Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL
Direct juridische hulp bij uitbetaling letselschade

In het geval van letselschade na een ongeluk kunt u zich het beste laten bijstaan door een letselschade jurist van kennis van zaken. Bij een verzoek tot uitbetaling van letselschade krijgt u namelijk te maken met een letselschade verzekeraar. De letselschade jurist hiervan zal proberen de uitbetaling van uw letselschade zo laag mogelijk te houden.

Neemt u een letselschade specialist van ons letselschade bureau in de arm, dan bent u gegarandeerd van een ervaren en deskundige letselschade jurist. Zo weet u zeker dat u een volledige vergoeding van uw letselschade ontvangt!

Voorschot van uw letselschade is onderdeel van uitbetaling letselschade

De afwikkeling van letselschade vergt tijd. Hoe lang de dit duurt hang af van diverse factoren, zoals de ernst van uw letsel en discussies met de verzekeraar, zoals wij veel zien bij whiplash letsel.

Vanaf het ongeluk maakt u kosten. U krijgt een factuur van de zorgverzekeraar aangaande het eigen risico en maakt reiskosten. Of u heeft minder inkomen door arbeidsongeschiktheid.

Omdat uitbetaling van de totale letselschade vaak langer duurt, zorgen wij dat u 1 of meerdere voorschotten op uw letselschade ontvangt. U hoeft dan geen kosten voor te schieten en blijft niet met schade zitten.

Voorbeelden letselschade bedragen

De uitbetaling van letselschade vindt plaats op basis van een schadestaat. Hierop staan alle letselschade bedragen waar u recht op heeft na een ongeluk of hondenbeet. Dit zijn de meest voorkomende schadeposten bij letselschade:

 • schade omdat u niet meer kunt werken
 • het verplicht eigen risico en andere medische kosten
 • reiskosten naar artsen
 • een vergoeding voor overname van huishoudelijke taken
 • kosten voor onderhoud aan de woning omdat u dit zelf niet meer kan
 • een vergoeding voor in het ziekenhuis gemaakte kosten
 • smartengeld

 

Wat smartengeld is leest u hier.

Belang van inschakelen letselschade expert

Letselschade claimen is niet eenvoudig. U wilt uiteraard al uw schade vergoed en weten wat de hoogte van de letselschade bedragen zijn waar u recht op heeft. Daarnaast kan het zijn dat u ook in de toekomst nog schade kan lijden. Een duidelijke geformuleerd voorbehoud is dan van belang. En bij de uitbetaling van uw letselschade wilt u wel weten dat u krijgt waar u recht op heeft.

Er zijn dus nogal wat zaken waar je rekening mee moet houden bij een letselschadezaak. Het is dan ook van belang om een letselschade expert in te schakelen. Kiest u voor een letselschade expert van ons kantoor, dan kiest u voor:

 • ervaring en deskundigheid
 • een persoonlijk contact
 • goede bereikbaarheid
 • een voortvarende behandeling van uw letselschadedossier
 • het snel aanvragen van een voorschot op de uitbetaling van letselschade
 • een eerlijke een nette vergoeding van uw letselschade

 

Hoe lang duurt uitbetaling letselschade?

Hoe lang de uitbetaling van letselschade duurt is nooit exact te zeggen. De duur van een letselschade claim hangt af van een aantal factoren:

 • de aard en ernst van het letsel: hoe ernstiger het letsel hoe meer tijd er nodig is om de letselschade goed in beeld te brengen
 • eventuele discussies over het causaal verband en de schadeposten. Hoe meer discussie er is met een letselschade verzekeraar, hoe langer de uitbetaling van letselschade duurt

 

Contact met uw letselschade advocaat

Letselschade Kompas is een landelijk werkend letselschade bureau gespecialiseerd in het claimen van letselschade. Onze letselschade juristen zijn altijd in de buurt met maar liefst 10 bezoeklocaties door heel Nederland. Maar wij komen voor een letselschade advies of een intakegesprek gewoon bij u thuis, waar in Nederland u ook woont!

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Voor u heeft dit grote voordelen. Zo kunnen wij kosteloos voor u procederen als het nodig is. Ook hebben wij hierdoor meer kennis in huis dan andere letselschade bureaus.

Bent u aangereden door een auto en wilt u gratis uw letselschade claimen? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos.

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Verhalen letselschade na een ongeluk

maximale uitbetaling letselschade

Bent u aangereden door een auto? Onze letselschade juristen helpen u volledig kosteloos bij het verhalen van uw letselschade.