Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

De beste letselschade advocaat in Emmen

Als u op internet zoekt, dan pretenderen veel letselschade specialisten dat zij de beste letselschade advocaat in Emmen zijn. Wij zullen dit niet zo snel van onszelf zeggen en laten dit liever over aan onze cliΓ«nten. U leest hier welke reviews onze cliΓ«nten ons geven.

Kiest u voor een letselschade advocaat in Emmen van ons kantoor, dan kiest u in ieder geval voor kwaliteit. Onze letselschade advocaten zijn ervaren en een aantal advocaten verbonden aan ons letselschade bureau zijn lid van de LSA, de Nederlandse Vereniging van Letselschade Advocaten.

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten, een gerenommeerd advocatenkantoor gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Daarom wordt u als enige letselschade bureau in Nederland door ons geholpen door een letselschade advocaat. Dit alles volledig kosteloos.

Wat doet een letselschade advocaat in Emmen voor mij?

Na een ongeluk komt er veel op u af, zeker als u aan een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet letsel heeft overgehouden. Dan is het fijn als u voor de financiΓ«le gevolgen een beroep kunt doen op een letselschade advocaat in Emmen. Maar wat doet een letselschade advocaat?

Kiest u voor een letselschade advocaat van ons letselschade kantoor, dan komen wij eerst bij u langs voor een intakegesprek. Wij geven u een letselschade advies en bespreken het u overkomen ongeluk en de gevolgen hiervan. Vervolgens:

 

Wilt u ook gratis juridische hulp van een letselschade advocaat in Emmen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Wat kost een letselschade advocaat?

Een letselschade advocaat is duur en daarom kun je beter een letselschade bureau in de arm nemen. Dit is wat wij vaak horen. Maar niks is minder waar! Bij ons letselschade bureau wordt u namelijk altijd 100% gratis geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat.

In de wet is geregeld dat als je gewond raakt bij een verkeersongeval, een ongeluk op het werk of omdat je gebeten door een hond bent, er recht is op gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat. U maakt dus voor uw letselschade advocaat in Emmen van ons letselschadebureau helemaal geen kosten!

Er zijn ook letselschade bureaus waar u wordt geholpen door een letselschade jurist die werkt op basis van no cure no pay. Dit betekent dat u deze letselschade jurist alleen betaald als de aansprakelijkheid is erkend. Bij een kop-staart botsing of ander verkeersongeluk is dit echt altijd het geval. En bij een bedrijfsongeval is de werkgever aansprakelijk voor schade van een werknemer. Met andere woorden, de aansprakelijkheid is al snel erkend.

Het is bijna nooit nodig om op basis van no cure no pay een letselschade specialist in te schakelen. Daarbij komt dat wij gewoon gratis voor u werken, daarom adviseren wij u nooit met een no cure no pay advocaat bij letselschade in zee te gaan.

Wilt u ook gratis rechtsbijstand van een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Emmen? Neem dan contact met ons op. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Welke letselschade bedragen vallen onder een schadevergoeding?

Een letselschade vergoeding bestaat uit veel soorten letselschade bedragen. Op welke letselschade vergoeding u recht heeft, hangt af van de gevolgen die een ongeluk voor u hebben.

Voorbeelden van letselschade bedragen die onderdeel uitmaken van een schadevergoeding zijn:

 • loonschade omdat u niet kunt werken
 • een studievertraging omdat u hierdoor later op de arbeidsmarkt komt
 • medische kosten
 • reiskosten
 • kosten gemaakt tijdens een ziekenhuisopname
 • mantelzorg
 • kosten in verband met hulp in het huishouden
 • smartengeld

Veel gestelde vragen over letselschade

Onze letselschade advocaten krijgen veel vragen over letselschade. Hieronder bespreken wij een aantal veel gestelde vragen. Heeft u een andere vraag of wilt u gratis uw letselschade claimen? Neem dan contact met ons op en gaan direct voor u aan de slag.

Een aanrijding van achteren, wie is schuldig?

Een aanrijding van achteren, wie is schuldig? Het is een vraag die wij vaak krijgen. Het antwoord vinden wij in een aantal wettelijke regelingen:

 • artikel 19 Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens. Hierin staat dat motorvoertuigen voldoende afstand moeten houden
 • artikel 5 Wegenverkeerswet welke aangeeft dat verkeersdeelnemers zich dusdanig op de weg dienen te gedragen dat voorkomen wordt dat er een verkeersongeluk ontstaat

 

Op grond van deze wettelijke bepalingen is bij een aanrijding van achteren schuldig de persoon die achterop rijdt. Bijvoorbeeld in het geval van een kettingbotsing.

Wat te doen bij een aanrijding?

Ik ben aangereden, maar wat te doen bij een aanrijding? Het antwoord op deze vraag is heel belangrijk. Want na een aanrijding dient u te bewijzen dat de tegenpartij aansprakelijk is. Daarom adviseren wij bij een aanrijding om:

 • altijd een schadeformulier in te vullen. Hierop kunt u invullen wat de toedracht van de aanrijding is, wie er schuldig is bij een aanrijding en welk letsel u aan het auto ongeluk of fiets ongeluk heeft overgehouden
 • maak foto's van de locatie van het ongeluk. Dit kan belangrijk zijn bij een discussie over de toedracht van een auto botsing of fietsongeval
 • vraag getuigen om een verklaring
 • ga altijd naar een arts na een aanrijding. Zeker als u zogenaamde "niet objectiveerbare klachten" aan het ongeluk heeft overgehouden, zoals whiplash klachten of rugklachten
 • wacht niet te lang met het inschakelen van een letselschade advocaat in Emmen. Hoe eerder u dit doet, hoe eerder zij de tegenpartij aansprakelijk kunnen stellen en een schadevergoeding voor u kunnen eisen

 

Lijdt u ook letselschade door een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of hondenbeet en wilt u gratis hulp van een goede letselschade advocaat in Emmen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos!

Letselschade advocaat
Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade claimen

Letselschade advocaat Emmen

Zoekt u een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Emmen? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos.