Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Assen

Na een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet is er meestal recht op een letselschade vergoeding. Is een ander aansprakelijk? Dan is er ook recht op de kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Assen.

Bij Letselschade Kompas helpen wij u graag bij letselschade en altijd volledig kosteloos!

Letselschade advocaat Assen inschakelen

Stel dat u aan het wandelen bent door het Asserbos; u wordt gebeten door een hond en loopt hierbij letsel op. Of  u wordt van achteren aangereden door een auto en loopt hierbij letsel op.

Uiteraard kunt u zelf proberen uw letselschade te verhalen. Maar een letselschade vergoeding verkrijgen is niet eenvoudig. Want wie is aansprakelijk en hoe kun je de tegenpartij aansprakelijk stellen? Daarnaast krijgt u bij het claimen van letselschade te maken met een letselschade jurist van een schadeverzekering.

In Nederland is er als verkeersslachtoffer of slachtoffer van een ander ongeluk recht op gratis hulp van een belangenbehartiger. U kunt dus kosteloos een letselschade advocaat in Assen van ons letselschadebureau inschakelen.

Schakelt u een letselschade advocaat van kantoor in, dan weet u zeker dat u de letselschade vergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Het is daarom altijd verstandig om een letselschade advocaat in Assen in te schakelen.

Wanneer schakel ik een letselschade advocaat in?

 

U bent als fietser aangereden bent of heeft een ongeluk op uw werk heeft gehad. Of  er is u een auto-ongeluk is overkomen  waardoor u letsel hebt opgelopen. Dan kan een letselschade advocaat in Assen u helpen bij het verhalen van de schade die u bent opgelopen.

Onze letselschade specialisten zullen uw belangen behartigen in het verhalen van uw letselschade. Wij zullen de wederpartij aansprakelijk stellen voor het ongeval dat u is overkomen. Deze aansprakelijkstelling wordt doorgaans ingediend bij de verzekeraar van de wederpartij. Dit kunnen verschillende verzekeraars zijn.

Wanneer het gaat om een aanrijding, dan zal de WAM-verzekeraar worden aangesproken, maar wanneer het gaat om een hondenbeet richten wij onze aansprakelijkheidsbrief tot de hondenbezitter die dan zelf zijn aansprakelijkheidsverzekering in zal moeten schakelen.

Van de verzekeraar wordt in de aansprakelijkstelling verlangd de aansprakelijkheid te erkennen. Daarna gaan wij over op het berekenen van uw letselschade schade, zowel de materiële als de immateriële schade.

Bij materiële schade kunt u denken aan de schade aan uw auto, aan uw kleding of andere eigendommen, maar ook op het verlies aan verdienvermogen dat u lijdt omdat u door het ongeluk niet kunt werken. De immateriële schade ziet op de schade aan uw lichaam en geestelijke gezondheid. Daarnaast is het ook mogelijk dat het u overkomen ongeval u emotionele schade oplevert, deze schade verhalen wij middels smartengeld.

Wat kost een letselschade advocaat in Assen?

U kunt een letselschade advocaat in Assen van ons letselschadebureau kosteloos inschakelen. Hoe dit kan? Wij zijn geen no cure no pay advocaten, maar in de wet is opgenomen dat als een derde aansprakelijk is voor schade, deze ook de kosten van een belangenbehartiger moet betalen.

Sommige letselschadekantoren werken wel op basis van no cure no pay. Wij adviseren u met deze letselschade bureaus niet in zee te gaan. Als de aansprakelijkheid namelijk erkend is, bijvoorbeeld na een kop- staartbotsing, dan heeft u gewoon recht op gratis juridische hulp. Bij no cure no pay betaalt u een percentage van uw letselschade vergoeding aan de letselschade jurist. No cure no pay is dus nooit gratis!

Wilt u gratis uw letselschade berekenen en verhalen laten door een letselschade advocaat in Assen? Wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos.

Wat doet een letselschade advocaat in Assen?

Een letselschade traject is vaak een lang traject. Eerst dient bekend te zijn wie u aansprakelijk stellen kunt voor uw letselschade. Deze persoon of diens schadeverzekeraar dient aansprakelijk gesteld te worden en vervolgens wordt uw letselschade claim in behandeling genomen, meestal door een letselschade jurist van een aansprakelijkheidsverzekering.

Ook na erkenning van de aansprakelijkheid dienen er veel werkzaamheden verricht te worden alvorens de slotbetaling van de schadevergoeding overgemaakt wordt. Ondertussen lopen de schadeposten zoals inkomensschade en schade in het huishouden door. Hiervoor moeten voorschotten betaald worden door de letselschade verzekeraar.

Vaak ontstaan er gedurende het letselschade traject allerlei discussies, bijvoorbeeld over het causaal verband tussen het ongeluk en de schade en over de hoogte van de schadevergoeding. Soms moet een deelgeschilprocedure dan uitkomt brengen.

Tenslotte zal er gediscussieerd worden over de hoogte van de schadevergoeding en vinden hierover onderhandelingen plaats. Het verhalen van letselschade is dan ook niet eenvoudig.

Schakelt u een letselschade advocaat in Assen van ons bureau in letselschade in, dan nemen wij al deze werkzaamheden voor u uit handen. Wij staan u gedurende het gehele letselschadetraject bij en zorgen dat uw letselschade volledig verhaald wordt op de aansprakelijke persoon, altijd 100% kosteloos!

Waarom ons letselschade bureau inschakelen?

Letselschade Kompas werkt met ervaren letselschade advocaten in Assen die u bijstaan tijdens het letselschade traject. Wij zijn namelijk onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een van de grootste en bekendste advocatenkantoren gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor slachtoffers.

Er wordt vaak gedacht dat advocaten een hoge vergoeding vragen, dit is echter onjuist. Hierom wordt regelmatig de keuze gemaakt om een letselschade jurist in te schakelen van een letselschade bureau. Juristen hebben echter minder bevoegdheden dan advocaten, zo mogen zij niet over gaan tot procederen. Tevens beschikken advocaten over veel (meer) kennis en ervaring dat zij inbrengen tijdens de behandeling van uw letselschadezaak.

Kiest u dus voor een letselschade advocaat in Assen van ons kantoor, dan weet u zeker dat te maken heeft met een goede en ervaren letselschade specialist.

Materiële schadeposten

Een letselschade vergoeding bestaat uit 2 componenten:

 • materiële schade
 • smartengeld

 

Onder materiële schadeposten vallen alle letselschade bedragen die op geld waardeerbaar zijn. Te denken valt aan:

 • inkomensschade, ook wel verlies aan verdienvermogen genoemd
 • pensioenschade
 • een studievertraging van scholieren en studenten
 • medische kosten
 • reiskosten

 

Lijdt u materiële schade? Laat onze letselschade advocaat in Assen uw letselschade berekenen. Naast een materiële schadevergoeding is er ook recht op smartengeld. Maar wat is smartengeld?

Wat is smartengeld?

Materiële schadeposten zijn op geld te waarderen. Een smartengeldvergoeding is juist een vergoeding voor alle gevolgen die een auto ongeluk, scooterongeluk, fietsongeluk of bedrijfsongeval voor u heeft die niet op geld waardeerbaar zijn.

Stel u heeft aan een kettingbotsing een whiplash met nekpijn overgehouden. De materiële schade is dan de inkomensschade die u hierdoor lijdt. Het smartengeld ziet echter op de persoonlijke gevolgen zoals pijnklachten in de vorm van pijn in de nek, maar ook psychische klachten en rijangst. Deze letselschade bedragen, die niet op geld waardeerbaar zijn, vallen onder het smartengeld.

Contact met uw letselschade advocaat in Assen

Wanneer u gebruik wenst te maken van onze service dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen daarna een intakegesprek met u plannen, dit kan gewoon bij u thuis plaatsvinden in (de omgeving van) Assen. Maar uiteraard bent u ook van harte welkom op een van de bezoeklocaties van Brugman Letselschade Advocaten of Letselschade Kompas Assen.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij nemen direct contact met u op.

Mensen lezen ook:

De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 months geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 year geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 year geleden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland