Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Hertogenbosch

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Hertogenbosch? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze letselschade specialisten helpen u graag en kosteloos bij het verhalen van uw letselschade. Of het nu om een auto ongeluk, een bedrijfsongeval of een hondenbeet gaat, onze letselschade advocaten helpen u graag.

Ons letselschadekantoor is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een van de enige gespecialiseerde advocatenkantoren in 's Hertogensbosch dat zich alleen bezighoudt met het claimen van letselschade. Dus ook voor een letselschade advocaat in Hertogenbosch kunt u bij ons terecht.

Wat doet een letselschade advocaat in Hertogenbosch voor mij?

Als u bent aangereden, gebeten door een hond of u een arbeidsongeval is overkomen, dan krijgt u te maken met letsel en schade. letselschade claimen is ingewikkeld en na een ongeluk houdt u zich liever bezig met uw herstel. Daarom kunt u een beroep doen op een letselschade advocaat in Hertogenbosch of letselschade bureau.

Maar wat doet een letselschade advocaat in Hertogenbosch nu eigenlijk? Kiest u voor een advocaat van ons kantoor dan:

 • zullen wij de tegenpartij aansprakelijk stellen
 • regelen wij direct een letselschade voorschot voor u
 • onderhandelen wij met de verzekeraar
 • voeren wij de discussie met de letselschade verzekeraar
 • stellen wij een schadestaat op.
 • schakelen wij zo nodig een medisch adviseur of arbeidsdeskundige in

 

Lijdt u letselschade na een ongeluk? Schakel dan een letselschade advocaat uit Hertogenbosch in. Kiest u voor een letselschade specialist van ons kantoor? Dan helpen wij u kosteloos!

Wat kost een letselschade advocaat in Hertogenbosch?

Als u een ongeluk is overkomen, dan krijgt u over het algemeen te maken met een letselschade jurist van één van de grote verzekeraars die wij in Nederland hebben. Deze hebben veel kennis van het letselschade recht. Verzekeraars hebben ook tot doel om de schade uitkeringen zo laag mogelijk te houden. Het zijn immers bedrijven met een winstoogmerk.

Om ervoor te zorgen dat u opgewassen bent tegen een letselschade jurist van een verzekeraar, is het goed om zelf ook een belangenbehartiger in de arm te nemen. U weet dan zeker dat je net zoveel kennis hebt als de verzekeraar.

Ook de wetgever heeft bedacht dat het verstandig is dat een letselschade slachtoffer zich kan laten bijstaan door een belangenbehartiger. Daarom staat in artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek dat een slachtoffer van letselschade gratis gebruik kan maken van de diensten van een letselschade advocaat.

Kiest u voor een letselschade advocaat in Hertogenbosch van ons letselschadekantoor, dan helpen wij u dus geheel kosteloos! De kosten van rechtsbijstand worden namelijk net als uw letselschade betaald door de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde tegenpartij.

Er zijn letselschade bureaus die hun diensten aanbieden op basis van no cure no pay. Dit houdt in dat zij gratis voor u werken, maar daarvoor in de plaats een percentage van uw letselschade vergoeding ontvangen. Bij no cure no pay is dus helemaal geen sprake van gratis rechtsbijstand ook al lijkt dit wel het geval.

Wij adviseren u dus nooit zomaar akkoord te gaan met no cure no pay. Raadpleeg eerst een letselschade jurist van ons kantoor voordat u deze stap zet. In de meeste gevallen heeft u immers recht op gratis rechtsbijstand bij letselschade.

Wilt u ook gratis rechtsbijstand van een ervaren en deskundige letselschade specialist? Neem dan contact met onze letselschade juristen en letselschade advocaten in Hertogenbosch op. Wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos!

Uw letselschade claim indienen

Op grond van de wet dient de aansprakelijke partij u volledig schadeloos te stellen bij letselschade na een ongeluk. Maar wat houdt dat in, een schadeloosstelling? Met andere woorden, welke letselschade bedragen worden er vergoed?

Letselschade bestaat uit materiële schade en immateriële schade. Materiële schade bestaat uit gemaakte kosten, maar ook uit schade, bijvoorbeeld loonschade als gevolg van arbeidsongeschiktheid.

Dit zijn de 10 meest voorkomende materiële schadeposten die onderdeel uit kunnen maken van uw letselschade vergoeding:

 • loonschade doordat u niet kunt werken
 • een studievertraging omdat je lessen en examens hebt gemist
 • medische kosten voor de fysiotherapeut of het eigen risico
 • aangeschafte zelfmedicatie en medische hulpmiddelenkosten voor verzorging en verpleging
 • kosten gemaakt in het ziekenhuis tijdens een opname
 • huishoudelijke hulp
 • onderhoudskosten huis en tuin
 • reiskosten en parkeerkosten
 • reparatiekosten

 

Wilt u dat een letselschade advocaat in Hertogenbosch uw letselschade berekent? Neem dan contact met ons letselschadebureau op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos.

Wanneer recht op smartengeld?

Naast een vergoeding voor materiële schade is er ook recht op een smartengeldvergoeding. Smartengeld is een vergoeding voor het leed dat door een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet geleden wordt.

De vraag is echter wanneer er recht op smartengeld is. Het antwoord is simpel, als u betrokken bent geraakt bij een ongeluk en u heeft hieraan verwondingen of klachten overgehouden, dan is er recht op smartengeld.

Bij licht letsel staat de hoogte van het smartengeld in de richtlijn licht letsel van de Letselschade Raad. Bij zwaar of blijvend letsel vinden wij de hoogte van het smartengeld in de Smartengeldgids.

Lees hier meer over smartengeld

Gratis hulp van een letselschade advocaat in 's Hertogenbosch

Bent u betrokken geraakt bij een auto ongeluk of bent u als fietser aangereden? Heeft de hond van buurman u gebeten of bent u gewond geraakt bij een arbeidsongeval? U kunt dan schadevergoeding eisen en heeft daarnaast recht op gratis juridische bijstand van een letselschade advocaat in Hertogenbosch.

Bel voor gratis rechtsbijstand 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Wat te doen bij een hondenbeet?

Bent u gebeten door een hond, dan kan dit voor vervelend letsel zorgen. Het kan namelijk gaan om een oppervlakkige hondenbeet, maar ook om een diepe bijtwond en zelfs spierschade en zenuwschade.

Lijdt u letselschade door een hondenbeet, dan is een aantal dingen van belang. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je weet van wie de hond is. Ook ligt de bewijslast van de hondenbeet bij het slachtoffer. Kijk daarom altijd of er getuigen zijn en schrijf de namen van deze personen op.

Aansprakelijk bij een hondenbeet is de bezitter van de hond. Er bestaat echter geen verplichte verzekering voor hondenbezitters, dus de aansprakelijkstelling mag direct naar de bezitter van de hond gestuurd worden.

Wilt u gratis hulp bij letselschade claimen na een hondenbeet? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Kerkrade. Onze letselschade specialisten helpen u graag

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland