Schadevergoeding

Alles over letselschade.

Verlies aan arbeidsvermogen

Slachtoffer van een ongeval of medische fout en hierdoor (deels) arbeidsongeschikt geraakt met verlies verdienvermogen als gevolg? Wij adviseren u graag!
Meer weten

Studievertraging

Dat tentamen maken en laat staan halen is door het ongeval niet mogelijk. Dan loopt je studie mogelijk vertraging op.
Meer weten

Smartengeld

Is er sprake van arbeidsongeschiktheid? Dan moet de letselschade die hierdoor geleden wordt vergoed worden.
Meer weten

Kosten door ongeval

De aansprakelijke partij moet deze kosten vergoeden. Maar waar heeft u recht op en hoe verhaalt u deze kosten? Daar helpen wij u bij Letselschade Kompas graag bij.
Meer weten

Aansprakelijk stellen

U bent aangereden in het verkeer, bent gewond geraakt op het werk of bent gebeten door een hond. Indien een ander hiervoor verantwoordelijk is, dan heeft u recht op een schadevergoeding.
Meer weten
Over Letselschadekompas Brugman

Letselschade Kompas, onderdeel van Brugman Letselschade Advocaten, is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade van slachtoffers van onder meer verkeersongevallen, medische fouten en bedrijfsongevallen.

Meer weten
Onze werkwijze

Zodra de aansprakelijkheid in uw letselschadedossier is erkend, gaan wij met de wederpartij, veelal een verzekeraar, onderhandelen over de totale schade. Wij doen dit aan de hand van een door ons opgestelde en voor de onderhandelingen met u besproken schadestaat.

Meer weten
Direct inzicht in de mogelijkheden van uw zaak

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden in uw zaak te bespreken. Wij kunnen u snel en adequaat inzicht geven in de mogelijkheden van uw zaak.

Meer weten