Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Doetinchem

Bij een ongeluk krijg je van het een op het andere moment te maken met schade. Is een ander hiervoor verantwoordelijk, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Een letselschade advocaat in Doetinchem kan u hierbij helpen. Want letselschade claimen is niet eenvoudig!

Als u verwondingen of klachten aan een ongeluk heeft overgehouden door toedoen van een ander, dan heeft u ook recht op gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat. Dit is een wettelijk recht.

Voor de hulp bij het claimen van uw letselschade kunt u gratis bij ons terecht. Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Daarom wordt u bij ons altijd geholpen door een letselschade advocaat.

Letselschade advocaat Doetinchem inschakelen

Na een auto ongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval komt er al genoeg op uw af. U bent gewond, heeft klachten en ervaart allerlei beperkingen waarvoor u onder behandeling bent.

Maar u lijdt ook schade. Gelukkig kunt u hiervoor een letselschade advocaat in Doetinchem inschakelen. Onze letselschade advocaten helpen u graag bij letselschade. Wij nemen alle zorgen over uw letselschade claim uit handen.

Dit is wat wij allemaal, volledig kosteloos, voor u doen:

 • onderzocht wordt die aansprakelijk is
 • er wordt een aansprakelijkheidsbrief opgesteld
 • wij gaan de tegenpartij aansprakelijk stellen
 • wij regelen een voorschot op de letselschade voor u
 • de schadestaat wordt opgesteld
 • uw letselschade advocaat gaat uw letselschade berekenen
 • er wordt een maximale letselschade vergoeding geclaimd

 

Wilt u ook gratis hulp bij uw letselschade claim door een ervaren letselschade advocaat in Doetinchem? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Gratis hulp van een letselschade advocaat in Doetinchem

Onze letselschade advocaten in Doetinchem werken altijd geheel kosteloos voor u. In de wet is namelijk geregeld dat letselschade slachtoffers recht hebben op gratis juridische hulp van een belangenbehartiger. De enige voorwaarde is dat een ander aansprakelijk is voor het ontstaan van het ongeluk.

Staat de aansprakelijkheid van de tegenpartij vast? Dan kunt u letselschade eisen. Alle letselschade wordt in dit geval vergoed, zowel de materiële letselschade als het smartengeld.

Smartengeld is een vergoeding voor al het leed dat u door een aanrijding, hondenbeet of ongeluk op het werk ervaart. Denk hierbij aan pijnklachten, angstklachten en verdriet omdat u uw hobby of werk niet langer kunt uitoefenen.

Bij materiele letselschade gaat het om alle letselschade bedragen die op geld waardeerbaar zijn. Denk hierbij aan:

 1. loonschade
 2. studievertraging
 3. medische kosten als het eigen risico
 4. reiskosten
 5. mantelzorg
 6. kosten gemaakt in het ziekhuis
 7. huishoudelijke hulp

 

Wilt u dat uw letselschade advocaat in Doetinchem uw letselschade kosteloos verhaald op de aansprakelijk partij? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en altijd zonder dat u kosten maakt.

Aanrijding in Doetinchem

Bent u betrokken geraakt bij een auto ongeluk? Motorvoertuigen zijn verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid. Dit op grond van de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorverkeer.

Een letselschade claim kan rechtstreeks bij deze verzekeraar ingediend worden. Bij een auto ongeluk is het belangrijk om een schadeformulier in te vullen. U moet namelijk aantonen wie aansprakelijk is bij de aanrijding. Op een schade- aanrijdingsformulier kunt u dit invullen. Maar ook kunt u een situatieschets tekenen en aangeven welk letsels u aan een ongeluk heeft overgehouden.

Naast het invullen van een schadeformulier adviseren wij u om:

 1. namen en adresgegevens van eventuele getuigen te noteren
 2. foto's te maken van de autoschade
 3. bij doorrijden na een aanrijding ter plaatse de politie te bellen
 4. uw letsel zo snel mogelijk na het auto ongeluk te laten beoordelen door een arts
 5. een letselschade advocaat in Doetinchem van ons letselschadebureau in te schakelen.
Als fietser aangereden in Doetinchem

Bent u als fietser aangereden in Doetinchem en omstreken? Weet dan dat u altijd recht heeft op een letselschade vergoeding. Dit staat in artikel 185 wvw. Zelfs als u zelf het fietsongeluk veroorzaakt kunt u aanspraak maken op schadevergoeding.

Artikel 185 lid 1 luidt: "Indien een motorrijtuig waarmee op de weg wordt gereden, betrokken is bij een verkeersongeval waardoor schade wordt toegebracht aan, niet door dat motorrijtuig vervoerde, personen of zaken, is de eigenaar van het motorrijtuig of - indien er een houder van het motorrijtuig is - de houder verplicht om die schade te vergoeden...."

Wordt u dus als fietser of voetganger aangereden door een auto, dan kunt u altijd schadevergoeding eisen. De toedracht maakt alleen uit voor het percentage van de schadevergoeding welke vergoed wordt.

Bent u door toedoen van een bestuurder van een auto of scooter op de fiets aangereden? Dan ontvangt u uiteraard alle schade vergoed. Zowel de materiële letselschade bedragen als het smartengeld komen voor vergoeding in aanmerking.

Zag u de auto over het hoofd en gaf u ten onrechte geen voorrang? Ook dan is er recht op schadevergoeding. Zelfs een fietser die door rood licht rijdt kan aanspraak maken op een vergoeding van letselschade. Alleen wordt in dit geval niet de volledige schadevergoeding betaald, maar in beginsel "slechts" 50%.

Is er echter sprake van ernstig letsel of zijn de gevolgen van het fiets ongeluk groot voor u, dan wordt de schade vergoed tot 100% van de schade. Bij kinderen tot 14 jaar die als fietser aangereden zijn, wordt altijd alle letselschade volledig vergoed!

Wilt u weten waar u recht op heeft na een fietsongeluk? Uw letselschade advocaat in Doetinchem adviseert u graag en altijd 100% kosteloos.

Eenzijdig ongeval en eigen schuld

Soms is er geen aansprakelijke persoon die u aan kunt spreken voor letselschade. Dit betekent echter niet dat u dan geen aanspraak op een schade uitkering kunt doen.

In Nederland geldt er een verplichte verzekering voor alle motorvoertuigen die op de openbare weg rijden. Daarnaast hebben veel bestuurders een vrijwillige verzekering afgesloten, de svi verzekering.

Op grond van de schade inzittenden verzekering is er altijd recht op een schadevergoeding op grond van deze verzekering, ongeacht de toedracht.

U kunt aanspraak op een schadevergoeding op grond van de svi maken indien:

 • u een eenzijdig ongeval is overkomen
 • u zelf een aanrijding heeft veroorzaakt
 • als u passagier was in de auto

Bedrijfsongeval in Doetinchem

Een gladde vloer, een machine die niet veilig is of een fout van een collega waardoor u letsel oploopt. In al deze gevallen is de werkgever aansprakelijk. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd.

Om schadevergoeding te claimen hoeft u alleen aan te tonen dat u tijdens uw werkzaamheden een bedrijfsongeval is overkomen en dat u hieraan letsel heeft overgehouden. De werkgever moet vervolgens bewijzen dat hij aan zijn zorgplicht als werkgever heeft voldaan.

Uit de rechtspraak blijkt dat een werkgever bijna altijd aansprakelijk is voor schade die u in de uitoefening van uw werkzaamheden lijdt. En wist u dat u ook bij letselschade door een verkeersongeluk onder werktijd de schade kunt verhalen bij de werkgever? Uw letselschade advocaat in Doetinchem informeert u graag.

Letselschade door een hondenbeet

De aansprakelijkheid voor dieren is geregeld in artikel 6:179 BW. Op grond van dit wetsartikel is de bezitter van een dier aansprakelijk voor de schade die u door de hondenbeet lijdt.

Bent u door een hond gebeten? Dan is het belangrijk dat u weet van wie de hond is. Deze persoon is immers aansprakelijk voor de schade. Daarnaast dient u te bewijzen dat u gebeten bent en van wie de hond is. Daarom is het van belang dat u een getuige heeft van de aanval van de hond.

Voor letselschade door een hondenbeet is een hondenbezitter niet verplicht verzekerd. De aansprakelijkheid valt echter wel onder de AVP verzekering. de meeste mensen hebben een dergelijke aansprakelijkheidsverzekering. Vraag hier altijd naar bij een hondenbeet.

Bent u aangevallen door een hond en heeft u hierbij schade opgelopen? Uw letselschade in Doetinchem helpt u graag en altijd 100% kosteloos.

Contact met uw letselschade advocaat in Doetinchem

Wanneer u gebruik wenst te maken van onze service dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij plannen een intakegesprek bij thuis of op ons kantoor in, net waar uw  voorkeur naar uit gaat.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij nemen direct contact met u op.

Mensen lezen ook:

De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland