Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Gratis hulp van een letselschade advocaat in IJsselstein

Gratis hulp van een letselschade advocaat in IJsselstein, dat klinkt te mooi om waar te zijn. En toch helpen wij je altijd geheel gratis als je slachtoffer bent van een auto ongeluk, indien je als fietser aangereden bent of bij een hondenbeet.

In artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek is opgenomen dat als je door toedoen van een ander letsel hebt opgelopen, je:

 • schadevergoeding eisen kunt
 • recht hebt op rechtsbijstand van een letselschade advocaat of letselschade jurist

Met andere woorden, lijdt je letselschade door toedoen van een ander, dan kun je kosteloos aanspraak maken op de hulp van een letselschade bureau.

Kies je voor Letselschade Kompas, dan kies je niet voor een standaard letselschade bureau. Wij zijn namelijk onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Daarom word je bij ons altijd geholpen door een ervaren en gespecialiseerde letselschade advocaat in IJsselstein.

Lijdt u letselschade en wilt u deze claimen op de aansprakelijke partij of diens verzekering? Onze letselschade experts helpen u graag!

Wat doet een letselschade advocaat in IJsselstein voor mij?

Kies je voor een letselschade advocaat in IJsselstein van ons kantoor, dan kies je voor kennis en ervaring. Maar ook voor een vlotte afhandeling van de letselschade claim. Onze letselschade specialisten gaan namelijk direct voor je aan de slag.

Dit is wat onze letselschade specialisten doen na een ongeluk:

 • wij onderzoeken wie schuldig is aan het ongeluk
 • de letselschade advocaat in IJsselstein gaat de tegenpartij aansprakelijk stellen
 • er wordt een voorschot op de letselschade vergoeding geregeld
 • alle schadeposten worden in kaart gebracht
 • de letselschade bedragen worden in een schadestaat opgenomen
 • indien nodig schakelen wij een medisch adviseur in
 • er wordt gezorgd voor een maximale slotuitkering van uw letselschade claim.

 

Ons letselschade bureau neemt dus het gehele letselschade traject voor u uit handen. Maar uiteraard houden wij u van alles op de hoogte en kunt u ons altijd bereiken voor vragen of overleg.

Een letselschade advocaat in IJsselstein inschakelen

Een letselschade advocaat in IJsselstein inschakelen is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is te bellen met het gratis nummer van ons letselschadekantoor, 0800 278 4626 of ons contactformulier in te vullen. Vertel ons wat er is gebeurd en wij nemen binnen 1 uur contact op, ook in het weekend of 's avonds!

Welke letselschade bedragen worden vergoed?

Letselschade bestaat uit veel verschillende soorten letselschade bedragen. De meest voorkomende schadeposten zijn:

 • loonschade
 • inkomensschade als zelfstandig ondernemer
 • een studievertraging
 • pensioenschade
 • medische kosten
 • kosten voor huishoudelijke hulp
 • tijdens een ziekenhuisopname gemaakte kosten
 • kosten voor onderhoud van je huis en tuin

 

Naast deze materiΓ«le schade is er recht op een smartengeldvergoeding. Is er sprake van letsel of klachten na een ongeluk of hondenbeet, dan is er recht op smartengeld. Blijvend letsel is geen voorwaarde, ook bij licht letsel en tijdelijke klachten en beperkingen is er recht op een smartengeldvergoeding

Ik wil een schadevergoeding claimen!

Voor het claimen van schadevergoeding is het nodig om een aansprakelijkheidsbrief te versturen. Hierin staat de toedracht van het ongeluk, wie er schuldig en aansprakelijk is en welk letsel er opgelopen is.

Het aansprakelijk stellen, maar ook het onderhandelen met de verzekeraar en het opstellen van de schadestaat doet onze letselschade advocaat, hier heeft u geen omkijken naar. Wij zorgen ervoor dat uw letselschade volledig verhaald wordt op de aansprakelijke partij. Dit doen wij altijd 100% kosteloos!

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade door een ongeluk of hondenbeet

Letselschade advocaat IJsselstein

Bent u aangereden, is u een arbeidsongeval overkomen of bent u gebeten door een hond? Onze letselschade advocaten in IJsselstein helpen u gratis bij het verhalen van uw letselschade op de aansprakelijke partij.