Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Emmen

Een aanrijding, hondenbeet of bedrijfsongeval brengt veel gevolgen met zich mee. Niet alleen persoonlijk, maar financieel heeft een ongeluk ook de nodige gevolgen. Dan is het fijn als een letselschade advocaat in Emmen u kan helpen bij het verhalen van uw letselschade.

Voor een letselschade advocaat in Emmen kun u bij onze letselschade specialisten terecht. Omdat ons letselschade bureau onderdeel is van Brugman Letselschade Advocaten, wordt u bij ons altijd geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat.

De beste letselschade advocaat in Emmen

Als u op internet zoekt, dan pretenderen veel letselschade specialisten dat zij de beste letselschade advocaat in Emmen zijn. Wij zullen dit niet zo snel van onszelf zeggen en laten dit liever over aan onze cliënten. U leest verderop deze pagina welke reviews onze cliënten ons geven.

Kiest u voor een letselschade advocaat in Emmen van ons kantoor, dan kiest u in ieder geval voor kwaliteit. Onze letselschade advocaten zijn ervaren en een aantal advocaten verbonden aan ons letselschade bureau zijn lid van de LSA, de Nederlandse Vereniging van Letselschade Advocaten.

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten, een gerenommeerd advocatenkantoor gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Daarom wordt u als enige letselschade bureau in Nederland door ons geholpen door een letselschade advocaat. Dit alles volledig kosteloos.

Wat doet een letselschade advocaat in Emmen voor mij?

Na een ongeluk komt er veel op u af, zeker als u aan een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet letsel heeft overgehouden. Dan is het fijn als u voor de financiële gevolgen een beroep kunt doen op een letselschade advocaat in Emmen. Maar wat doet een letselschade advocaat?

Kiest u voor een letselschade advocaat van ons letselschade kantoor, dan komen wij eerst bij u langs voor een intakegesprek. Wij geven u een letselschade advies en bespreken het u overkomen ongeluk en de gevolgen hiervan. Vervolgens:

 • gaan wij de tegenpartij aansprakelijk stellen
 • regelen wij na erkenning van de aansprakelijkheid een voorschot op de letselschade voor u
 • schakelen wij onze medisch adviseur in zodat u de beste medische behandeling krijgt
 • wordt er een schadestaat opgesteld met daarom alle letselschade bedragen die u lijdt
 • onderhandelen wij voor u over de hoogte van de schadevergoeding met de letselschade jurist van de verzekeraar
 • zorgen wij ervoor dat u een maximale schadevergoeding ontvangt.

 

Wilt u ook gratis juridische hulp van een letselschade advocaat in Emmen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Gratis hulp van een letselschade advocaat in Emmen

Een letselschade advocaat is duur en daarom kun je beter een letselschade bureau in de arm nemen. Dit is wat wij vaak horen. Maar niks is minder waar! Door onze letselschade advocaat in Emmen wordt u namelijk altijd 100% gratis geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat.

In de wet is geregeld dat als je gewond raakt bij een verkeersongeval, een ongeluk op het werk of omdat je gebeten door een hond bent, er recht is op gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat. U maakt dus voor uw letselschade advocaat in Emmen van ons letselschadebureau helemaal geen kosten!

Er zijn ook letselschade bureaus waar u wordt geholpen door een letselschade jurist die werkt op basis van no cure no pay. Dit betekent dat u deze letselschade jurist alleen betaalt als de aansprakelijkheid is erkend. Bij een kop-staart botsing of ander verkeersongeluk is dit echt altijd het geval. En bij een bedrijfsongeval is de werkgever aansprakelijk voor schade van een werknemer. Met andere woorden, de aansprakelijkheid is al snel erkend.

Het is bijna nooit nodig om op basis van no cure no pay een letselschade advocaat in te schakelen. Daarbij komt dat wij gewoon gratis voor u werken, daarom adviseren wij u nooit met een no cure no pay advocaat bij letselschade in zee te gaan.

Wilt u ook gratis rechtsbijstand van een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Emmen? Neem dan contact met ons op. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Welke letselschade bedragen vallen onder een schadevergoeding?

Een letselschade vergoeding bestaat uit veel soorten letselschade bedragen. Op welke letselschade vergoeding u recht heeft, hangt af van de gevolgen die een ongeluk voor u hebben.

Voorbeelden van letselschade bedragen die onderdeel uitmaken van een schadevergoeding zijn:

 • loonschade omdat u niet kunt werken
 • een studievertraging omdat u hierdoor later op de arbeidsmarkt komt
 • medische kosten
 • reiskosten
 • kosten gemaakt tijdens een ziekenhuisopname
 • mantelzorg
 • kosten in verband met hulp in het huishouden
 • smartengeld

 

Wilt u weten op welke schadevergoeding u recht heeft? Laat dan uw letselschade advocaat in Emmen uw letselschade berekenen.

Hoogte schadevergoeding

De hoogte van de schadevergoeding hangt af van diverse factoren. Want letselschade is persoonlijk, bij iedereen zijn er andere schadeposten die voor vergoeding in aanmerking komen.

De hoogte van de schadevergoeding hangt af van:

 • leeftijd van het letselschadeslachtoffer
 • gevolgen van het ongeval
 • ernst van het letsel
 • aard van het letsel

 

De ernst en aard van het letsel alsmede de gevolgen van het ongeval zijn ook van belang voor de hoogte van het smartengeld. Maar wat is smartengeld eigenlijk?

Smartengeld is een vergoeding voor niet op geld te waarderen schadeposten. U kunt hierbij denken aan pijnklachten, angstklachten en andere psychische klachten als gevolg van het ongeval.

Is er sprake van letsel of klachten, dan is er altijd recht op een smartengeldvergoeding.

Een aanrijding van achteren, wie is schuldig?

Een aanrijding van achteren, wie is schuldig? Het is een vraag die wij vaak krijgen. Het antwoord vinden wij in een aantal wettelijke regelingen:

 1. artikel 19 Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens. Hierin staat dat motorvoertuigen voldoende afstand moeten houden
 2. artikel 5 Wegenverkeerswet welke aangeeft dat verkeersdeelnemers zich dusdanig op de weg dienen te gedragen dat voorkomen wordt dat er een verkeersongeluk ontstaat

 

Op grond van deze wettelijke bepalingen is bij een aanrijding van achteren schuldig de persoon die achterop rijdt. Bijvoorbeeld in het geval van een kettingbotsing.

Gratis hulp van een letselschade advocaat in Emmen

Lijdt u letselschade als gevolg van een aanrijding?  Bent u door een hond gebeten of is u een bedrijfsongeval overkomen? Onze letselschade advocaten in Emmen helpen u kosteloos bij uw letselschadeclaim. Bel gratis 0800 278 4626 of neem contact op via het contactformulier of whatsapp! Uw letselschade advocaat in Helmond neemt dan direct contact met u op.

Mensen lezen ook:

De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland