Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade door scooterongeluk Maastricht

Er is u in Maastricht een scooterongeluk overkomen. Als de tegenpartij schuldig is aan de aanrijding, dan is er recht op een letselschade vergoeding. Want na een ongeluk krijgt u te maken met schade. Denk hierbij aan het verplicht eigen risico, maar ook aan loonschade bij arbeidsongeschiktheid.

Is een ander aansprakelijk voor uw letselschade? Dan is er ook recht op gratis hulp van een letselschade jurist. Op grond van de wet dient de tegenpartij namelijk ook de kosten voor rechtsbijstand te voldoen.

Bent u betrokken bij een scooterongeluk in Maastricht en wilt u uw letselschade claimen op de aansprakelijke partij? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Wat te doen na een scooterongeluk in Maastricht?

Bent u aangereden op de scooter, dan wilt u uiteraard uw schade vergoed krijgen. Maar dan dient wel de aansprakelijkheid vast te staan. Het is daarom belangrijk dat u voldoende bewijsmiddelen hebt om succesvol de tegenpartij aansprakelijk te stellen.

Voor het succesvol aansprakelijk stellen adviseren wij u als volgt:

  • vul altijd een schadeformulier in en doe dit op de plaats van het ongeluk (mist dit veilig kan)
  • laat het schade-aanrijdingsformulier ondertekenen, het is dan een dwingend bewijsmiddel
  • bel bij onraad en doorrijden na een aanrijding altijd de politie. Deze kunnen de dader achterhalen of een proces verbaal opstellen
  • maak foto's van de schade en de ongeval locatie
  • vraag getuigen om een getuigenverklaring

 

Op deze manier kunt u bewijzen wie schuldig is aan het scooterongeluk en de tegenpartij aansprakelijk stellen voor uw letselschade.

Letselschade claimen na een scooterongeluk

Staat de aansprakelijkheid van de tegenpartij vast? Dan kunt u schadevergoeding eisen. Hierbij komen alle door u geleden letselschade bedragen voor vergoeding in aanmerking. Denk daarbij aan loonschade door arbeidsongeschiktheid, het verplicht eigen risico, eigen bijdragen, huishoudelijke hulp, schade aan de scooter en smartengeld.

Letselschade claimen is niet eenvoudig. Op grond van de wet kun u echter kosteloos een beroep doen op een letselschade jurist van ons letselschade bureau. Wij helpen u graag en nemen het gehele letselschade traject voor u uit handen. U heeft er dan geen omkijken na en kunt zich richten op uw herstel na het scooterongeluk in Maastricht.

Wat is smartengeld?

Bij letselschade na een scooterongeluk ontstaat er allerlei schade. Maar er is ook recht op smartengeld. Maar wat is smartengeld eigenlijk? Een aanrijding gaat niet in de koude kleren zitten. Zeker niet als je verwondingen of klachten aan het scooterongeluk overhoudt. Er is dan pijn, verdriet en wellicht ook verkeersangst. U kunt aan een aanrijding zelfs herbelevingen of slapeloosheid overhouden. Er is dan sprake van psychische schade.

Smartengeld is een vergoeding voor al deze psychische klachten. Bij letsel is er altijd recht op. Uw letselschade jurist kan u hierover verder informeren.

Gratis hulp van een letselschade advocaat

Bent u betrokken bij een scooterongeluk in Maastricht en hierbij gewond geraakt? U kunt de letselschade vergoeding dan gratis laten claimen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat of letselschade jurist.

Bij ons vindt u de beste letselschade juristen. Is inschakeling van een letselschade advocaat nodig? Geen probleem! Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een landelijk werkend advocatenkantoor gespecialiseerd in het claimen van letselschade.

Wilt u ook gratis hulp van een letselschade jurist of letselschade advocaat bij het verhalen van uw letselschade na een scooterongeluk in Maastricht? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
  1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
  2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
  3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
  4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

10 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland