Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL
Ik ben van de trap gevallen, wat nu?

Ben je bij een val van de trap gewond geraakt, dan lijdt je schade. Het eigen risico moet betaald en misschien bent u ook wel arbeidsongeschikt door de val van de trap. Deze schade na een ongeluk wordt letselschade genoemd.

Voor het eisen van schadevergoeding dien je iemand aansprakelijk te kunnen stellen. Dit is bijvoorbeeld mogelijk als je van de trap valt tijdens het werk. Maar ook bij een roltrap die plotseling stilstaat.

Waar het om gaat is dat het letsel het gevolg is van de trap, bijvoorbeeld omdat deze glad was, zonder reden stilstaat of dat er een trapleuning ontbreekt.

Schadevergoeding eisen na een val van de trap

Wil je schadevergoeding vorderen, dan dien je een aantal zaken te bewijzen:

  • dat je van de trap bent gevallen
  • dat je hier letsel aan hebt overgehouden

 

Staat dit vast, dan is de werkgever aan zet. Deze moet aantonen dat hij aan zijn zorgplicht als werkgever voldaan heeft. Uit de rechtspraak blijkt dat dit niet vaak het geval is.

Ik ben van de trap gevallen, wat doet een letselschade advocaat?

Bij een val van de trap dient onderzocht te worden of iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Daarnaast is belangrijk dat de tegenpartij aansprakelijk gesteld wordt door middel van een aansprakelijkheidsbrief. Dit doet een letselschade advocaat. Daarnaast:

  • regelt hij een voorschot op de letselschade
  • onderhandelt hij over de hoogte van de schadevergoeding
  • zorgt hij dat alle schade vergoed wordt, ook toekomstige schade.
Contact met uw letselschade advocaat

Letselschade Kompas is een landelijk werkend letselschadebureau gespecialiseerd in het claimen van letselschade. Onze letselschade juristen zijn altijd in de buurt met maar liefst 10 bezoeklocaties door heel Nederland. Maar wij komen voor een letselschade advies of een intakegesprek gewoon bij u thuis, waar in Nederland u ook woont!

Letselschade Kompas is een onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Voor u heeft dit grote voordelen. Zo kunnen wij kosteloos voor u procederen als het nodig is. Ook hebben wij hierdoor meer kennis in huis dan andere letselschade bureaus.

Bent u aangereden door een auto en wilt u gratis uw letselschade claimen? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos.

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade door

een val van de trap

Bij een val van de trap onder werktijd is er recht op een schadevergoeding. Onze letselschade juristen claimen deze voor u!