Waar heb ik recht op bij letselschade?

Letselschade Advocaat Amstelveen

U bent op zoek naar een letselschade advocaat in Amstelveen. Misschien naar aanleiding van een aanrijding, een ongeval op het werk of een hondenbeet. Dan is het goed om te weten dat Letselschade Kompas er voor u is. Als onderdeel van Brugman Letselschade advocaat wordt u altijd geholpen door een letselschade advocaat. En wij werken kosteloos voor u!

Letselschade advocaat  Amstelveen

grijze city cruiser fiets

Is u onlangs een ongeval overkomen waardoor u een letselschade advocaat in Amstelveen zoekt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij staan slachtoffers bij wie letselschade hebben opgelopen door bijvoorbeeld een verkeers- of bedrijfsongeval. Ook kunt u letselschade oplopen te gevolge van een hondenbeet of een val op de stoep. In die situaties heeft u recht op een letselschade vergoeding.

Een ongeval zit in een klein hoekje. Zo kunt u op de snelweg in Amstelveen van achteren aangereden worden. Ook kunt u een aanrijding in de binnenstad overkomen, zo kunt u bijvoorbeeld als fietser aangereden worden.

In al deze situaties heeft u een letselschade advocaat in Amstelveen nodig. Uiteraard komen er veel vragen bij u naar boven. Wat doet een Letselschade advocaat in Amstelveen? Welke schade wordt vergoed? Wat kost een Letselschade advocaat in Amstelveen mij?

Een letselschade advocaat in Amstelveen van Letselschade Kompas

Met al deze vragen kunt u terecht bij Letselschade Kompas. Uiteraard staat het u ook vrij om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van een gratis advies.

Letselschade Kompas is geen letselschadebureau. Daarom wordt u ook niet bijgestaan door een letselschade jurist maar altijd door een letselschade advocaat. Letselschade Kompas is namelijk onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Een van de grootste en meest specialistische advocatenkantoren wat zich bezighoudt met het verhalen van letselschade van letselschadeslachtoffers.

Welke letselschade komt voor vergoeding in aanmerking?

Na een schade-evenement loopt u op verschillende gebieden schade. Zo kan het zijn dat u door de ambulance naar het ziekenhuis wordt gebracht. Wellicht zult u medicatie voorgeschreven kregen van uw huisarts. Er zijn den medische kosten als het eigen risico en eigen bijdragen voor de medicatie.

Ook is het mogelijk dat u door een achterop aanrijding bijvoorbeeld een whiplash oploopt waardoor u onder behandeling komt van een medisch specialist. In deze gevallen is het allemaal mogelijk dat u kosten maakt. Ook deze kosten dient u soms zelf te betalen.

Dan kan het ook nog zo zijn dat u ten gevolge van het ongeval minder of zelfs geen inkomsten meer genereerd. Of u bent ten gevolge van het ongeval beperkt bent in het doen van uw huishouden. De volgende schadeposten kunnen in aanmerking komen voor vergoeding ten gevolge van een schade-evenement:

  • Eigen risico kosten.
  • Kosten voor medische behandelingen.
  • Gemiste inkomsten uit arbeid.
  • Kosten voor huishoudelijke ondersteuning
  • Kosten voor ondersteuning bij persoonlijke verzorging.
  • Reiskosten medische behandelingen.
  • Kosten voor studievertraging.

Naast bovenstaande kosten komt u ook in aanmerking voor een immateriële schadevergoeding. Deze schadevergoeding is niet concreet te berekenen en is bestemd voor de emotionele schade en verminderde levensvreugde die u heeft moeten lijden ten gevolge van het ongeval. Immateriële schade wordt ook vaak smartengeld benoemd

U maakt geen kosten voor uw letselschade advocaat in Amersfoort

Nu bekend is welke letselschade er voor vergoeding in aanmerking kunnen komen, vraagt u zich vast af wat een Letselschade advocaat in Amstelveen kost. Het kost u helemaal niks!

Wij zullen de partij die de schade heeft veroorzaakt aansprakelijk stellen. In geval van een auto-ongeluk spreken wij de WAM-verzekeraar van de wederpartij aan. Ik geval van een bedrijfsongeval spreken wij de verzekeraar van uw werkgever aan op grond van werkgeversaansprakelijkheid

Maar wie is er aansprakelijk bij dieren? De Nederlandse wet bepaalt dat een hondenbezitter als eigenaar aansprakelijk is voor de gedragingen van zijn dier. Indien de hondeneigenaar een Aansprakelijkheidsverzekeraar voor Particulieren (AVP) heeft afgesloten, spreken wij deze voor u aan. In deze gevallen is het dus een verzekeringskwestie.

De letselschade verzekeraar vergoed na erkenning van de aansprakelijkheid naar uw schadevergoeding ook de kosten voor rechtsbijstand. Op deze manier kunt u zich optimaal laten bijstaan door een letselschade specialist met de juiste expertise terwijl de verzekeraar onze kosten betaald!

Contact met uw letselschade advocaat

Lijdt u letselschade en wilt u deze claimen? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Amstelveen. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag.

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Met meer dan 10 bezoekadressen zijn wij altijd in de buurt. Maar een van onze letselschade specialisten komt ook graag bij u thuis. Bel voor een afspraak of vragen over letselschade 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij zijn er graag voor u als u ons nodig heeft.

    Meld uw schade