Contact opnemen

Een echte persoonlijke benadering

Wij zijn ervaren advocaten, 20+ jaar ervaring

Bewezen succes en volledig kosteloos

Door heel Nederland, bij jou in de buurt

NL
Letselschade Advocaat Assendelft

U bent op zoek naar een letselschade advocaat in Assendelft. Dan bent u bij Letselschade Kompas aan het juiste adres. Wij helpen u graag na een ongeval en altijd 100% kosteloos.

Wilt u ook gratis hulp van een letselschade advocaat in Assendelft? Neen dan contact met ons op. Wij zijn er graag voor u als u ons nodig heeft.

Wat doet een letselschade advocaat in Assendelft?

U bent betrokken geraakt bij een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet. Dan komt er veel op u af en zit u met allerlei vragen. Wie is aansprakelijk voor mijn letselschade en welke letselschade bedragen worden vergoed? En waar kan ik naartoe voor hulp bij het verhalen van mijn letselschade?

Onze letselschade advocaten befrijpen dat u met vragen zit en behoefte heeft aan goed letselschade advies. Wij bieden u graag onze hulp bij letselschade. Onze letselschade juristen en advocaten beantwoorden al uw vragen en helpen u gratis bij het verhalen van uw letselschade op de aansprakelijke partij.

Wat kost een letselschade advocaat in Assendelft?

Veel mensen denken dat een advocaat duur is. Heb je een arbeidsrecht advocaat nodig of een advocaat voor een echtscheiding, dan is dit ook zo. Maar bij letselschade is dit anders. Er is namelijk een wettelijke regeling die bepaald dat letselschade slachtoffers recht op gratis juridische hulp hebben.

Bent u dus aangereden of is u op het werk een ongeval overkomen, dan kunt u kosteloos een letselschade advocaat in Assendelft van ons letselschadebureau inschakelen.

Wat doet een letselschade advocaat in voor mij?

Kiest u voor ons letselschadebureau, dan gaan wij direct voor u aan de slag. Wij staan u tijdens het gehele letselschadetraject bij. Van het aansprakelijk stellen van de tegenpartij tot het regelen van een maximale slotuitkering van uw letselschade vergoeding.

Dit is wat onze letselschade advocaat in Assendelft voor u doet:

  • een onderzoek naar de aansprakelijkheid. Eerst moet vaststaan wie schuldig is aan een aanrijding of bedrijfsongeval en dus schuldig is. Wij zorgen dat alle partijen die aansprakelijk zijn in kaart gebracht worden
  • aansprakelijk stellen van de tegenpartij. De tegenpartij of diens schadeverzekeraar ontvangt van ons een brief met daarin de aansprakelijkstelling
  • het regelen van een voorschot. Is er sprake van een erkenning van aansprakelijkheid, dan zorgen wij ervoor dat u direct een voorschot op uw letselschade vergoeding ontvangt
  • opstellen van een schadestaat. Hierop staan alle schadeposten opgesomd die op uw situatie betrekking hebben. Hierbij kunt u denken aan smartengeld, inkomensschade en kosten voor een hulp in het huishouden
  • onderhandelen over de hoogte van uw schadevergoeding
  • een maximale slotbetaling claimen
Welke letselschade bedragen worden vergoed?

Een letselschadevergoeding bestaat uit divers soorten schadeposten. Deze worden onderverdeeld in materiële schade en immateriële schade.

Materiële schadeposten zijn alle op geld te waarden schadeposten. Hierbij kunt u denken aan inkomensschade, medische kosten, reiskosten, kosten voor huishoudelijke hulp en kosten voor overname van onderhoud aan uw huis en de tuin.

In het geval van immateriële schade gaat het om een vergoeding voor het leed dat u is aangedaan en de pijn die u lijdt als gevolg van het fietsongeval, scooterongeval, auto ongeluk of arbeidsongeval. Immateriële schade is beter bekend onder de naam smartengeld.

Gratis hulp van een letselschade advocaat

Wilt u ook aanspraak maken op gratis juridische hulp van een letselschade advocaat in Assendelft? Onze letselschade experts staan graag voor u klaar. Bel voor gratis rechtsbijstand van ons letselschadekantoor 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.

De beste rechtsbijstand bij letselschade

Wij helpen u graag verder. Vul uw gegevens in en onze letselschade advocaten nemen binnen 24 uur contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gratis op 0800 27 84 626

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waarom kiest u voor Letselschadekompas?
  1. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring in letselschadezaken.
  2. Wij bieden direct persoonlijke hulp op werkdagen.
  3. Wij zijn 7-dagen-per-week in heel Nederland beschikbaar.
  4. Wij vechten voor maximale schadevergoeding, dit doen wij 100% kosteloos.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog gratis contact op met één van onze specialisten.

Dit is wat onze cliënten over ons zeggen!

Mijn ervaring is méér dan uitstekend

Alle juridisch adviseurs van Brugman stelden de goede vragen om mij te attenderen op mijn rechten. De communicatie was zakelijk maar prettig. Er is sprake van wederzijds respect en vertrouwen.

2-3-2023P.J. Rutte , Haarlem

Gerard de Boer

10 maanden geleden

Uitstekend!

Goeie werk, wordt snel aangepakt ik ben zee tevreden

21-2-2023 A. Benhamed , Rotterdam

A. Benhamed

1 jaar geleden

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer goed bijgestaan bij mijn letselschade. Ik ben blij met hoe de zaak uiteindelijk is afgehandeld. De communicatie was prettig en over het algemeen ging het vrij vlot.

Judith

1 jaar geleden

Onze letselschade specialisten

Al onze letselschade juristen zijn deskundig en hebben meerdere jaren ervaring in het verhalen van letselschade na een aanrijding, bedrijfsongeval of hondenbeet

Ontmoet ons hele team!

Wognum
Den Bosch
Tilburg
Gouda
Rotterdam
Delft
Den Haag
Nijmegen  
Wognum
Dick Ketlaan 2
1687 CD WOGNUM
Noord - Holland
Nederland
Den Bosch
Pettelaarpark 84 5216 PP 's-Hertogenbosch
5216 PP 's-Hertogenbosch
Noord - Brabant
Nederland
Tilburg
Hart van Brabantlaan, Het Laken 12-14
5038 JL Tilburg
Noord - Brabant
Nederland
Gouda
Kampenringweg 45D 2803 PE Gouda
2803 PE Gouda
Zuid - Holland
Nederland
Rotterdam
Hofplein 20
3032 AC Rotterdam
Noord - Holland
Nederland
Delft
Poortweg 4
2612 PA Delft
Zuid - Holland
Nederland
Den Haag
Jan Pietersz. Coenstraat 7
2595 WP Den Haag
Zuid - Holland
Nederland
Nijmegen

 
Gelderland
Nederland
Gelderland
Nederland