Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Kosten letselschade advocaat Leiden

Kiest u voor een letselschade advocaat in Leiden, dan heeft u de beste rechtsbijstand die u maar kunt krijgen. U kunt ook kiezen voor een letselschade jurist van een letselschade bureau, maar de kwaliteit is vaak veel minder.

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten, een landelijk werkend advocatenkantoor gespecialiseerd in het bijstaan van slachtoffers van een ongeluk. Kiest u voor ons kantoor, dan wordt u dus geholpen door een letselschade advocaat.

Ons kantoor is dus geen standaard letselschade bureau waar u geholpen wordt door een letselschade behandelaar zonder diploma's en de vereiste kennis. U wordt geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat.

Het prettige voor u is dat u geen kosten maakt voor de hulp van onze letselschade advocaat in Leiden. Wij helpen u altijd gegarandeerd gratis.

Wat doet een letselschade advocaat in Leiden?

Een ongeluk kan grote gevolgen voor u met zich meebrengen. Zo kan er letsel ontstaan met arbeidsongeschiktheid tot gevolg. Maar ook maakt u de nodige kosten. Het is dan vanzelfsprekend dat u uw letselschade wilt claimen op de aansprakelijke partij.

Letselschade claimen is niet eenvoudig. En als u verwondingen en klachten heeft houdt u zich ook liever met uw revalidatie bezit dan met letselschade verhalen. Dan is het fijn dat u een beroep kunt doen op een letselschade advocaat in Leiden. Maar wat doet deze letselschade expert voor u?

Kiest u voor een belangenbehartiger van ons kantoor, dan;

  • onderzoeken wij wie schuldig is bij een ongeluk
  • gaan wij voor u de tegenpartij aansprakelijk stellen
  • wordt er een voorschot geregeld
  • zorgen wij voor een maximale schadevergoeding

 

Kiest u dus voor een letselschade advocaat in Leiden van Brugman Letselschade Advocaten, dan nemen wij alle zorgen omtrent het claimen van schadevergoeding van u over.

Letselschade door een aanrijding

Een aanrijding is meestal het gevolg van een fout van een andere weggebruiker. Bijvoorbeeld omdat deze de voorrangsregels negeert of omdat er tekort afstand wordt gehouden met als gevolg een kettingbotsing.

Is een ander schuldig bij een aanrijding, dan dient deze persoon uw letselschade te vergoeden. Alle motorrijtuigen in Nederland zijn echter verplicht verzekerd zodat u een letselschade claim rechtstreeks kunt indienen bij de WAM- verzekeraar van het desbetreffende motorvoertuig.

Bij een auto ongeluk is artikel 5 Wegenverkeerswet van belang. Hierin staat dat het een ieder verboden is zich zo te gedragen dat er een vergrote kans op ongelukken ontstaat. Dus de persoon die geen voorrang verleend of bij u achterop rijdt door het houden van te weinig afstand is altijd schuldig.

Bent u als fietser aangereden? Dan gelden er bijzondere regels als het om een letselschade vergoeding gaat. Dit geldt ook voor het geval u als voetganger aangereden wordt. U leest er hieronder alles over.

Ik ben aangereden op de fiets wat moet ik doen?

Bent u als fietser aangereden of als voetganger aangereden? Dan gelden er bijzondere regels die inhouden dat u altijd recht hebt op een letselschade vergoeding. Wie schuldig is bij een aanrijding maakt daarbij niet uit. De enige voorwaarde is dat u als fietser aangereden door een auto bent.

De bijzondere regelgeving voor fietser en voetgangers die betrokken zijn bij een verkeersongeluk staat in artikel 185 wvw. Op basis van dit wetsartikel:

  • ontvangt u als slachtoffer 100% van uw schade vergoed als u als fietser aangereden bent door een auto door de autobestuurder zijn schuld
  • heeft u recht op ten minste 50% van de geleden letselschade als u als fietser geen voorrang verleende of bijvoorbeeld door rood licht reed
  • hebben kinderen altijd recht op een letselschade vergoeding van 100%.

Bent u aangereden en wilt u gratis hulp van uw letselschade advocaat in Leiden? Neem dan contact met onze letselschade specialisten op. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in.

Gratis rechtstand van een letselschade advocaat in Leiden

Wist u dat u recht heeft op gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Leiden? De enige voorwaarde is dat een ander aansprakelijk is voor de door u geleden schade. Maar ook de meeste svi- verzekeringen betalen de kosten van een letselschade expert.

Bij Letselschade Kompas helpen wij u dus altijd volledig kosteloos bij het claimen van letselschade.

Wilt u ook gratis rechtsbijstand na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u gratis en gaan direct voor u aan de slag na een ongeluk.

Letselschade advocaat
Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade claimen

Letselschade advocaat Leiden

Zoekt u een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Leiden? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos.