Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Hoe lang duurt uitbetaling letselschade?

U bent aangereden door een auto of lijdt schade door een bedrijfsongeval. Dan is er recht op een schadevergoeding. Bij Letselschade Kompas zijn wij gespecialiseerd in het verhalen hiervan en dit doen wij altijd geheel gratis voor u. Wij zorgen voor een snelle uitbetaling van uw letselschade.

Direct gratis juridische hulp bij uitbetaling letselschade

In het geval van letselschade na een ongeluk kunt u zich het beste laten bijstaan door een letselschade jurist van kennis van zaken. Bij een verzoek tot uitbetaling van letselschade krijgt u namelijk te maken met een letselschade verzekeraar. De letselschade jurist hiervan zal proberen de uitbetaling van uw letselschade zo laag mogelijk te houden.

Neemt u een letselschade specialist van ons letselschade bureau in de arm, dan bent u gegarandeerd van een ervaren en deskundige letselschade jurist. Zo weet u zeker dat u een volledige vergoeding van uw letselschade ontvangt!

Voorschot van uw letselschade is onderdeel van uitbetaling letselschade

De afwikkeling van letselschade vergt tijd. Hoe lang de dit duurt hang af van diverse factoren, zoals de ernst van uw letsel en discussies met de verzekeraar, zoals wij veel zien bij whiplash letsel.Vanaf het ongeluk maakt u kosten. U krijgt een factuur van de zorgverzekeraar aangaande het eigen risico en maakt reiskosten. Of u heeft minder inkomen door arbeidsongeschiktheid.

Omdat uitbetaling van de totale letselschade vaak langer duurt, zorgen wij dat u 1 of meerdere voorschotten op uw letselschade ontvangt. U hoeft dan geen kosten voor te schieten en blijft niet met schade zitten.

Voorbeelden letselschade bedragen

De uitbetaling van letselschade vindt plaats op basis van een schadestaat. Hierop staan alle letselschade bedragen waar u recht op heeft na een ongeluk of hondenbeet. Dit zijn de meest voorkomende schadeposten bij letselschade:

 1. schade omdat u niet meer kunt werken
 2. het verplicht eigen risico en andere medische kosten
 3. reiskosten naar artsen
 4. een vergoeding voor overname van huishoudelijke taken
 5. kosten voor onderhoud aan de woning omdat u dit zelf niet meer kan
 6. een vergoeding voor in het ziekenhuis gemaakte kosten
 7. smartengeld
Belang van inschakelen letselschade expert

Letselschade claimen is niet eenvoudig. U wilt uiteraard al uw schade vergoed en weten wat de hoogte van de letselschade bedragen zijn waar u recht op heeft. Daarnaast kan het zijn dat u ook in de toekomst nog schade kan lijden. Een duidelijke geformuleerd voorbehoud is dan van belang. En bij de uitbetaling van uw letselschade wilt u wel weten dat u krijgt waar u recht op heeft.

Er zijn dus nogal wat zaken waar je rekening mee moet houden bij een letselschadezaak. Het is dan ook van belang om een letselschade expert in te schakelen. Kiest u voor een letselschade expert van ons kantoor, dan kiest u voor:

 1. ervaring en deskundigheid
 2. een persoonlijk contact
 3. goede bereikbaarheid
 4. een voortvarende behandeling van uw letselschadedossier
 5. het snel aanvragen van een voorschot op de uitbetaling van letselschade
 6. een eerlijke een nette vergoeding van uw letselschade
Hoe lang duurt uitbetaling letselschade?

Hoe lang de uitbetaling van letselschade duurt is nooit exact te zeggen. De duur van een letselschade claim hangt af van een aantal factoren:

 • de aard en ernst van het letsel: hoe ernstiger het letsel hoe meer tijd er nodig is om de letselschade goed in beeld te brengen;
 • eventuele discussies over het causaal verband en de schadeposten. Hoe meer discussie er is met een letselschade verzekeraar, hoe langer de uitbetaling van letselschade duurt;
Contact met uw letselschade advocaat

Letselschade Kompas is een landelijk werkend letselschade bureau gespecialiseerd in het claimen van letselschade. Onze letselschade juristen zijn altijd in de buurt met maar liefst 10 bezoeklocaties door heel Nederland. Maar wij komen voor een letselschade advies of een intakegesprek gewoon bij u thuis, waar in Nederland u ook woont!

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Voor u heeft dit grote voordelen. Zo kunnen wij kosteloos voor u procederen als het nodig is. Ook hebben wij hierdoor meer kennis in huis dan andere letselschade bureaus.

Bent u aangereden door een auto en wilt u gratis uw letselschade claimen? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos.

Mensen lezen ook:

De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
 1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
 2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
 3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
 4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

10 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland