Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL

Letselschade advocaat Delft

Als u in Delft een aanrijding of ongeval op het werk is overkomen, dan wilt u uiteraard uw letselschade verhalen op de aansprakelijke partij. Dat geldt ook na een hondenbeet of val op straat. Dan bent u wellicht op zoek naar een letselschade advocaat in Delft. Bij Letselschade Kompas helpen wij u graag.

Letselschade Advocaat Delft

Bij letselschadebureaus krijgt u meestal te maken met een letselschade jurist. Bij Letselschade Kompas worden uw belangen echter altijd behartigd door een letselschade advocaat in delft.

Letselschade Kompas is namelijk onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten. Wij helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade, bijvoorbeeld als gevolg van een aanrijding tussen een auto en een fiets, een auto ongeluk of een bedrijfsongeval. Over de kosten van een letselschade advocaat in Delft hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij helpen u altijd kosteloos. De tegenpartij dient namelijk op grond van de wet ook op te komen voor de advocaatkosten!

Kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Delft

Zoekt u een letselschade advocaat in Delft en wilt u kosteloos hulp bij het verhalen van uw letselschade? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of geef uw gegevens op via dit formulier. U hoort nog dezelfde dag van ons!

Wat te doen bij letselschade door een ongeval?

Een ongeval gebeurt u niet dagelijks. Niet zo gek dat u dan niet direct weet wat te doen na een aanrijding of arbeidsongeval. Hier vindt u 5 tips bij letselschade:

  • Vul bij een aanrijding altijd een schade aanrijdingsformulier in.
  • Noteer namen en contactgegevens van eventuele getuigen.
  • Schakel zo nodig de politie (aanrijding) of arbeidsinspectie (bedrijfsongeval) in.
  • Laat u zo spoedig behandelen door een arts. Zeker bij whiplash klachten na een aanrijding.
  • Bel uw letselschade advocaat in Delft.

 

Schakelt u een letselschade advocaat in delft van ons letselschadebureau in, dan zal deze ervoor zorgen dat alles geregeld wordt. Wij stellen de tegenpartij of diens verzekeraar aansprakelijk, zorgen voor een voorschot en zullen uw letselschade berekenen en claimen.

Is u een ongeval overkomen? Bent u als fietser aangereden of betrokken geraakt bij een auto-ongeluk? Bent u door een hond gebeten of gevallen door een omhoog staande tegel? Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade kosteloos. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij maken direct een afspraak met u en claimen uw letselschade.

Wie is aansprakelijk voor mijn letselschade?

Na een aanrijding is het niet altijd duidelijk wie nu de aansprakelijke partij is. Want de bestuurder is niet altijd de eigenaar van de auto. Gelukkig kan op grond van de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorvoertuigen altijd rechtstreeks de verzekeraar van de auto aangesproken worden voor letselschade.

Aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval is geregeld in artikel 7:658 van het Burgerlijk Wetboek. Hierin is opgenomen dat de werkgever aansprakelijk is voor het vergoeden van letselschade als de werkgever haar zorgplicht heeft geschonden. Bent u op het werk gewond geraakt? Dan is in de regel de werkgever aansprakelijk. De zorgplicht is namelijk zo zwaar dat werkgevers snel aansprakelijk zijn voor letselschade.

Bij een hondenbeet is de bezitter van de hond aansprakelijk voor het vergoeden van letselschade. De meeste hondenbezitters zijn in het bezit van een aansprakelijkheidsverzekering en de schade zal dan door deze verzekeraar betaald worden.

Gemeenten en provincies zijn verantwoordelijk voor de wegen en stoepen. Is deze gebrekkig, dan is de gemeente of provincie aansprakelijk voor de letselschade die u hierdoor lijdt.

Het team van Letselschade Kompas helpt u graag bij letselschade

Bent u gewond geraakt bij een verkeersongeval, arbeidsongeval of ander ongeluk? Ons team van letschade specialisten helpt u graag bij vragen en het indienen van een letselschade claim.

Lijdt u schade en bent u op zoek naar  een letselschade advocaat in Delft? Neem dan contact met ons op voor kosteloze rechtsbijstand. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.Bij Letselschade Kompas helpen wij u graag, wat er ook is gebeurd!

Mensen lezen ook:
De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
  1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
  2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
  3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
  4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

9 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Letselschade Kompas

Wat anderen van ons vinden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  

Wognum

Dick Ketlaan 2

1687 CD WOGNUM

Noord - Holland
Nederland

Den Bosch

Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch

5216 PP 's-Hertogenbosch

Noord - Brabant
Nederland

Tilburg

Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14

5038 JL Tilburg

Noord - Brabant
Nederland

Gouda

Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda

2803 PE Gouda

Zuid - Holland
Nederland

Rotterdam

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Noord - Holland
Nederland

Delft

Poortweg 4

2612 PA Delft

Zuid - Holland
Nederland

Den Haag

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

Zuid - Holland
Nederland

Nijmegen

 

Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland