Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

EN NL
NL

Letselschade Advocaat Assen

Na een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet is er meestal recht op een letselschade vergoeding. Is een ander aansprakelijk? Dan is er ook recht op de kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Assen. Bij Letselschade Kompas helpen wij u graag bij letselschade!

Stel dat u aan het wandelen bent door het Asserbos, u wordt gebeten door een hond en loopt hierbij letsel op. Of  u wordt van achteren aangereden door een auto en loopt hierbij letsel op. Een letselschade advocaat in Assen kan u helpen bij het verhalen van de schade die u hebt opgelopen door dit ongeval.

Wanneer schakel ik een letselschade advocaat in?

U bent als fietser aangereden bent of heeft een ongeluk op uw werk heeft gehad. Of  er is u een auto-ongeluk is overkomen  waardoor u letsel hebt opgelopen. Dan kan een letselschade advocaat in Assen u helpen bij het verhalen van de schade die u bent opgelopen.

Onze letselschade specialisten zullen uw belangen behartigen in het verhalen van uw letselschade. Wij zullen de wederpartij aansprakelijk stellen voor het ongeval dat u is overkomen. Deze aansprakelijkstelling wordt doorgaans ingediend bij de verzekeraar van de wederpartij.

Dit kunnen verschillende verzekeraars zijn, wanneer het gaat om een aanrijding, dan zal de WAM-verzekeraar worden aangesproken, maar wanneer het gaat om een hondenbeet richten wij ons tot de WA-verzekeraar van de hondenbezitter. Van de verzekeraar wordt dan verlangd de aansprakelijkheid te erkennen. Daarna gaan wij over op het berekenen van uw letselschade schade, zowel de materiële als de immateriële schade.

Bij materiële schade kunt u denken aan de schade aan uw auto, aan uw kleding of andere eigendommen, maar ook op het verlies aan verdienvermogen dat u lijdt omdat u door het ongeluk niet kunt werken. De immateriële schade ziet op de schade aan uw lichaam en geestelijke gezondheid. Daarnaast is het ook mogelijk dat het u overkomen ongeval u emotionele schade oplevert, deze schade verhalen wij middels smartengeld.

Wat kost een letselschade advocaat?

Onze letselschade advocaten in Assen zijn ervaren advocaten die zich hard maken voor het verhalen van uw letselschade. Indien u een ongeval is overkomen kunt u vrijblijvend contact opnemen met Letselschade Kompas voor juridisch advies.

De kosten van het letselschade traject worden doorgaans verhaald op de wederpartij. Als de wederpartij de aansprakelijkheid erkent betekent dit dat zij verantwoordelijk zijn voor het vergoeden van uw schade en de kosten die wij maken om u bij te staan tijdens dit traject.

Waarom kies ik voor Letselschade Kompas?

Letselschade Kompas werkt met ervaren advocaten die u bijstaan tijdens het letselschade traject. Wij zijn namelijk onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een van de grootste en bekendste advocatenkantoren gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor slachtoffers.

Er wordt vaak gedacht dat advocaten een hoge vergoeding vragen, dit is echter onjuist. Hierom wordt regelmatig de keuze gemaakt om een letselschade jurist in te schakelen van een letselschade bureau. Juristen hebben echter minder bevoegdheden dan advocaten, zo mogen zij niet over gaan tot procederen. Tevens beschikken advocaten over veel (meer) kennis en ervaring dat zij inbrengen tijdens de behandeling van uw letselschadezaak.

Contact met uw letselschade advocaat in Assen

Wanneer u gebruik wenst te maken van onze service dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen daarna een intakegesprek met u plannen, dit kan gewoon bij u thuis plaatsvinden in (de omgeving van) Assen. Maar uiteraard bent u ook van harte welkom op een van de bezoeklocaties van Brugman Letselschade Advocaten of Letselschade Kompas Assen.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Formulier sluiten

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Formulier sluiten

Letselschade advocaat Assen

Wilt u uw letselschade claimen in Assen of uw letselschade berekenen?

Neem dan contact met ons op. Onze letselschade specialisten helpen u graag. Wij komen gewoon bij u thuis dus u hoeft niet naar ons kantoor te komen, wel zo fijn als je herstellende bent van een ongeluk.