Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade door een scooterongeluk in Eindhoven

U bent gewond geraakt of heeft klachten overgehouden aan een scooterongeluk in Eindhoven. De kans is groot dat u dan recht heeft op een letselschadevergoeding. Uiteraard als de tegenpartij schuldig is, maar ook bij een scooterongeluk onder werktijd of op grond van de schade opzittende verzekering.

Waarom kiest u voor Letselschade Kompas?

 1. Maximale vergoeding, geen kosten: Gratis maximale schadevergoeding, geen kosten voor u.
 2. Echte persoonlijke benadering: Toegewijde letselschade advocaat, uw welzijn is onze prioriteit.
 3. Ervaren advocaten: 14+ jaar ervaring, juridische en emotionele ondersteuning.
Wat te doen na een scooterongeluk in Eindhoven?

Is u een scooterongeluk in Eindhoven overkomen en heeft u hieraan verwondingen of klachten overgehouden, zoals een breuk of whiplashklachten? Is de tegenpartij schuldig bij een aanrijding, dan heeft u recht op schadevergoeding. Maar u dient dan wel te bewijzen dat de tegenpartij schuldig is en daarmee aansprakelijk voor uw schade.

Om te bewijzen wie aansprakelijk is bij een scooterongeluk in Eindhoven, raden wij u het volgende aan:

 1. Vul altijd een schadeformulier in na een scooterongeluk
 2. Onderzoek of er getuigen van het ongeval zijn en vraag om contactgegevens.
 3. Maak foto's van uw scooter en het andere motorvoertuig
 4. Ga altijd langs de huisarts of spoedeisende hulp en meldt uw letsel. Dit is vooral van belang bij whiplash letsel en ander niet objectiveerbaar letsel
 5. Schakel een letselschade advocaat van ons letselschadebureau in zodat wij u kunnen helpen met het verhalen van uw letselschade.

Scooterongeluk in Eindhoven onder werktijd

Scooters worden veel gebruikt voor het bezorgen van maaltijden, boodschappen en pakketten. U moet als bezorger vaak hard rijden om de bestelling op tijd te kunnen leveren. Zo vindt er gemiddeld 2 keer per week een ongeluk met een bezorger van maaltijden plaats. De vraag is dan: "wie is er aansprakelijk bij een scooterongeluk in Eindhoven onder werktijd?"

De Hoge Raad, Nederlands hoogste rechtsorgaan, heeft werkgevers een verzekeringsplicht opgelegd. Deze verplichting houdt in dat een werkgever personeel moet verzekeren tegen een verkeersongeluk onder werktijd. Bent u dus op de scooter aangereden onder werktijd, dan kunt u via de werkgever een letselschade vergoeding ontvangen.

Heeft de werkgever de verplichte verzekering tegen verkeersongelukken niet afgesloten? Dan is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid en kunt u de werkgever aansprakelijk stellen.

De verplichte verzekering heeft een WEGAM verzekering. Deze dekt alle schade die u tijdens een verkeersongeluk onder werktijd oploopt. De toedracht is daarbij niet van belang. Dus ook als u schuld aan de aanrijding heeft of bij een eenzijdig verkeersongeluk is er recht op een letselschade vergoeding.

De WEGAM verzekering dekt geen letselschade opgelopen tijdens woon- werkverkeerd. Sommige werkgevers hebben echter een uitgebreide verzekering, de WEGAS verzekering. Mogelijk dat letselschade tijdens woon-werkverkeer hier wel onder valt.

Letselschade claimen na scooterongeluk Eindhoven

Is de aansprakelijkheid erkend of kunt u een succesvol een claim bij de werkgever indienen na een scooterongeluk in Eindhoven? Dan is er recht op een letselschadevergoeding. Deze bestaat uit veel soorten schadeposten. Welke letselschade bedragen vergoed worden hangt af van uw persoonlijke omstandigheden.

Bent u door het scooterongeluk in Eindhoven arbeidsongeschikt geraakt? Dan is er sprake van inkomensschade. Bijvoorbeeld omdat u niet meer kunt bezorgen door een gebroken been of gebroken pols. Deze letselschade komt voor vergoeding in aanmerking.

Studenten en scholieren kunnen ook te maken krijgen met een studievertraging door het scooterongeluk. Hierdoor komt u later op de arbeidsmarkt en wordt er schade geleden. Maar ook zal er een extra jaar schoolgeld of collegegeld betaald moeten worden en is er de verplichte aanschaf van nieuwe boeken. Al deze schade en kosten zijn onderdeel van de schadevergoeding bij letselschade.

Kosten die voor vergoeding in aanmerking komen zijn:

 1. medische kosten
 2. kosten voor reparatie van de scooter
 3. reiskosten
 4. kosten voor hulp in het huishouden
 5. onderhoudskosten huis en tuin
 6. kosten gemaakt tijdens een ziekenhuisopname
 7. verzorgingskosten en verpleegkosten thuis
Letselschade claimen als verkeersslachtoffer

Wilt u ook letselschade claimen als verkeersslachtoffer? Een letselschade jurist van ons letselschade bureau helpt u graag en altijd 100% kosteloos. Wij regelen alles voor u van het aansprakelijk stellen van de tegenpartij tot het onderhandelen over de hoogte van de schadevergoeding met de letselschadeverzekering,

Heeft u lichamelijke klachten overgehouden aan een scooterongeluk in Eindhoven? Neen dan contact op met ons team van letselschade specialisten. Bel gratis 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij gaan direct voor u aan de slag.

Contact met uw letselschade jurist

Wilt u gratis juridische hulp bij het verhalen van letselschade na een aanrijding met de scooter Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Het enige wat u hoeft te doen is uw letselschade melden bij ons. Wij doen de rest!

Mensen lezen ook:

De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland