade advocaat.

Bel voor gratis juridische hulp van een letselschade advocaat in Limburg 0800 278 4626 (gratis), of stuur ons een whatsapp bericht of mailbericht.

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

10 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland