Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL
Ongevallen

Waren er in 2017 nog bijna 21.000 zwaargewonden letselschadeslachtoffers te betreuren, in 2018 is dit aantal nog toegenomen. Ook het aantal verkeersdoden nam in 2018 toe met maar liefst 11%. Naast alle zwaargewonden raakte nog eens vele mensen licht gewond.

Maar ook bij lichte verwondingen kunt u als letselschadeslachtoffer dermate klachten en beperkingen ondervinden dat uw letselschade lijdt. Als u zelf het slachtoffer bent van een verkeersongeval door toedoen van een ander, dan heeft u altijd recht op een schadevergoeding. Schade als gevolg van een verkeersongeval wordt letselschade genoemd.

Verhalen letselschade na verkeersongeval

Het verhalen van letselschade gebeurt door belangenbehartigers. U kunt daarbij kiezen voor een letselschadebureau of letselschade advocaten. Het voordeel van letselschade advocaten is dat zij kwalitatief de hoogte rechtsbijstand bieden. Ook kunnen letselschade advocaten voor u procederen.

Wilt u uw letselschade kosteloos laten verhalen door een erkende en ervaren letselschade advocaat? Bel dan met onze letselschade advocaten: 0800 278 4626 of stuur ons een mail!

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten
Ongeval
Melden

Bij Letselschade Kompas wordt u altijd geholpen door ervaren en deskundige letselschade advocaten. Hiermee onderscheid Letselschade Kompas zich van letselschadebureaus. En wij verhalen uw letselschade na een verkeersongeval ook nog eens geheel kosteloos voor u!