Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

EN NL
NL

Letselschade Advocaat Alphen aan den Rijn

Als u als gevolg van een verkeersongeval of een bedrijfsongeval in Alphen aan den Rijn letselschade lijdt, dan heeft u mogelijk recht op schadevergoeding.Β  Een letselschade advocaat in Alphen aan den Rijn kan u hierbij helpen. Ook zou u door een hondenbeet letselschade kunnen oplopen. Als een van deze ongevallen u overkomt, is het begrijpelijk dat er vragen bij u naar boven komen. Wij staan u graag bij bij het verhalen van uw letselschade en zijn bereikbaar voor gratis juridisch advies.

Contact met een letselschade advocaat in Alphen aan den Rijn

Lijdt u letselschade na een auto-ongeluk, arbeidsongeval of bent u als fietser aangereden? Neem dan contact op met een letselschade advocaat aangesloten bij Letselschade Kompas. Wij zijn namelijk onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Zo wordt u altijd bijgestaan door een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Alphen aan den Rijn.

Wat wordt onder letselschade verstaan?

Letselschade is de lichamelijk/geestelijke schade die u lijdt ten gevolge van een ongeval. EenΒ aanrijding in Alphen aan den Rijn kan zich zomaar voordoen. Zo kunt u in het drukke centrum als fietser of voetganger worden aangereden.Β  Ook is het mogelijk dat u met uw auto, scooter of motor een ongeval overkomt in Alphen aan den Rijn. Zo kunt u betrokken raken in een kop-staartbotsing of een kettingbotsing en hier bijvoorbeeld whiplash klachten of duizeligheidsklachten aan overhouden.

Naast verkeersongevallen kunt u ook letselschade oplopen ten gevolge van eenΒ bedrijfsongevalΒ in bijvoorbeeld het centrum of in het buitengebied van Alphen aan den Rijn. Er is sprake van een bedrijfsongeval als u tijdens uw werk een ongeval overkomt. Hulp van een letselschade advocaat in Alphen aan den Rijn is dan verstandig.

Ook kunt u in Park Zegersloot of De Bijlen in Alphen aan den Rijn letselschade oplopen door een hondenbeet. U lijdt hierdoor letselschade doordat u bijvoorbeeld medische kosten moet maken vanwege eenΒ tetanusprik.

Hoe werkt een letselschadetraject?

Wij kunnen u bijstaan in het verhalen van uw letselschade. Wij zullen voor u de wederpartij aansprakelijk stellen. Bij verkeersongevallen is dit doorgaans de WAM-verzekeraar. Bij bedrijfsongevallen spreken wij de verzekeraar van uw werkgever aan. Indien u door een hond bent gebeten dan spreken wij doorgaans deΒ AVP-verzekeraarΒ aan. Het is dan ook geen persoonlijke kwestie maar verzekeringswerk.

Als wij een derde partij aansprakelijk willen stellen dan zullen wij over bewijs moeten beschikken waaruit de toedracht van een ongeval blijkt. Dit is in het geval van een verkeersongeval doorgaans een schadeformulier, welke door beide partijen is ingevuld en ondertekend.

Indien nodig kunnen wij ook een proces-verbaal aanvragen als de politie bij het verkeersongeval aanwezig is geweest. Bij een bedrijfsongeval kan de arbeidsinspectie worden ingeschakeld. Het door de arbeidsinspectie opgemaakte rapport zal dan als bewijs dienen. Ook kan een mogelijke verklaring van een getuige gebruikt worden om de toedracht van een ongeval te bewijzen.

Letselschadevergoeding, waar heb ik recht op?

Als de derde partij de aansprakelijkheid heeft erkend, dan wordt uw letselschade vergoed door de verzekeraar. Het is begrijpelijk dat u zich afvraagt welke schadeposten er voor vergoeding in aanmerking komen. Wij inventariseren graag uw schadeposten tijdens een persoonlijk gesprek met u.

Het zou kunnen zijn dat u beperkt bent in uw werk waardoor u mogelijk (deels) minder salaris ontvangt. Ook kunt u ten gevolge van het u overkomen ongeval beperkt zijn in het huishouden waardoor u hulp nodig heeft. Veel voorkomende andere schadeposten zijn medische behandelingen bij bijvoorbeeld een fysiotherapeut, eigen risico, medicatie etc. Uiteraard heeft u ook recht op smartengeld voor de emotionele schade die u heeft moeten lijden ten gevolge van het u overkomen ongeval. Wij als gespecialiseerd letselschade advocatenkantoor in Alphen aan den Rijn weten als geen ander op welke schadeposten u allemaal recht heeft. Wij helpen u hier graag bij.

Wat zijn de kosten van juridische hulp?

Als de verzekeraar van de wederpartij de aansprakelijkheid heeft erkend, dan betaalt de verzekeraar naast uw schadevergoeding ook de kosten voor onze rechtsbijstand. De Nederlandse wet bepaalt namelijk dat als u letselschade heeft opgelopen u naast een schadevergoeding ook recht heeft op rechtsbijstand. Mocht de aansprakelijkheid onverhoopt toch niet rondkomen, dan zullen wij geen kosten in rekening brengen. Wij werken namelijk vrijblijvend en een gerechtelijke procedure kan door een letselschade advocaat in Alphen aan den Rijn gevoerd worden op basis van als β€˜no cure, no pay’.

Formulier sluiten
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Formulier sluiten

Letselschade advocaat Alphen aan den Rijn

Wilt u uw letselschade claimen in Alphen aan den Rijn of uw letselschade berekenen?

Neem dan contact met ons op. Onze letselschade specialisten helpen u graag. Wij komen gewoon bij u thuis dus u hoeft niet naar ons kantoor te komen, wel zo fijn als je herstellende bent van een ongeluk.