Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Wanneer een letselschade advocaat in Weert inschakelen?

indien u door toedoen van een ander letsel oploopt, bijvoorbeeld door een kettingbotsing of een ongeluk op het werk, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Maar het verhalen van letselschade is niet eenvoudig. Daarnaast krijgt u vaak te maken met een letselschade jurist van een grote verzekeraar. Deze heeft veel juridische kennis en zal proberen de letselschade uitkering zo laag mogelijk te houden.

Schakelt u een letselschade advocaat in Weert in, dan regelt deze letselschade specialist alles voor u. Van het aansprakelijk stellen van de tegenpartij, het begroten van de letselschade tot het onderhandelen met de letselschade jurist van de schadeverzekeraar. Zo weet u zeker dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

Schakel daarom direct na het ongeval een letselschade advocaat in Weert in. Deze vindt u bij ons letselschadebureau. Wij zijn namelijk onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten, 1 van de grootste advocatenkantoren gespecialiseerd in letselschade in Nederland.

Wat doet een letselschade advocaat in Weert?

Kiest u voor een letselschade advocaat van ons kantoor in Weert, dan kiest u voor kwaliteit. Onze letselschade advocaten zijn namelijk ervaren en deskundig.

Een vraag die wij veel krijgen is wat doet een letselschade advocaat nu eigenlijk? Wij zetten het graag op een rijtje wat een letselschade advocaat in Weert van ons kantoor voor u doet:

 • de tegenpartij aansprakelijk stellen
 • na erkenning van aansprakelijkheid een voorschot op de letselschade regelen
 • onderhandelen en discussiΓ«ren met de letselschade jurist van de schadeverzekeraar
 • opstellen van een schadestaat
 • zorgen dat uw letselschade maximaal vergoed wordt

Wat kost een letselschade advocaat in Weert?

Het is natuurlijk fijn als je bij het claimen van letselschade hulp kunt krijgen van een letselschade advocaat in Weert. Maar wat kost een letselschade advocaat eigenlijk? Het antwoord zal u positief verbazen!

In Nederland is er in de wet een regeling opgenomen die gaat over de kosten van rechtsbijstand. Deze regeling is opgenomen in artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek. Hierin staat dat de kosten van uw letselschade advocaat in Weert onderdeel zijn van de letselschade. Dit betekent dat de schadeverzekering van de tegenpartij niet alleen uw letselschadevergoeding, maar ook de kosten van uw letselschade advocaat in Weert moet betalen.

Met andere woorden, onze letselschadebureau en advocatenkantoor werken geheel kosteloos voor u en wij verhalen uw letselschade dus gratis op de verzekeraar van de aansprakelijke partij!

Schadevergoeding na een ongeluk in Weert

Bent u betrokken geraakt bij een ongeluk in Weert en is een ander hiervoor verantwoordelijk, dan kunt u dus gratis uw letselschade laten verhalen door een letselschade advocaat in Weert. Maar waaruit bestaat uw schadevergoeding?

Letselschade bestaat uit alle kosten die u maakt, inkomensschade en/ of een studievertraging en uit smartengeld.

Kosten die onder een letselschade vergoeding vallen zijn:

 • medische kosten zoals het eigen risico
 • reiskosten
 • kosten gemaakt tijdens een ziekenhuisopname
 • kosten voor professionele hulp in het huishouden
 • mantelzorg, bijvoorbeeld uw partner die u helpt in het huishouden of bij uw verzorging
 • kinderopvang
 • kosten voor onderhoud van uw huis en tuin

 

Naast deze kosten kan er door het ongeluk in Weert sprake zijn van loonschade door arbeidsongeschiktheid of een studievertraging. Ook deze schade zijn onderdeel van de schadevergoeding.

Wat is smartengeld?

Naast materiΓ«le schadeposten kunt u na een ongeluk in Weert aanspraak maken op smartengeld. Een smartengeldvergoeding omvat allerlei schadeposten die niet op geld waardeerbaar zijn. Hierbij kunt u denken aan:

 • pijnklachten
 • angst zoals rijangst of angst voor honden na een hondenbeet
 • boosheid, verdriet en frustratie over het ongeluk in Weert
 • psychische klachten zoals een PTSS
 • ontsierende littekens
 • verlies aan levensvreugde
Gratis hulp van een letselschade advocaat in Weert

Bent u in de auto aangereden, als fietser aangereden of gewond geraakt door een bedrijfsongeval? Onze letselschade advocaten in Weert helpen u graag en altijd 100% kosteloos bij het verhalen van uw letselschadevergoeding.

Bel voor gratis hulp bij letselschade 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op om u te helpen.

Mensen zoeken ook

πŸ‘¨β€βš–οΈletselschade advocaat

πŸ‘¨β€βš–οΈletselschade advocaat Amsterdam

πŸ‘¨β€βš–οΈletselschade advocaat Rotterdam

🚲fietsongeluk

πŸš—door auto aangereden

πŸ₯‡beste letselschade advocaat

πŸ’°smartengeld

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Gratis letselschade claimen

Letselschade advocaat Weert

Lijdt u letselschade door een verkeersongeluk, arbeidsongeval of bent u gebeten door een hond? Onze letselschade advocaten in Weert helpen u geheel gratis bij het verhalen van uw letselschade.

Wij

zijn Letselschade Kompas, een letselschadebureau waar de beste letselschade juristen van Nederland gratis voor u werken als u gewond bent geraakt en gedeeltelijke schade. Door zekerheid ervaring in het claimen van letselschade weten wij hoe wij u het beste kunnen helpen en altijd volledig kunnen helpen!

Graag stellen wij onze letselschade juristen aan u voor!

WIJ

Toppadvocaten, hele contacten over en weer, Charlotte bedankt voor alles wat je bent een topper en Friso bedankt dat je attent bent op de mogelijkheden.

Elly Uitslager

1 year geleden

Goede letselschade specialisten, ben blij dat dit letselschadebureau ingeschakeld heb!

Vikaash

54 years geleden

Heel goede ervaring met deze letselschade Advocaat, deze heeft mij prima geholpen.

Gerard

54 years geleden

Duidelijk letselschade advies gekregen en altijd goed bereikbaar. Mijn volledige letselschade vergoed gekregen. Ik raad deze letselschade juristen zeker aan.

Bresilla Mulder

11 months geleden

Fijne mensen met veel kennis en ervaring. De heer Friso Brugman gaat direct voor mij aan de slag en heeft mijn schade snel en volledig verhaald op de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

CO

11 months geleden

Ik werd zeer vriendelijk te woord door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn mevrouw advocaat El Haddad. Ik ben echt zeer goed te spreken over haar waarschijnlijkheid en de manier waarop ze je woord staat. Daarnaast heb je alle informatie die je nodig hebt en stelt je gerust. Al met al een topervaring!

Frank Witholt

54 years geleden

Volledige professionaliteit, professionele hulp van begin tot eind, zeer vriendelijke service. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en de benadering van de cliΓ«nt door de advocaten Brugman. Ik raad het iedereen aan. Bel ze en het helpt 101%

Kamil G

1 year geleden

Brugman heeft mij geholpen met mijn letselschade. Zeer bekwame medewerkers en professionele service. Ze zijn altijd precies op de hoogte van de huidige stand van zaken. Ik raad Brugman ten zeerste aan.

Kevin Wiedijk

1 year geleden

Goede letselschade specialisten.

AndrΓ© Kalbvleesch

2 years geleden

Absoluut ontdekt! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit werd beschreven. Ik zou niet geschoolden om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed ondersteund en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had. Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank :)

Tobias Moon

2 years geleden

Na een motorongeluk en onenigheid met de verzekering van de tegenpartij, heb ik mij gemeld bij Brugman letselschade in Wognum. Ben hier zeer goed ontvangen en alles is goed doorgenomen qua ongeval en evt geaccepteerde uit het ongeval. Brugman letselschade heeft mijn dossier gehartigd en met goede afsluiting tot een einde gebracht. De mensen bij Brugman letselschade zijn snel met hun mailcontact en de communicatie verloopt vaak via een afgestudeerde persoon. Al met al zeker een aanbeveling om als U een letselschade advocaat nodig heeft ik U Brugman letselschade zeker kan aanbevelen.

Bert

54 years geleden

Ik heb mijn dossier laten overnemen door Brugman letselschade en werd meteen goed opgepakt , vriendelijke behandelaar , snelle antwoorden en optimale inzet. Sinds ik bij Brugman zit zie ik vooruitgang geboekt in mijn zaak! Zeker aan te raden.

MY

2 years geleden