Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Wat te doen na een aanrijding in Nieuwegein

Een aanrijding is niet zomaar iets. U kunt gewond raken en klachten aan de aanrijding in Nieuwegein overhouden. Zeker omdat het u waarschijnlijk nog nooit overkomt, heeft u veel vragen over de aanrijding. Wat moet u doen, wie rekent uw letselschade af en welke schadeposten komen voor vergoeding in klacht?

De letselschade juristen van ons kantoor helpen u graag. Wij zorgen ervoor dat u 100% schadeloos wordt gesteld na een aanrijding in Nieuwegein. Maar om er zeker van te zijn dat wij uw letselschade claimen kunnen, Adviseren wij u wel de volgende te doen bij een aanrijding:

 • vul altijd een schadeformulier in
 • vraag getuigen om een ​​getuigenverklaring
 • maak foto's van de schade aan de betrokken motorvoertuigen
 • ga altijd langs een kunst met uw letsel
 • schakel zo spoedig mogelijk een letselschade jurist van ons kantoor in. Wij kunnen dan direct voor u aan de slag

Wie is er overleden bij een aanrijding in Nieuwegein?

Letselschade claimen na een aanrijding kan als een andere aansprakelijke aan een aanrijding is. Maar hiërarchisch zijn uitzonderingen. Bent u bijvoorbeeld als fietser aangereden door een auto? Dan kunt u altijd aanspraak maken op een letselschade uitkering. Hetzelfde geldt bij een eenzijdig ongeluk of als u zelf een verkeersfout maakt indien u in bezit bent van een svi-verzekering.

In de wet is te vinden wie schuldig is bij een aanrijding is:

 • artikel 19 Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens bepaald dat voertuigen afstand van elkaar moeten houden. Raakt u betrokken bij bijvoorbeeld een scooterongeluk door het niet van afstand te houden, dan is het uiteindelijk letsel aan de aanrijding en aansprakelijk voor uw letselschade
 • in artikel 5 Wegenverkeerswet is een bepaling opgenomen over gevaarlijk weggedrag. Op de basis hiervan is een persoon aansprakelijk die zich dusdanig op de weg gedraagt ​​​​dat er een risico op het ontstaan van een gevaar ontstaat. Bij bumperkleven, te hard rijden en in het geval van geen voorrang verbonden is er op de grond van artikel 5 wvw een verklaring tot het betalen van een letsel Verklaard

Auto ongeluk te Nieuwegein

Bestaat de aanrijding in Nieuwegein uit een auto ongeluk ? Dan kunt u 3 partijen aansprakelijk stellen voor letselschade:

 • de bestuurder van de auto
 • de bezitter van de auto
 • op grond van de wettelijke verzekeringsplicht van de autoverzekeraar van de tegenpartij

 

In Nederland zijn alle voertuigen verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid voor auto ongelukken, motorongelukken of een scooterongeluk in Nieuwegein.

Van belang bij een auto ongeluk in Nieuwegein is dat u het schade aanrijdingsformulier invult en laat ondertekenen door de bestuurder van de auto. De inhoud van het schadeformulier is een bindende tussen de bij het auto ongeluk betrokken personen.

Helaas komt doorrijden na een aanrijding incident voor. Dan is het belangrijk dat u ter plaatse de politie belt en binnen 14 dagen aangifte van het doorrijden na een aanrijding doet. Het Waarborgfonds Motorverkeer betaalt dan uw letselschade.

Scooter Nieuwegein

Vanaf 1 januari 2023 moeten alle scooters een stuurwiel dragen. In Amsterdam en Utrecht moeten scooters ook op de rijbaan rijden en mogen ze niet langer op de fietspaden rijden. De kans is groot dat dit een landelijke uitkomst wordt. Brommers moet zelfs al op de rijbaan rijden.

Het nadeel van het rijden op de rijbaan is dat de kans groot is dat u op de scooter aangereden wordt door een auto. Als gevolg van dit scooterongeluk kunt u ernstig letsel oplopen.

Bent u betrokken geraakt bij een scooterongeluk in Nieuwegein, dan geldt net als bij een auto ongeluk dat het belangrijk is om een ​​aanrijdingsformulier in te vullen en door de tegenpartij te laten ondertekenen.

Ook bij een scooterongeluk heeft u recht op gratis juridische hulp bij letselschade . Neem daarom contact op met onze letselschadespecialisten voor een letselschadeadvies en de gratis verhalen van uw letselschade. Bel direct 0800 278 4626 (gratis) of klik op de onderstaande knop en laat ons weten wat we kunnen doen.

Als fietser aangereden in Nieuwegein

bent u als fietser betrokken bij een aanrijding in Nieuwegein? Bij een fietsongeluk wordt u door de wet goed beschermd tegen schade. Deze bijzondere bescherming geldt ook voor als u als voetganger aangereden bent.

De bescherming na een aanrijding in Nieuwegein houdt in dat bij een fietsongeluk er altijd recht op misbruik is. De hoogte gemeld. Is een ongeluk tussen een fiets en auto de schuld van de automobilist, dan wordt 100% van de letselschade vergoed.

Is de fietser fout, bij voorbeeld door geen voorrang te verplaatsen? Alsnog wordt dan 50% van de letselschade van de fietser vergoed. Op grond van de billijkheidscorrectie kan deze verdedigingsplicht zelfs oplopen tot 100%.

Aanrijdtram Nieuwegein

Sinds enkele jaren rijdt er ook tussen Utrecht en Nieuwegein een tram. Maar wat nu als u betrokken bent bij een aanrijding met de tram in Nieuwegein?

Onderscheid moet worden gemaakt tussen de situatie dat u in de tram in Nieuwegein aangereden wordt en de situatie dat u zelf door de tram aangereden bent.

Zat u tijdens het aanrijden in de tram van Nieuwegein? Dan is de reisovereenkomst van toepassing. U heeft als reiziger dan altijd recht op een vergelijking. Het maakt dat niet uit wie de schuld is.

Wordt u aangereden door de tram ? Fietsers en voetgangers hebben recht op een vergelijking. Bij een ongeluk tussen een tram en een auto of een ander motorvoertuig heeft recht op een persoon die niet schuldig is bij de aanrijding.

Gratis juridische aanvraag bij een aanrijding in Nieuwegein

Het is niet eenvoudig om zelf een letselschadezaak te behandelen. Wilt u welke letselschade kan worden gevorderd en wat bij blijvend letsel of schade in de toekomst? Een letselschadespecialist kan bij uitstek behulpzaam zijn.

In de wet is een wettelijke bepaling opgenomen die bepaald is dat als een andere aansprakelijkheid is, er recht op gratis rechtsbijstand is. U kunt dus bij een aanrijding in Nieuwegein gratis een letselschade jurist of letselschade advocaat inschakelen.

Ons letselschadebureau is onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. U kunt bij ons kiezen of u geholpen wilt worden door een letselschade advocaat of letselschade jurist. Maar alle letselschade experts van ons kantoor zijn ervaren en gespecialiseerd in de verhalen van letselschade na een ongeluk.

Wat doet een letselschade advocaat?

Wij doen meer dan het berekenen van de verklaring en het claimen van letselschade. Kiest u voor een letselschade advocaat van ons letselschade bureau, dan ontzorgen wij u gedurende het gehele letselschade traject , wij:

 • stellen van de tegenpartij aansprakelijk
 • regeling na erkenning van aansprakelijkheid een voorschot op uw letselschade
 • stellen een schadestaat op
 • ga ook uw smartengeld berekenen
 • voer de besprekingen over de hoogte van uw vergelijking
 • schakelen zo nodig een medisch adviseur of arbeidsdeskundige in
 • zorgen voor een zo hoog mogelijke slotbetaling van uw letselschade

Neem contact op met ons letselschadebureau

Wilt u ook gratis rechtsbijstand bij de verhalen van uw letselschade vergoeding? Onze letselschadespecialisten helpen u graag. Dit doen wij altijd geheel kosteloos voor u!

Bel voor gratis rechtsbijstand bij letselschade 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

Mensen zoeken ook:
Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade door een aanrijding

Aanrijding Nieuwegein

Lijdt u letselschade door een ongeluk? Laat ons gratis uw berekening berekenen en claimen op de aansprakelijke persoon. Wij helpen u graag!

Wij

kunnen u de hoogste mogelijke rechtsbijstand bieden door het hoge opleidingsniveau en de permanente nascholing van de letselschadespecialisten verbonden aan ons letselschadebureau. Indien mogelijk schakelen wij voor de verhalen van uw letselschade gratis een advocaat letselschade in.Wilt u uw letselschade verhalen? Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, gaan uw letselschade berekenen en verhalen uw schade inclusief het smartengeld op de aansprakelijke partij.

WIJ

Topadvocaten, hele goede contacten over en weer, Charlotte bedankt voor alles wat je bent een topper en Friso bedankt dat je attent bent op de mogelijkheden.

Elly Uitslager

2 years geleden

Goede ervaring, professioneel en duidelijk.
De medewerkers zijn vriendelijk en snel regelen waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou aandacht die het verdiende.

Vikaash

54 years geleden

Heel goede ervaring met deze letselschade Advocaat, deze heeft mij prima geholpen.

Gerard

54 years geleden

Goede klantvriendelijkheid en een prettige samenwerking.
Geholpen door Mvr. el Haddad

Bresilla Mulder

2 years geleden

Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.

Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.

Heel erg bedankt voor alles!!

CO

2 years geleden

Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan ​​door de receptioniste en al snel in contact gebracht met mijn mevrouw advocaat El Haddad. Ik ben echt zeer goed te spreken over haar waarschijnlijkheid en de manier waarop ze je woord staat. Daarnaast heb je alle informatie die je nodig hebt en stelt je gerust. Al met al een topervaring!

Frank Witholt

54 years geleden

Volledige professionaliteit, professionele hulp van begin tot eind, zeer vriendelijke service. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en de benadering van de cliënt door de advocaten Brugman. Ik raad het iedereen aan. Bel ze en het helpt 101%

Kamil G

2 years geleden

Brugman heeft mij geholpen met mijn letselschade. Zeer bekwame medewerkers en professionele service. Ze zijn altijd precies op de hoogte van de huidige stand van zaken. Ik raad Brugman ten zeerste aan.

Kevin Wiedijk

2 years geleden

Wat een uitstekende keuze, Brugman letselschade advocaten kantoor. Voortreffelijke medewerkers
Zeer professioneel. Uitstekende communicatie vanaf begin tot eind. Ik zal, in voorkomende gevallen Brugman advocaten adviseren kantoor !

André Kalbvleesch

2 years geleden

Absoluut veelbelovend! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was beschreven. Ik zou niet geschoolden om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed ondersteund en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had. Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank :)

Tobias Moon

2 years geleden

Na een motorongeluk en onenigheid met de verzekering van de tegenpartij, heb ik mij gemeld bij Brugman letselschade in Wognum. Ben hier zeer goed ontvangen en alles is goed doorgenomen qua ongeval en evt geaccepteerde uit het ongeval. Brugman letselschade heeft mijn dossier gehartigd en met goede afsluiting tot een einde gebracht. De mensen bij Brugman letselschade zijn snel met hun mailcontact en de communicatie verloopt vaak via een afgestudeerde persoon. Al met al zeker een aanbeveling om als U een letselschade advocaat nodig heeft ik U Brugman letselschade zeker kan aanbevelen.

Bert

54 years geleden

Ik heb mijn dossier laten overnemen door Brugman letselschade en werd meteen goed opgepakt , vriendelijke behandelaar , snelle antwoorden en optimale inzet. Sinds ik bij Brugman zit zie ik vooruitgang geboekt in mijn zaak! Zeker aan te raden.

MY

2 years geleden