Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Leiden

U kunt nog zo voorzichtig zijn, een ander is dit vaak niet met als gevolg dat u van achteren aangereden wordt of op de fiets door een auto aangereden wordt. Maar ook door een bedrijfsongeval of hondenbeet kunt u letsel oplopen met schade tot gevolg, zoals inkomensschade en medische kosten.

Gelukkig kunt u bij letselschade buiten uw schuld gratis een letselschade advocaat in Leiden van ons letselschadebureau inschakelen. Wij helpen u graag!

Waarom een letselschade advocaat in Leiden inschakelen?

Na een ongeluk komt er veel op uw af, op persoonlijk vlak, maar ook financieel. Dan is het fijn als een belangenbehartiger uw financiële zorgen uit handen neemt.

Kiest u voor het verhalen van letselschade voor een letselschade advocaat in Leiden van ons letselschadebureau, dan kiest u voor de beste rechtsbijstand die u maar kunt krijgen. U kunt ook kiezen voor een letselschade jurist van een letselschade bureau, maar de kwaliteit is vaak veel minder. Zo is een letselschade advocaat altijd Universitair geschoold en zijn zij verplicht de kennis over letselschade jaarlijks bij te houden en te bevorderen.

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten, een landelijk werkend advocatenkantoor gespecialiseerd in het bijstaan van slachtoffers van een ongeluk. Kiest u voor ons kantoor, dan wordt u dus geholpen door een letselschade advocaat.

Ons kantoor is dus geen standaard letselschade bureau waar u geholpen wordt door een letselschade behandelaar zonder diploma's en de vereiste kennis. U wordt geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat.

Het prettige voor u is dat u geen kosten maakt voor de hulp van onze letselschade advocaat in Leiden. Wij helpen u altijd gegarandeerd gratis.

Wat doet een letselschade advocaat in Leiden

Een ongeluk kan grote gevolgen voor u met zich meebrengen. Zo kan er letsel ontstaan met arbeidsongeschiktheid en inkomensschade tot gevolg. Maar ook maakt u de nodige kosten. Het is dan vanzelfsprekend dat u uw letselschade wilt claimen op de aansprakelijke partij.

Letselschade claimen is niet eenvoudig. En als u verwondingen en klachten heeft houdt u zich ook liever met uw revalidatie bezit dan met letselschade verhalen. Dan is het fijn dat u een beroep kunt doen op een letselschade advocaat in Leiden. Maar wat doet deze letselschade expert voor u?

Kiest u voor een belangenbehartiger van ons kantoor, dan;

 1. onderzoeken wij wie schuldig is bij een ongeluk
 2. gaan wij voor u de tegenpartij aansprakelijk stellen
 3. wordt er een voorschot geregeld
 4. zorgen wij voor een maximale schadevergoeding

 

Kiest u dus voor een letselschade advocaat in Leiden van ons letselschadekantoor, dan nemen wij alle zorgen omtrent het claimen van schadevergoeding van u over.

Wie is mijn letselschade advocaat in Leiden?

Op ons kantoor werken alleen maal gepassioneerde letselschade specialisten met ieder een eigen specialisme. Zo hebben wij letselschadeprofessionals die zich met name bezighouden met verkeersongevallen of bedrijfsongevallen. Maar ook hebben wij een letselschade advocaat die alleen zelfstandig ondernemers met letselschade helpt. Ieder ongeluk en ieder situatie is namelijk anders!

Bij ons wordt u dus altijd bijgestaan door een letselschade expert die juist u het beste kan helpen.

Wilt u weten wie wij zijn? Hier vindt u ons hele team van letselschade experts!

Letselschade door een aanrijding in Leiden

Een aanrijding is meestal het gevolg van een fout van een andere weggebruiker. Bijvoorbeeld omdat deze de voorrangsregels negeert of omdat er tekort afstand wordt gehouden met als gevolg een kettingbotsing.

Is een ander schuldig bij een aanrijding, dan dient deze persoon uw letselschade te vergoeden. Alle motorrijtuigen in Nederland zijn verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid zodat u een letselschade claim rechtstreeks kunt indienen bij de WAM- verzekeraar van het desbetreffende motorvoertuig. Uiteraard doet u letselschade advocaat in Leiden dit voor u!

Bij een auto ongeluk is artikel 5 Wegenverkeerswet van belang. Hierin staat dat het een ieder verboden is zich zo te gedragen dat er een vergrote kans op ongelukken ontstaat. Dus de persoon die geen voorrang verleend of bij u achterop rijdt door het houden van te weinig afstand is altijd schuldig.

Bent u als fietser aangereden? Dan gelden er bijzondere regels als het om een letselschade vergoeding gaat. Dit geldt ook voor het geval u als voetganger aangereden wordt. U leest er hieronder alles over.

Als fietser aangereden in Leiden

Bent u als fietser aangereden of als voetganger aangereden? Dan gelden er bijzondere regels die inhouden dat u altijd recht hebt op een letselschade vergoeding.

Wie schuldig is bij een aanrijding maakt daarbij niet uit. De enige voorwaarde is dat u als fietser aangereden door een auto of ander motorvoertuig bent.

De bijzondere regelgeving voor fietser en voetgangers die betrokken zijn bij een verkeersongeluk staat in artikel 185 wvw. Op basis van dit wetsartikel:

 • ontvangt u als slachtoffer 100% van uw schade vergoed als u als fietser aangereden bent door een auto door de autobestuurder zijn schuld
 • heeft u recht op ten minste 50% van de geleden letselschade als u als fietser geen voorrang verleende of bijvoorbeeld door rood licht reed
 • hebben kinderen tot 14 jaar altijd recht op een letselschade vergoeding van 100%.

 

Bent u aangereden en wilt u gratis hulp van uw letselschade advocaat in Leiden? Neem dan contact met onze letselschade specialisten op. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in.

Aangereden onder werktijd

Het kan ook zo zijn dat u tijdens uw werk aangereden wordt. Bijvoorbeeld een scooterongeluk als bezorger van eten of een auto ongeluk als pakketbezorger, vrachtwagenchauffeur of vertegenwoordiger.

De Hoge Raad, Nederlands hoogste rechtsorgaan, heeft bepaald dat werkgevers medewerkers verplicht moeten verzekeren als medewerkers voor werk aan het verkeer deelnemen. Deze verzekering wordt de WEGAS of WEGAM verzekering genoemd.

Bent u dus betrokken bij een fietsongeluk, scooterongeluk of auto ongeluk onder werk, dan kunt u altijd letselschade claimen, ook bij een eenzijdig verkeersongeluk of als u zelf een verkeersongeluk veroorzaakt heeft.

De schade inzittendenverzekering

Ook buiten werk kunt u aanspraak op een letselschade uitkering maken als er geen aansprakelijke persoon is. Dit is met name het geval bij:

 • een eenzijdig verkeersongeluk
 • eigen schuld aan een aanrijding

 

Naast de verplichte verzekering voor motorvoertuigen is er ook een vrijwillige verzekering die afgesloten kan worden, de svi verzekering. U kunt op grond van deze verzekering altijd een letselschade uitkering claimen, ongeacht wat er gebeurd is. Uw letselschade advocaat in Leiden adviseert u graag.

Bedrijfsongeval in Leiden

Een val van een grote hoogte, een fout van een collega of een aanrijding onder werktijd. U kunt op het werk te maken krijgen met een ongeval. Een ongeluk met letsel tot gevolg wordt een bedrijfsongeval genoemd.

Aansprakelijk voor een bedrijfsongeval is in de meeste gevallen de werkgever. Hierop rust namelijk een zorgplicht. Deze houdt in dat u de werkgever aansprakelijk stellen kunt als deze niet gezorgd heeft dat u het werk veilig kon doen. In de praktijk blijkt een werkgever ook bijna altijd aansprakelijk voor letselschade als gevolg van een ongeluk op het werk.

Mensen lezen ook:

De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

5 months geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 year geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 year geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland