Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Wat te doen na een scooterongeluk in Maastricht?

Bent u aangereden op de scooter, dan wilt u uiteraard uw schade vergoed krijgen. Maar dan dient wel de aansprakelijkheid vast te staan. Het is daarom belangrijk dat u voldoende bewijsmiddelen hebt om succesvol de tegenpartij aansprakelijk te stellen.

Voor het succesvol aansprakelijk stellen adviseren wij u als volgt:

  • vul altijd een schadeformulier in en doe dit op de plaats van het ongeluk (mist dit veilig kan)
  • laat het schade-aanrijdingsformulier ondertekenen, het is dan een dwingend bewijsmiddel
  • bel bij onraad en doorrijden na een aanrijding altijd de politie. Deze kunnen de dader achterhalen of een proces verbaal opstellen
  • maak foto's van de schade en de ongevalslocatie
  • vraag getuigen om een getuigenverklaring

Op deze manier kunt u bewijzen wie schuldig is aan het scooterongeluk en de tegenpartij aansprakelijk stellen voor uw letselschade.

Letselschade claimen na een scooterongeluk

Staat de aansprakelijkheid van de tegenpartij vast? Dan kunt u schadevergoeding eisen. Hierbij komen alle door u geleden letselschade bedragen voor vergoeding in aanmerking. Denk daarbij aan:

Wat is smartengeld?

Bij letselschade na een scooterongeluk ontstaat er allerlei schade. Maar er is ook recht op smartengeld. Maar wat is smartengeld eigenlijk?

Een aanrijding gaat niet in de koude kleren zitten. Zeker niet als je verwondingen of klachten aan het scooterongeluk overhoudt. Er is dan pijn, verdriet en wellicht ook verkeersangst. Je kunt aan een aanrijding zelfs herbelevingen of slapeloosheid overhouden. Er is dan sprake van psychische schade.

Smartengeld is een vergoeding voor al deze psychische klachten. Bij letsel is er altijd recht op. Uw letselschade jurist kan u hierover verder informeren.

Gratis hulp van een letselschade advocaat

Bent u betrokken bij een scooterongeluk in Maastricht en hierbij gewond geraakt? U kunt de letselschade vergoeding dan gratis laten claimen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat of letselschade jurist

Bij ons vindt u de beste letselschade juristen. Is inschakeling van een letselschade advocaat nodig? Geen probleem! Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een landelijk werkend advocatenkantoor gespecialiseerd in het claimen van letselschade.

Wilt u ook gratis hulp van een letselschade jurist of letselschade advocaat bij het verhalen van uw letselschade na een scooterongeluk in Maastricht? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Mensen lezen ook
Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade claimen

Scooterongeval Maastricht

Bent u aangereden op de scooter in Maastricht? Onze letselschade juristen helpen u graag en kosteloos bij letselschade door een scooterongeluk.