Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade door een dwarslaesie

Bij een dwarslaesie is er sprake van een onderbreking van het ruggenmerg. Hierdoor raken de zenuwbanen die door het ruggenmerg lopen afgekneld. Door het afknellen van de zenuwbanen raken bepaalde lichaamsdelen, waaronder veelal ledenmaten, verlamd.

Een dwarslaesie heeft grote gevolgen op uw leven, op persoonlijk vlak, maar ook op financieel gebied. Bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsongeschiktheid en zorg. Deze zorgen nemen onze letselschade advocaten graag voor u uit handen. Zo kunt u zich richten op uw revalidatie.

Dwarslaesie na een ongeluk

Bij een dwarslaesie is er sprake van een onderbreking van het ruggenmerg. Hierdoor raken de zenuwbanen die door het ruggenmerg lopen afgekneld. Door het afknellen van de zenuwbanen raken bepaalde lichaamsdelen, waaronder veelal ledenmaten, verlamd.

Bij een dwarslaesie is er sprake van een onderbreking van het ruggenmerg. Hierdoor raken de zenuwbanen die door het ruggenmerg lopen afgekneld. Door het afknellen van de zenuwbanen raken bepaalde lichaamsdelen, waaronder veelal ledenmaten, verlamd.

Een Dwarslaesie is vaak het gevolg van een verkeersongeval of een ongeval op het werk. We spreken dan van een post-traumatische dwarslaesie. Is een ander verantwoordelijk voor het u overkomen ongeval? Dan is deze persoon aansprakelijk voor de letselschade die u als gevolg van een dwarslaesie lijdt.

Motorvoertuigen zijn verplicht verzekerd tegen ongevallen. Fietsers en werkgevers zijn in de meeste gevallen vrijwillig verzekerd tegen ongevallen met letsel. Uw schade als gevolg van de dwarslaesie is hierdoor meestal volledig te verhalen. De letselschade specialisten van Letselschade Kompas helpt u gratis bij het verhalen van uw letselschade. U heeft bij een dwarslaesie na een ongeval dus recht op kosteloze rechtsbijstand van een ervaren en deskundige letselschade advocaat.

Als gevolg van een post-traumatische dwarslaesie verandert er veel in uw leven. Bij Letselschade Kompas hebben wij daarom een team van experts om u te helpen bij het bepalen van uw behoefte op medisch gebied en het gebied van zorg. Wij beschikken namelijk over een eigen medisch adviseur die ook praktiserend revalidatiearts is. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk aan arbeidsdeskundigen en specialisten die zich bezighouden met het begroten van uw zorgbehoefte.

Uw letselschade advocaat zorgt ervoor dat u alle hulp ontvangt die u nodig hebt op uw leven weer helemaal op de rit te krijgen. En de kosten die verhalen wij voor u op de aansprakelijke partij.Wilt u weten wat Letselschade Kompas voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op. Wij verhalen uw letselschade door een dwarslaesie kosteloos voor u. Bel 0800 278 462 of mail ons voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis. Wij helpen u graag!

Wat doet een letselschade advocaat?

Kiest u bij het verhalen van uw letselschade na een dwarslaesie voor een letselschade advocaat van ons letselschadebureau, dan nemen wij alle zorgen met betrekking tot de letselschade zaak van u uit handen:

  • wij onderzoeken wie aansprakelijk gesteld kan worden
  • uw letselschade advocaat stelt een aansprakelijkstelling op
  • de tegenpartij wordt aansprakelijk gesteld
  • er wordt onderhandeld met de letsel schadeverzekeraar over de hoogte van de schadevergoeding
  • ook de toekomstige letselschade berekenen wij voor u

Waaruit bestaat een letselschade vergoeding

Een letselschade vergoeding bestaat ten eerste uit alle kosten die u maakt als gevolg van het ongeluk waarbij u een dwarslaesie op heeft gelopen. Daarbij kunt u denken aan medische kosten. Deze kunnen enorm oplopen en het is maar de vraag of uw zorgverzekeraar alle medische kosten dekt. Wij zorgen ervoor dat al deze kosten betaald worden door de schadeverzekering van de persoon die aansprakelijk is voor uw letselschade.

Vaak zijn er aanpassingen in de woning nodig of voor vervoer. Ook de hiermee gemoeide kosten komen voor vergoeding door de letselschade verzekering in aanmerking

Het gevolg van een dwarslaesie is vaak arbeidsongeschiktheid of bij studenten een forse studievertraging. De schade die hierdoor opgelopen wordt komt voor vergoeding in aanmerking.

Een dwarslaesie heeft grote gevolg van voor u op persoonlijk vlak. Voor deze gevolgen is het smartengeld een vergoeding. Ook hier is recht op bij een dwarslaesie.

Gratis hulp van een letselschade jurist

Heeft u aan een aanrijding of bedrijfsongeval een dwarslaesie overgehouden? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd geheel kosteloos.

0Bel voor gratis juridische hulp bij letselschade 0800 278 4626 of stuur ons een bericht. Wij gaan direct voor u aan de slag.

Contact met uw letselschade jurist of advocaat

Bij Letselschade Kompas heeft u het grote voordeel dat u altijd wordt bijgestaan door een letselschade advocaat. Letselschade Kompas is namelijk onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten, een van de grootste gespecialiseerde advocatenkantoren in letselschade in Nederland.

Onze letselschade advocaten werken in heel Nederland. Met 15 bezoeklocaties zijn wij altijd in de buurt. Neem daarom contact met ons op voor een intakegesprek bij ons op kantoor of bij u thuis! Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in en wat u is overkomen. Wij nemen dan direct contact met u op.

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
  1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
  2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
  3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
  4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

7 months geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 year geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 year geleden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland