Oost west, thuis best, persoonlijke intake bij jou thuis

Meer dan 20 jaar ervaring!

Hulp van ervaren letselschade advocaten

Honderden tevreden slachtoffers gingen u voor

NL

Letselschade Advocaat Delft

Bij letselschadebureaus krijgt u meestal te maken met een letselschade jurist. Bij Letselschade Kompas worden uw belangen echter altijd behartigt door een letselschade advocaat in delft. Letselschade Kompas is namelijk onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten.

Wij helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade, bijvoorbeeld als gevolg van een aanrijding tussen een auto en een fiets, een auto ongeluk of een bedrijfsongeval. Over de kosten van een letselschade advocaat in Delft hoeft u zich geen zorgen te maken.

Wij helpen u altijd kosteloos. De tegenpartij dient namelijk op grond van de wet ook op te komen voor de advocaatkosten!

Kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Delft

Zoekt u een letselschade advocaat in Delft en wilt u kosteloos hulp bij het verhalen van uw letselschade? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of geef uw gegevens op via dit formulier. U hoort nog dezelfde dag van ons!

Wat te doen bij letselschade door een ongeval?

Een ongeval gebeurt u niet dagelijks. Niet zo gek dat u dan niet direct weet wat te doen na een aanrijding of arbeidsongeval. Hier vindt u 5 tips bij letselschade:

  • Vul bij een aanrijding altijd een schade aanrijdingsformulier in.
  • Noteer namen en contactgegevens van eventuele getuigen.
  • Schakel zo nodig de politie (aanrijding) of arbeidsinspectie (bedrijfsongeval) in.
  • Laat u zo spoedig behandelen door een arts. Zeker bij whiplash klachten na een aanrijding.
  • Bel uw letselschade advocaat in Delft.

Schakelt u een letselschade advocaat in, dan zal deze ervoor zorgen dat alles geregeld wordt. Wij stellen de tegenpartij of diens verzekeraar aansprakelijk, zorgen voor een voorschot en zullen uw letselschade berekenen en claimen.

Is u een ongeval overkomen? Bent u als fietser aangereden of betrokken geraakt bij een auto-ongeluk? Bent u door een hond gebeten of gevallen door een omhoog staande tegel? Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade kosteloos. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij maken direct een afspraak met u en claimen uw letselschade.

Wie is aansprakelijk voor mijn letselschade?

Na een aanrijding is het niet altijd duidelijk wie nu de aansprakelijke partij is. Want de bestuurder is niet altijd de eigenaar van de auto. Gelukkig kan op grond van de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorvoertuigen altijd rechtstreeks de verzekeraar van de auto aangesproken worden voor letselschade.

Aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval is geregeld in artikel 7:658 van het Burgerlijk Wetboek. Hierin is opgenomen dat de werkgever aansprakelijk is voor het vergoeden van letselschade als de werkgever haar zorgplicht heeft geschonden. Bent u op het werk gewond geraakt? Dan is in de regel de werkgever aansprakelijk. De zorgplicht is namelijk zo zwaar dat werkgevers snel aansprakelijk zijn voor letselschade.

Bij een hondenbeet is de bezitter van de hond aansprakelijk voor het vergoeden van letselschade. De meeste hondenbezitters zijn in het bezit van een aansprakelijkheidsverzekering en de schade zal dan door deze verzekeraar betaald worden.

Gemeenten en provincies zijn verantwoordelijk voor de wegen en stoepen. Is deze gebrekkig, dan is de gemeente of provincie aansprakelijk voor de letselschade die u hierdoor lijdt.

Het team van Letselschade Kompas helpt u graag bij letselschade

Bent u gewond geraakt bij een verkeersongeval, arbeidsongeval of ander ongeluk? Ons team van letschade specialisten helpt u graag bij vragen en het indienen van een letselschade claim.

Lijdt u schade en bent u op zoek naar  een letselschade advocaat in Delft? Neem dan contact met ons op voor kosteloze rechtsbijstand. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Bij Letselschade Kompas helpen wij u graag, wat er ook is gebeurd!

Formulier sluiten

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Formulier sluiten

Letselschade advocaat Delft

Wilt u uw letselschade claimen in Delft of uw letselschade berekenen?

Neem dan contact met ons op. Onze letselschade specialisten helpen u graag. Wij komen gewoon bij u thuis dus u hoeft niet naar ons kantoor te komen, wel zo fijn als je herstellende bent van een ongeluk.