Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Als fietser aangereden in Breda? Claim uw letselschade!

U bent als fietser aangereden in Breda en heeft hieraan klachten en/ of verwondingen overgehouden. Dan is de kans groot dat u hierdoor schade lijdt. Dit wordt letselschade genoemd. Een letselschade jurist van ons kantoor kan deze letselschade kosteloos voor u verhalen!

Waarom kiest u voor Kompas?

 1. Maximale vergoeding, geen kosten: Gratis maximale schadevergoeding, geen kosten voor u.
 2. Echte persoonlijke benadering: Toegewijde letselschade advocaat, uw welzijn is onze prioriteit.
 3. Ervaren advocaten: 14+ jaar ervaring, juridische en emotionele ondersteuning.
Als fietser aangereden in Breda, wat nu?

U bent als fietser aangereden in Breda. De gevolgen van een fietsongeluk kunnen groot zijn, persoonlijk, maar ook financieel. Want u maakt medische kosten, heeft thuis hulp nodig in het huishouden en wellicht bent u zelfs arbeidsongeschikt geraakt. Er is dan sprake van letselschade.

Letselschade kan oplopen, zeker als klachten en beperkingen aanhouden. Maar letselschade claimen is ingewikkeld en tijdrovend, tenminste als je geen letselschade jurist inschakelt. Dit betekent echter niet dat u zelf niks kunt doen om uw letselschade te verhalen als u als fietser aangereden bent in Breda:

 • vul altijd een schadeformulier in
 • vraag getuigen om een getuigenverklaring
 • maak foto's van het ongeluk
 • houd gemaakte kosten bij
 • ga altijd langs een arts met uw letsel
 • schakel zo snel mogelijk een letselschade jurist van ons letselschadebureau in

 

Hoe eerder u ons inschakelt, hoe eerder wij voor u aan de slag komen en hoe groter de kans is dat wij succesvol uw letselschade kunnen verhalen. Getuigen weten namelijk kort na een ongeluk nog het beste wat er gebeurd is.

Ik ben als fietser aangereden in Breda, wat doet een letselschade advocaat?

Schakelt u een letselschade jurist of letselschade advocaat van ons letselschade kantoor in, dan gaan wij direct voor u aan de slag. Ten eerste onderzoeken wij de schuldvraag. Wie is schuldig bij een aanrijding en wie dienen wij voor het fietsongeluk aansprakelijk te stellen?

Bent u als fietser aangereden in Breda en is duidelijk wie schuldig is aan de aanrijding? Dan gaan wij de tegenpartij aansprakelijk stellen. Dit doen wij door middel van een aansprakelijkstelling. Hierin staat wie aansprakelijk is, uw letsel en de schadelijke gevolgen van het ongeval.

Is de aansprakelijkheid een feit? Na erkenning van aansprakelijkheid gaan wij de tegenpartij voor u vragen om een voorschot op uw letselschadevergoeding. U maakt immers direct na de aanrijding al allerlei kosten en lijdt schade, bijvoorbeeld inkomensschade. Al deze schadeposten noteren wij op een schadestaat.

Zodra er sprake is van een medische eindsituatie, onderhandelen wij met de aansprakelijke persoon of diens letselschade verzekering over de hoogte van de schadevergoeding. Uw letselschade jurist zorgt er voor dat al uw letselschade vergoed wordt, waaronder ook het smartengeld.

Als fietser aangereden? Altijd recht op schadevergoeding!

U bent als fietser aangereden in Breda. Indien de tegenpartij aansprakelijk is, wordt uiteraard uw letselschade volledig vergoed. Maar het kan ook zo zijn dat u zelf een verkeersfout heeft gemaakt als fietser. Bijvoorbeeld omdat u per ongeluk en ten onrechte geen voorrang verleent. Of omdat u door rood licht bent gereden. Heeft u dan ook recht op een letselschade vergoeding?

Het antwoord op deze vraag is ja! Wordt u als fietser aangereden in Breda, dan kunt u te allen tijde succesvol letselschade claimen. De regeling die dit bepaalt vinden wij in artikel 185 wvw. Hierin staat dat een motorvoertuig altijd schuld heeft en schadevergoeding moet betalen. Wel is het zo dat deze schadevergoeding minimaal 50% bedraagt. Maakt u dus zelf een verkeersfout, dan ontvangt u ten minste 50% van uw letselschade vergoed.

Soms is het letsel dermate ernstig dat 50% niet redelijk is, zelfs als u als fietser aangereden bent door een eigen verkeersfout. Op grond van de billijkheidscorrectie kan het percentage dan bijgesteld worden, zelfs naar 100%!

Wat is smartengeld?

Een scooterongeluk, kettingbotsing of fietsongeluk lijdt tot materiële schade, maar ook tot smartengeld. Er zijn immers ook gevolgen aan een ongeluk verbonden die niet op geld te waarderen zijn. Deze gevolgen worden vergoed door middel van een smartengeldvergoeding. Denkt u aan pijnklachten, zoals nekklachten als gevolg van een whiplash. Maar ook voor angstklachten, verdriet en psychische klachten zoals een PTSS is smartengeld een vergoeding.

Smartengeld is dus een vergoeding voor alle gevolgen van een ongeluk die niet op geld waardeerbaar zijn. Bent u gewond geraakt bij een ongeluk of zijn er klachten? Zowel bij licht letsel als zwaar letsel is er recht op een smartengeldvergoeding.

Contact met uw letselschade jurist

Wilt u gratis juridische hulp bij het verhalen van letselschade nadat u als fietser aangereden bent in Breda? Onze letselschade juristen helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Het enige wat u hoeft te doen is uw letselschade melden bij ons.

Mensen lezen ook:

De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

8 months geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 year geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 year geleden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland