Aansprakelijk stellen

U bent aangereden in het verkeer, bent gewond geraakt op het werk of bent gebeten door een hond. Indien een ander hiervoor verantwoordelijk is, dan heeft u recht op een schadevergoeding.

Al uw letselschade komt voor vergoeding door de aansprakelijke partij in aanmerking. Hiervoor is echter wel nodig dat de aansprakelijke partij aansprakelijk gesteld wordt. Maar dit is niet zo eenvoudig als het klinkt.

Voor u iemand aansprakelijk gaat stellen voor uw letselschade, moet u eerst weten wie er aansprakelijk is. Dat lijkt eenvoudig, maar dit is het niet. Want de bestuurder van een auto of scooter of die collega die letsel toebrengt is niet automatisch aansprakelijk. En de persoon die de hond uitlaat is ook niet zondermeer aansprakelijk te stellen voor uw letselschade. Stelt u de verkeerde persoon aansprakelijk, dan ontvangt u geen schadevergoeding.

Bij Letselschade Kompas verhalen wij letselschade. Dit doen wij al meer dan 10 jaar. Onze letselschade advocaten nemen alle zorgen voor u uit handen. Wij onderzoeken wie er aansprakelijk is voor uw letselschade en stellen deze persoon aansprakelijk. Daarbij stuiten wij de verjaring zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat uw letselschade niet vergoed wordt.

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Neemt u dan contact op met Letselschade Kompas. Wij helpen u graag!

Letselschade melden?

Zoekt u hulp bij het verhalen van letselschade na een ongeval? De specialisten van Letselschade Kompas helpen u graag. Bel 0800 278 4626 of vul ons contactformulier op. Wij nemen dan direct contact met u op!

  Meld uw schade

  Professionele begeleiding

  Laat uw zaak professioneel begeleiden door een specialist met kennis van zaken.

  Waar heeft u hulp bij nodig?
  Letselschade

  Als u bij een ongeval gewond raakt, dan noemen wij de schade die u hierdoor lijdt letselschade. Deze schade valt uiteen in twee categorieën, te weten materiële en immateriële schade. Deze laatste categorie letselschade is beter bekend als smartengeld.

  Schadevergoeding

  Als u door de schuld van een ander letselschade oploopt, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Hierbij kunt u naast inkomensschade en medische kosten denken aan smartengeld.